- 9 Ocak 2017
- 53
- 1
- 86
- 28
- Konu Sahibi Selmake1905
-
Varikosel dediler mi eşinize morfoloji 4 den az olunca o düşünülüyor doppler baktırması lazım bazı üroloji doktorları elle muayene edip o zaman da görebiliyorCanım benim eşimde de bu sıkıntı çıkmıştı şu anda yerinin tam hatırlamıyorum ama normal yolla olmuyor yani 3 yıldır evliyiz ve 2 tüp bebek denememiz kısmet değil Bir yandan öyle düşünüyorum ama bir yandan da geç kalmadan araştırın kullanması gereken ilaçları kullansın ve yediği şeylere çok dikkat etsin özellikle sigarayı bırakması lazım demişti doktora eşime
Varikosel ne demek daha gidemedik doktora yani düzelme ihtimali de varmı tahlilden anlarsanız size atabirimVarikosel dediler mi eşinize morfoloji 4 den az olunca o düşünülüyor doppler baktırması lazım bazı üroloji doktorları elle muayene edip o zaman da görebiliyor
Bizim de morfoloji düşük ve hız sıkıntısı var. Tüp bebek tedavisisndeyim suan. Bende de pko görünümü var. Tüp bebekte döllenmeyi de etikiliyor bu faktörler maalesef. Umarım gönlüne göre olurSonuçlar bu sekilde
Yani normal hamilelik olmuyor anladığım kadarıylaBizim de morfoloji düşük ve hız sıkıntısı var. Tüp bebek tedavisisndeyim suan. Bende de pko görünümü var. Tüp bebekte döllenmeyi de etikiliyor bu faktörler maalesef. Umarım gönlüne göre olur
Bizde olmadı, ama herkes için aynı değil süreçler baska bissürü değişken var.Yani normal hamilelik olmuyor anladığım kadarıyla
Geçmiş olsun Kaç haftalıkken düşük yaptınızBir kere hamile kaldım onda da düşük yaptım ben
5+3 beta 1013 de kaldıGeçmiş olsun Kaç haftalıkken düşük yaptınız
Varoksiel yokmuş eşimde bu iyi bir şey miBizde olmadı, ama herkes için aynı değil süreçler baska bissürü değişken var.
tabiki de iyi en azından ürologluk bir işiniz yok. Suan takviye kullanması lazım eşinizin doktor yönlendiri ama morfoloji çok da düzelen bişiy değil belki biraz etkisi oluyordur takviyelerin.Varoksiel yokmuş eşimde bu iyi bir şey mi
Evet üç ay kullanacakmış sonra tekrar sperm testi istiyo benim kadın doğumcum da tüp bebek olmaz şuan dedi deneyin tekrar olacaktır deditabiki de iyi en azından ürologluk bir işiniz yok. Suan takviye kullanması lazım eşinizin doktor yönlendiri ama morfoloji çok da düzelen bişiy değil belki biraz etkisi oluyordur takviyelerin.
Rahim filimi falan çektirelim mi dedim hamile kaldın demekki tüplerin açık dediEvet üç ay kullanacakmış sonra tekrar sperm testi istiyo benim kadın doğumcum da tüp bebek olmaz şuan dedi deneyin tekrar olacaktır dedi
Bizde varoksiel cıkmadı prodeex kullanıyor suanCanım selam benim eşimde varikosel çıktı değerleri çok düşüktü ameliyat oldu ameliyattam 3 ay sonra gebe kaldım ama sağlıksız bir gebelikti kalbi durdu bebek gelişemedi. Morfoloji %1 iken ameliyat sonrası %2 oldu. Sonrasında bu ay aşılama yaptırdık tutmadı yıl sonunda tüp bebek düşünüyoruz. Ancak morfoloji gerçekten geç düzelen bir şey. Ameliyata rağmen 1 den 2 çıktıB
Merhaba canım benimde eşimin morfoloji 1 di biz de sperm morfolojisi en büyük etkiydi ama illaki sayı ileri hızda azda olsa azdilar biz İzmir'de bir aktarcidan karışımlar ve vitaminler aldık kullandık sonra eşimin morfoloji 1 den 7 yada 10 çıkmıştı ve biz sonuç aldıkKızlar nolur bi yardım edin
Eşimin morfoloji sonuçları 0.9 çıkmış
Fonksiyonel ise 0.4
Doktora bi kaç gün sonra gidicez chatgt ye göre yetersiz falan diyor başına gelen varmı
Normal hamilelik olan varmı bi yazar mısınız nolur
Ne gibi karışımlar canım arı sütü polen gibi mi farklı mı ??Merhaba canım benimde eşimin morfoloji 1 di biz de sperm morfolojisi en büyük etkiydi ama illaki sayı ileri hızda azda olsa azdilar biz İzmir'de bir aktarcidan karışımlar ve vitaminler aldık kullandık sonra eşimin morfoloji 1 den 7 yada 10 çıkmıştı ve biz sonuç aldık
Onlar var ve bir çok şey daha var icindeNe gibi karışımlar canım arı sütü polen gibi mi farklı mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?