Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 cnm tüm dualarımız seninle. İnş bebişin sağlıklı ve zamanında gelir. Rabbim gönlüne göre versin. Bize hep destek oldun hiç yanlız bırakmadın seni çok seviyoruz

@Saklicennet cnm tebrik ederim maşallahhhh inş bebiş konusunda da başarıya ulaşırsın. Buna gönülden inanıyorum. Seni de çok seviyoruz. Engiiiiiiiin bilgilerinle her daim yanımızda oldun destek oldun. Ama ben öncelikle şunu söylemek istiyorum Beyza’nın dediği yeri ara eşimin sayısı iyi hareketlide sıkıntı var de. Ve o amcanın dedikleri ürünleri kullan vakit kaybetme. 2 ay düzenli kullan +emodex işe yarayacağını düşünüyorum ve buna inanıyorum.

Sagolun kizlar .Allah razi olsun .Ben de hepinizi ayri ayri seviyorum
Canım Allahım yardımcın olsun su gibi gecsin doğumun dualarım seninle. Sen çoktemiz kalpli birisin.

zeynepppppppp kullanacağız CAnım inşallah fayda görürüz inşallah. Bazen eşimle tartışıyoruz ve çok üzülüyorum.

Cnm bu süreçte hepimiz tartışıyorduk. Hatta biz bu ilaçları alırken beni denek hayvanı yaptın herşeyi üzerimde deniyorsun demişti yapacak birşey yok onlarda kendilerini eksik hissediyorlar. Anlayışlı olmak gerekiyor. Rabbim inş güzel günler gösterecek.

Canım siz bayramda kayınvalide ne söyledinizmi bebişi

Canım siz bayramda kayınvalide ne söyledinizmi bebişi
Söyledim. Eşim beni bekle dedi o cuma için camiye gitti. Onlarda fırsattan istifade size üzülüyoruz hacıya hocaya gidelim belini bağlatalım ebe kadınlara gidelim tühh tühh tühh vah vah vah demeye başlayınca(ki eşimde problemin olduğunu bilmelerine rağmen) bende bizim Bebişimiz var dedim şok oldular şoku atlatınca buarada herkes suratıma bakakaldı sevindik dediler başka da söz laf Yok yarım saat sonra kaynanam kaç haftalık diye sordu söyledim. Sonra sessizlik. Eşim camiden gelince bir coşku bi coşku anlatamam bu defa da ben şok oldum :) Allahım yarabbim dedim ya. Sonra kaynanam kızımında olsaydı da bi Kızı olsaydı yeter ki olsaydı dedi. Değişik bi bayram sabahıydı.

Bugün eşimle sahile koşuya gittik. Konu bebeğe geldi bir Prof bulmuş ama erkek ben erkek istemediğimi söyledim saygı duydu derken neden aşılama denemiyoruzdan konu açıldı derken tartışmaya başladık birden. Bana herşeyi bir anda istiyorsun dedi araba istiyorsun evi değiştirmek istiyorsun bebek istiyorsun falan filan hayal aleminde yaşıyorsun dedi. Ya bebeğimiz olur da engelli olursa gibi konuştu. Bende dedim ki tamam o zaman gelecekteki tüm riskleri göz önünde bulunduralım ve hiçbirşey yapmayım hiç birşey istemiyorum dedim. O ayrı koştu ben ayrı. Lal olduk. Problem onlarda ama İnan en çok yıpranan ve dertlenen biziz. Evet her dediğimi yapıyor alıyor kullanıyor ama bazen de böyle saçmalıyor. Hayal dünyasında yaşıyormuşum bak sen... CAnım çok sıkkın.

Benim eşimde istersen boşanabiliriz diyordu daha çok üzülüyordu m bu kadar vazgeçmek kolaymı.belki de onlara göre kolaydı bazen erkek lerden gerçekten patavatsızlıkta zirve oluyor

Yoksa kız erkek ayrımı mı var canım onlarda olsaydıda kızı olsaydı derken yanlış anlamad m değilmi

Ya ne kadar ayıp tepkileri. Çok şaşırdım. İnsanlar niye böyle anlamıyorum

zeynepppppppp insan kendi cinsini bu kadar aşalayamaz... acaba k. Validen erkek mi? Diyesim geldi. Böyle kişilerden oldum olası uzak durmuşumdur. Ama anne işte yapılabilecek birşey yok. Peygamberimizin hadislerinden bahsetmek gerekir. Kız çocuğu cennet kapısı. Niye sevmezler anlamıyorum. Rabbim bana ilk önce hayırlısını nasip etsin sonra hep kız olsun hayır demem.

Benim eşimde istersen boşanabiliriz diyordu daha çok üzülüyordu m bu kadar vazgeçmek kolaymı.belki de onlara göre kolaydı bazen erkek lerden gerçekten patavatsızlıkta zirve oluyor
Benimki de ilk zamanlar diyordu ama artık demiyor. Bir keresinde 1/2 defa tüp bebek denerim olmazsa daha dener miyim bilmiyorum dedi. Sanki tek başına alabileceği bir kararmış gibi davranıyor. Sabrediyorum sadece sabır diyorum.

Yeni üyesin ve mesajlarının hepsi takviye ürün tavsiyesi. Bana pek masum gelmedi kusura bakma.

Kızlar merhaba beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bi ay önce eşimin sperm sayısı çok az çıkmıştı. Bugun tekrar sperm testi yapıldı rica etsem yorumlar mısınız?

Eklentiler

• _20180619_141431.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 70
Genetik test yaptıran yada bilgisi olan var mı? Hani bu X Y kromozomlarında sıkıntı olup olmadığına bakılıyormuş.

Canım eşin de bunalmış sanırım o yüzden böyle konusmus .sen sabırsız biri olsaydın şuanda çoktan tüp bebeğe girişmiştin.ama onlarda bunalıyor.benimde esimde ydi sorun ama 4 senedir benim yaşadığımı bir Allah biliyor .o kayiplarda ne acılar çektim .eşim arkasını dönüp rahatça uyuyordu nasıl böyle kolay uyuyabiliyorsun derdim hep.erkekler kadınlar gibi olmuyor maalesef.uzme canım kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…