Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Emodeksde ki astaksantin üzüm çekirdeği özütü mü? Ekstra astaksantin yazdığını görmedim.
Yok canım astaksantin farklı üzüm çekirdeği özü farklı şeyler. Emodeks şişesi varsa elinde ben biraz önce baktım aşağılara doğru yazıyor parantez içinde astaxantin diye dikkat edersen

Yok canım astaksantin farklı üzüm çekirdeği özü farklı şeyler. Emodeks şişesi varsa elinde ben biraz önce baktım aşağılara doğru yazıyor parantez içinde astaxantin diye dikkat edersen
Kaç mg varmış emodekste ben internette baktım kutusunda yazmıyordu dedim herhalde bir bileşenin içinde ekstra var.

Kaç mg varmış emodekste ben internette baktım kutusunda yazmıyordu dedim herhalde bir bileşenin içinde ekstra var.
Benm hatrımda kalan 2 mg. ocean da 4 mg var biz artı fazla olsun istedik sana ataym foto canım içeriğini şişe üzerinde yazıyor

Şişesinde yazıyor canım
Sağol canım benim seni de çok uğraştırdım. Ben de ocean astaksantin solgar resveratrol solgar q10 ocean omega 3 l arjinin l karnitin alacağım. Sence antioksidan almalı mıyım? Bunun harici Beyza’nın bitkisel takviyelerini alacağım. Pycnogenol da mı alsam acaba. Yahu ben çok para harcamayacağım diyorum yine birsürü takviye çıktı. :)

Canımsın biz zaten bilioduk ki bütün dersleri vericegini hiç şüphem yoktu çünkü bizim konu üzerinde de yüksek lisans yaptın bıkmadan dersler ne ki sana tebrik ederim

Kızlar bişe sorucam daha önce 2-3 defa sordum kimse cvp vermedi bestttt die bi arkadaş vardı nerde o

Canımsın biz zaten bilioduk ki bütün dersleri vericegini hiç şüphem yoktu çünkü bizim konu üzerinde de yüksek lisans yaptın bıkmadan dersler ne ki sana tebrik ederim
Canımsın alanım olmamasına rağmen başardım bende kendi mi tebrik ediyorum. :)
Birde şu bebiş işimi halledebilsem Allah’ımın izniyle. Benden iyisi olmayacak. :) yüce allah dünyaya gelecek tüm ruhları ezelden yaratmış. İnşallah bizim bebişlerimizin ruhları da zamanlarını bekliyorlardır inşallah.

Yok canım alacakların gayet kaliteli verimli şeyler biraz öyle devam et bence sonra geçersin inşallah kademe kademe gitmek daha mantıklı .artı zaten bahsettiğin şeyler antioksidan ın dibi yani hepsi süper hücre yenileyici şeyler bence gerek yok

Canım Allahım yardımcın olsun su gibi gecsin doğumun dualarım seninle. Sen çoktemiz kalpli birisin.

Kızlar bişe sorucam daha önce 2-3 defa sordum kimse cvp vermedi bestttt die bi arkadaş vardı nerde o
O biraz uzak kalmak istedi kk den ve hamilelik konularından o yüzden girmiyor .kendini iyi hissedince tekrar bebek düşünecemis.bu sefer serum detavisi uygulayacaklarmis.ama düşüklerin sebebini bulamıyorlar hasar dediler düzeldi yumurta rezervi iyi.ama düşük yaşıyor.insallah bu sefer olur onunda dua edelim onada 6.dusugu oldu kızın

Afilim92 canım Allah yardımcın olsun vaktinde zamanında al kucağına yavrunu,doğumunda kolay olsun inşaallah.
Saklicennet canım arkadaşlar haklı maşallah sen tuttuğunu koparirsin.su bebek işi de olsa insallah hayırlısıyla .

Arkadaşlar tüp tedavisine başlamadan önce keçiboynuzu kürü ile sperm kalitesini arttırıcı ürünlerden kullanmanızı tavsiye ederim. Zira biz 4 ay sonunda mutlu haberi aldık eşimin yaşı gereği isteksizlik de olduğundan epimedium ürünüyle destek sağladık. Ancak bu ürünleri almadan önce doktorunuza ya da eczacınıza danışmanızı tavsiye ederim. Biz GNC nin ürününü ve Eczacıbaşının ürününü birlikte kullandık. İçeriğinde olumsuz bir etken madde bulunmuyor.
GNC Men's
Horny Goat Weed 30 Kapsül
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 2 kapsül
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 15
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
Horny Goat Weed (Epimedium) 600 mg
Lepidyum 250 mg
Yulaf (Avena Sativa) 25 mg
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.

Sigma-Tau
Proxeed Plus 30 Şase
Besin Değerleri
Servis Miktarı: 5 gr (1 şase)
Paketten Çıkan Servis Sayısı: 30
Bir Servis için Besin Değerleri % Günlük Değer*
L-Karnitin Fumarat 2000 mg
Fruktoz 2000 mg
Asetil L-Karnitin HCI 1000 mg
C Vitamini 180 mg
Sitrik Asit 100 mg
Koenzim Q-10 40 mg
Çinko 20 mg
Folik Asit 400 mcg
Selenyum 100 mcg
B12 Vitamini 3 mcg
* Günlük değerler 2000 kalorilik diyet için hesaplanmıştır.
** Günlük değerler belirlenmemiştir.

Bakın burda insanlar dertlerine derman arıyor. Reklam, umut tacirliği yapmayın.

Bakın burda insanlar dertlerine derman arıyor. Reklam, umut tacirliği yapmayın.
Yanlış anlaşılmak istemem önerdiğim ürünlerden birisi Eczacıbaşı diğeri ise GNC ürünü bilinmedik kıyıda köşede kalmış ya da benim reklamıma ihtiyacı olan ürünler olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki morfolojisi %2 civarı çıkan birçok kişi için tüp bebek öncesi hemen her doktorun önerdiği ürünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…