Morfoloji bozuklugu olup hamile kalanlar

Ebrumrt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
97
37
8
Arkadaslar esimde teratospermi cikti sonucunda morfoloji bozukluguymus % 2 cikti 2 kez kurtaj oldum bende de kan pıhtılaşma si var esimde de morfoloji boyle cikinca korku basti sonucu bu sekilde olup hamile kalan varmi arkadaslar.

Son düzenleme:
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum. 6 aydır korunmuyoz morfoloji 1-2 arasi

Ben kaldım ama tüp bebek tedavisiyle. eşimdemorfoloji yüzde 1 ileri hız 5 çıkmıştı. 3 yıl hiç gebelik oluşması. ilk tedavide hamile kaldım şükür. doğal yoldan çok düşük ihtimal. olmaz demiyorum ama çok zor. biraz daha deneyin olmadı tedaviye geçin. morfolojik düzelmiyor ya da çok az artıyor.

Ben kaldım ama tüp bebek tedavisiyle. eşimdemorfoloji yüzde 1 ileri hız 5 çıkmıştı. 3 yıl hiç gebelik oluşması. ilk tedavide hamile kaldım şükür. doğal yoldan çok düşük ihtimal. olmaz demiyorum ama çok zor. biraz daha deneyin olmadı tedaviye geçin. morfolojik düzelmiyor ya da çok az artıyor.
ben 2 kez kaldim ama su an kalamiyorum % 2 esimin ama doktorun dedigine gore sperm saylari guzel oldugu icin kalmisim bakalim haftaya gidicez bende sorucam canim hayirlisi olsun senin icinde cok sevindim

ben 2 kez kaldim ama su an kalamiyorum % 2 esimin ama doktorun dedigine gore sperm saylari guzel oldugu icin kalmisim bakalim haftaya gidicez bende sorucam canim hayirlisi olsun senin icinde cok sevindim
Canım morfoloji bozukluklarında zaten gebelik oluşsa bile düşük çok oluyor. Benim eşimin de sayısı çok iyi 100 milyon üzeri her zaman ama kalite düşüktü. İnşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder canım.

Merhaba arkadaşlar. Ben de benzer şeyler yaşıyorum. 2.5 yıldır uğraşıyoruz aşılama tüp bebek denedik negatif. Ekim ayında bi kimyasal gebelik yaşadım. Hala bir şey yok. Eşimde Varikosel var morfoloji % 2 ama sayıdan dolayı bunu göz önünde bulundurmuyolar. Rabbim hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Canım morfoloji bozukluklarında zaten gebelik oluşsa bile düşük çok oluyor. Benim eşimin de sayısı çok iyi 100 milyon üzeri her zaman ama kalite düşüktü. İnşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder canım.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Morfoloji bizim de %1. Doğal yolla mi kaldin?

Merhaba arkadaşlar. Ben de benzer şeyler yaşıyorum. 2.5 yıldır uğraşıyoruz aşılama tüp bebek denedik negatif. Ekim ayında bi kimyasal gebelik yaşadım. Hala bir şey yok. Eşimde Varikosel var morfoloji % 2 ama sayıdan dolayı bunu göz önünde bulundurmuyolar. Rabbim hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Ne sayisi canim goz onunde bulundurmadiklari sey

Dedigin gibi doktor esinden kaynaklanabilir dedi dusuklerinin napcam bilmiyorum

Ne sayisi canim goz onunde bulundurmadiklari sey
Sperm sayısı canım sayı iyi diye Morfolojinin %2 olması önemli değilmiş. Ama tüp bebek denedik embriyolar 5. Güne zor gitti yani gelişimleri geriden geliyordu

merhaba bebeğinizz hayırlı olsun..benim eşimde de sayı iyi ama ileri hareketli ve morfoloji 2 tüp bebekte nekadar önemli morfoloji..nerde yaptırdınız acaba???

Kızlar eşiniz sabah akşam çakşır suyu içsin ve keçi boynuzu yesin ben kaldım inş sizde hamile kalırsiniz

Arkadaşlar rahim ağzı yarası konusunda bilgi sahibi olan varmı..

merhaba bebeğinizz hayırlı olsun..benim eşimde de sayı iyi ama ileri hareketli ve morfoloji 2 tüp bebekte nekadar önemli morfoloji..nerde yaptırdınız acaba???
Tüp bebekte morfoloji çok sıkıntı değil. En hızlı ve en iyi spermi alıyorlar çünkü. İnşallah rabbim size de nasip eder.

Arkadaşlar rahim ağzı yarası konusunda bilgi sahibi olan varmı..
Rahim ağzı yarası gebeliğe engel bir durumdur çoğunlukla. ilaçla yani fitille tedavi yapılır geçmezse yakma ya da dondurma işlemi yapılır. ağrısız bir işlem. ben yaktırdım rahim ağzı yaramı. tedaviden sonra 20 gün kadar ilişki yasak. akıntın oluyor yara iyileşirken. ben hiçbir sıkıntı yaşamadım tedaviden sonra.

Back
X