- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Merhaba Arkadaşlar. Bizde de morfoloji 1 idi. Ben normal yolla hamile kaldım. Benim arkadaşım da %1 morfoloji ile normal yolla hamile kaldı. Sayı ve hareket iyi ise hiç morfolojiye takılmayın. Bize de bu değerle normal yolla olmaz dedi bazı doktorlar. En son gittiğim doktor normal yolla olur dedi. 0 morfoloji ile hamile kalan da duydum.
Benim hamile kaldığım ay bile değerlerimiz bu kadar yüksek değildi. Sizin normal yoldan olur tüp bebek yaptırmayın hiç.Merhaba,
Kaç ay normal yolla denemiştiniz?
Benim eşiminde %1 , toplam sayı 200 milyon ileri hareketli %57. Bir doktor tüp bebek yaptırın 2 doktor ise normal olur demişti
Merhaba Arkadaşlar. Bizde de morfoloji 1 idi. Ben normal yolla hamile kaldım. Benim arkadaşım da %1 morfoloji ile normal yolla hamile kaldı. Sayı ve hareket iyi ise hiç morfolojiye takılmayın. Bize de bu değerle normal yolla olmaz dedi bazı doktorlar. En son gittiğim doktor normal yolla olur dedi. 0 morfoloji ile hamile kalan da duydum.
Sayı 60 milyondu ileri hareket %5 idi daha sonra %9-10 oldu. Morfoloji yüzde 1 idi. Baş anomalisi %50 idi zannedersem. Tam hatirlayamadım. Proxeed plus kullandı en son fakat son aylarda hiçbirşey kullanmadı.sayı ve ileri hareket durumu nasıldı ? Baş anomalisi var mıydı ? herhangi bir şey kullanıyormuydu eşiniz ?
Canım bana umut oldun eşimin değerleri senin eşinin değerlerine yakın. Toplam sayı 40 milyon sadece o biraz daha düşük. İleri hareketli yüzde 38 morfoloji yüzde 1. Sen doğal yollarla mi hamile kaldın yoksa tüp bebekle mi. Bir de esin hangi Dr a tedavi olduSayı 60 milyondu ileri hareket %5 idi daha sonra %9-10 oldu. Morfoloji yüzde 1 idi. Baş anomalisi %50 idi zannedersem. Tam hatirlayamadım. Proxeed plus kullandı en son fakat son aylarda hiçbirşey kullanmadı.
Ben normal yolla hamile kaldım canım. Eşim adı çok duyulduk bir doktora tedavi olmadı canım. Ankara ya da Istanbul'da değiliz.Canım bana umut oldun eşimin değerleri senin eşinin değerlerine yakın. Toplam sayı 40 milyon sadece o biraz daha düşük. İleri hareketli yüzde 38 morfoloji yüzde 1. Sen doğal yollarla mi hamile kaldın yoksa tüp bebekle mi. Bir de esin hangi Dr a tedavi oldu
Canim dogal yoldan mi hamile kaldinArkadaşlar benim de eşimde morfoloji sorunu var %1 çıktı morfoloji. Eşim henüz tüp bebeğe erken diyor doğal yollardan olmasını istiyor ama bu morfolojiyle biraz zor görünüyor. Baştan sona yazılanları okudum ama çok farklı ilaçlar ve kurler var kafam karıştı. Bitkisel ya da ilaçlarla morfolojiyi yükselten arkadaşlar varsa kürlerini ve ilaçların ismini verebilir mi. Öncelikle bu şekilde denemek istiyoruz cunku
Evet canım çok şükür doğal yollardan hamile kaldım. Herhangi bir kür ya da ilaç kullanmadık eşimle. Bende iki yumurtalik ta çikolata kisti vardı eşimde de morfoloji %1 sayı 16 milyon ileri hızlı sayısı düşük. Baya vahim görünüyordu yani durumumuz ama Allah ol deyince oluyor. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin dualarini kabul etsin. Ha bir de bunun etkisi var mı bilmiyorum ama eşim son bir kaç aydır sürekli Antep fıstığı yemişti. Çok sever Antep fıstığıni o yüzden her akşam bir kase yedi acaba o mu etki etti bilemiyorum. Çünkü özel hiç bişey uygulamadikCanim dogal yoldan mi hamile kaldin
Benimkide yiyor canim ya her aksam findik fistik ceviz badem kabak cekirdeegi kaju kuruuzum.ama malesef sayimiz 125 milyon.hiz 87 ama olmuyor olmuyorEvet canım çok şükür doğal yollardan hamile kaldım. Herhangi bir kür ya da ilaç kullanmadık eşimle. Bende iki yumurtalik ta çikolata kisti vardı eşimde de morfoloji %1 sayı 16 milyon ileri hızlı sayısı düşük. Baya vahim görünüyordu yani durumumuz ama Allah ol deyince oluyor. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin dualarini kabul etsin. Ha bir de bunun etkisi var mı bilmiyorum ama eşim son bir kaç aydır sürekli Antep fıstığı yemişti. Çok sever Antep fıstığıni o yüzden her akşam bir kase yedi acaba o mu etki etti bilemiyorum. Çünkü özel hiç bişey uygulamadik
Sayı ve hız çok iyi canım bizim ilk 40 milyondu sonra 16milyona düştü. Aşılama yaptırdık negatif oldu 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. İlk defa yumurtlama gününe dikkat etmedim teog sınavı yaklaşmıştı çocuklarla uğraşırken hamilelik aklıma bile gelmedi o ay hamile kaldım. Meğersem ben erken yumurtluyormusum:)) stres yapma ve yumurta takibini yapma. Bizim de hemen hemen 2 yıl sürdü.Benimkide yiyor canim ya her aksam findik fistik ceviz badem kabak cekirdeegi kaju kuruuzum.ama malesef sayimiz 125 milyon.hiz 87 ama olmuyor olmuyor
Hayırlı olsun cnm tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinEvet canım çok şükür doğal yollardan hamile kaldım. Herhangi bir kür ya da ilaç kullanmadık eşimle. Bende iki yumurtalik ta çikolata kisti vardı eşimde de morfoloji %1 sayı 16 milyon ileri hızlı sayısı düşük. Baya vahim görünüyordu yani durumumuz ama Allah ol deyince oluyor. Rabbim şu mübarek günlerde herkesin dualarini kabul etsin. Ha bir de bunun etkisi var mı bilmiyorum ama eşim son bir kaç aydır sürekli Antep fıstığı yemişti. Çok sever Antep fıstığıni o yüzden her akşam bir kase yedi acaba o mu etki etti bilemiyorum. Çünkü özel hiç bişey uygulamadik
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin bu mübarek gecelerde kimsenin dualarini geri çevirmesin. Aşılama ya da tüp bebek negatif diye sakın ümitsizliğe kapılmayın. Sadece kendinizi telkin edin yakında hamile kalacağım diye. Sürekli içinizden bunu tekrarlayın arkadaşlar ama kesinlikle yumurtlama günü takip edip ilişkiye girmeyin. Gün aşırı girin bir de belirti kodlamayin. Kesinlikle 5 haftalık olmadan belirti filan olmuyor. Derlerdi inanmazdım her ay bir dünya belirti yaşardım sonu hüsran. Hamile kaldığım ay ne göğüs ağrısı ne meme ucu kararması ne mide bulantısı ne idrar koyulasmasi ne kirpik karışması ne kasık batması hiç birini bile yaşamadım. Sadece çok üşüdüm ama havalar soğuktu. Yakında hamile kalacağım diye içinizden kendinizi telkin edin ve bolca dua edin allah en uygun zamanda herkesin kucaklarını doldursun insallahHayırlı olsun cnm tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Durumumuz aynı sayılır morfoloji 1
Sayı 15 mil hız 30..gecen ay kist ameliyatı oldum.bir negatif tüp denemem var
İnşallah bu mucizeye bizede nasip olur
Dua et cnm
Bizde evleneli 2 yil bitti gecen ay.korunmayi birakali 15 ay oldu.artik kendiliginden olmaz heralde dediknprof a gittik.ven tahliller verdim esimde ramazan nedeniyle temmuzda vercek.tup mu haptraak diye dusunuyrz.okadar umudu kestik asiamaya bile guvenemiyrmSayı ve hız çok iyi canım bizim ilk 40 milyondu sonra 16milyona düştü. Aşılama yaptırdık negatif oldu 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım. İlk defa yumurtlama gününe dikkat etmedim teog sınavı yaklaşmıştı çocuklarla uğraşırken hamilelik aklıma bile gelmedi o ay hamile kaldım. Meğersem ben erken yumurtluyormusum:)) stres yapma ve yumurta takibini yapma. Bizim de hemen hemen 2 yıl sürdü.
1 2 ay caksir suyu ve emodex kullan canim yanindada keciboynuzu kürü.ondan sonra asilama yap benceKızlar bizde aynı durumdayız morfoloji 3 hareketlilik te düşük aşılama yaptırmak istiyorum bu ay nasip se
1 2 ay caksir suyu ve emodex kullan canim yanindada keciboynuzu kürü.ondan sonra asilama yap bence
Valla bize cok iyi gelmisti.morfoloji 0 ken 55 e yukseldi.evet klomenide 1 kutu kullandi esim.gun asiri klomen icti hergun emodex icti.caksir suyu sabah aksam.keciboynuzu kuru sabah aksam.bide bol findik kuruuzum. Ve dier yemislerCnm emodex vitanimde çakşır nasıl iyi geliyor mu ben çekiniyorum bırak ondan bişey olur mu diye bide klomen kullananlar var eşi kullanıyor erkek nasıl kullanıyor aceba bilgin var mi
Ya cnm inanamiyorum 0 dan 55 mı oldu soktayim doktor ne dedi bu duruma gebelik var mı sen deValla bize cok iyi gelmisti.morfoloji 0 ken 55 e yukseldi.evet klomenide 1 kutu kullandi esim.gun asiri klomen icti hergun emodex icti.caksir suyu sabah aksam.keciboynuzu kuru sabah aksam.bide bol findik kuruuzum. Ve dier yemisler
Hamilelik oldumi sizde? Cocugunuz varmiValla bize cok iyi gelmisti.morfoloji 0 ken 55 e yukseldi.evet klomenide 1 kutu kullandi esim.gun asiri klomen icti hergun emodex icti.caksir suyu sabah aksam.keciboynuzu kuru sabah aksam.bide bol findik kuruuzum. Ve dier yemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?