- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Inofolic kullaniyorum canim.Cnm çok teşekkürler. Soruna gelince düzensizleşebiliyor. Biraz geçikebilir ama eğer kan testin negatif ise eli kulağındadır gelir kırmızılar yakında. Sende bizim aldığımız kullandığımız üründen alsana bi dene derim
Aminn canim Allah kimseye vermesin benim de 2. Aslinda ama digerindr gecikme olmamisti 2.si normal zamaninda olmustu. Bir de haftasonu bir test yaptim direkt cikti cizgi. Ertesi gunse cikmadi hicbirsey. O yanlis alarm beni umutlandirdi sanirim :)_kunfeyekun_ geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. Ben oldum 6 ay önce. İlk adet geç geldi nerdeyse 40 gün olacaktı. Sonrasında normal adet bir tarihe sabitledi. O da normal adetimden daha geç bir tarih oldu. Korunma vermiş miydi doktorun?
Teşekkür ederim cnm. Tüp bebek için kendimi psikolojik olarak hazırlamam gerek sanırım. Biraz daha zaman...Fsh yükselmesi rezervin azaldığının sinyalini veriyor. Değer diğer aylarda düşse de bu gerçek değişmiyor. Düşük olan ayda başarı şansı daha yüksek. Ultrason bulguları da önemli tabi. Diğer hormonların dengesi de. Amh da. Bunların hepsi etken. Belki döllenme oluyor ama rahim tersligi etkiliyor bilemeyiz. Tekrar aşılama mı doğal bekleme mi tüp mü bu sizin eşinle beraber vereceğiniz bir karar. Durumunuz çok umutsuz sayılmaz ama zaman geçtikçe nasıl olur bilemeyiz. Rapor gibi bir durum varsa bir aşılama daha deneyebilirsin. Olmazsa fazla gecikmesen iyi olur gibi geliyor bana.
Arjinin biz de 500lük buluyorduk 2 içiyordu. Sıvı carnitini 1 yk içiyor.Bende arjinin 1000 mglık alacağım. Carnitine sabah 1 yemek kaşığı vereceğim. Sıvı olanı. Ben sıvı olan carnitini pek anlamadım 1 yemek kaşığında 1500 mg mı oluyor?
Yok cnm kullanmadık hiç progeny deniyoruz olmadı onada geçerimBir melek gelsin CAnım sanırım sen ostravent kullanmıştın fayda sağladı mı?
Evet canım var ama birşey dikkatimi çekiti. Bazı yerde teatrionun içinde astaksantin q10 ve resveratrol var diyor bazı yerde de sadece astaksantin ve q10 yazıyor.Saklicennet canım astaksantin teatrio da var mıydı ? Üzümü biz de yiyoruz hem eşim hem ben.
Ama ben senin yorumlarını okudum allah allahYok cnm kullanmadık hiç progeny deniyoruz olmadı onada geçerimsen içeriğini beğenirsen bi bak da
Hımm eşim q10 kullanıyor ama astaksantin ve üzüm çekirdeği yağı YÖK tabiEvet canım var ama birşey dikkatimi çekiti. Bazı yerde teatrionun içinde astaksantin q10 ve resveratrol var diyor bazı yerde de sadece astaksantin ve q10 yazıyor.
Fotoları yükledim ikisinin de üzerinde farklı şeyler yazıyor. :)
Bende ayrı ayrı almaya karar verdim. :)
CAnım astaksantin dünyanın 2. Güçlü antioksidanıymış DNA hasarına birebir.Hımm eşim q10 kullanıyor ama astaksantin ve üzüm çekirdeği yağı YÖK tabiSelvi25 mi kullanmıştı? Faydasını görmüş müydünüz canım o zaman ?
Gördük canım emodeks te zaten vardı astaksantin biz ek biraz daha artırdık mg sini.düşüklerin sebebi DNA hasarı diye düşünüyrm 2ay içinde düzeldi bunlara agırlık verince.yagda zaten güçlü antioksidanlardan .oda emodeks te var .son hamileliğim sağlıklı gidiyor insallah biz faydasını gördükHımm eşim q10 kullanıyor ama astaksantin ve üzüm çekirdeği yağı YÖK tabiSelvi25 mi kullanmıştı? Faydasını görmüş müydünüz canım o zaman ?
Nasıl anladın canım doğum belirtilerin nasıl .Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimize hasretle bekleyen arkadaşları da pozitif le sevindirsinIyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
Doğumuma 28 gun falan kaldi .Bebegim sabirsiz çıkıp gelmezse .Cunku doğum belirtilerim basladi yavas yavas .Bana dua edin olur mu ?
Bir de beni etiketleyip ya da ozelden baba adi ile isminizi yazarsanız dogum cantama koyacağım dua listeme ekleyebilirim sizi de .
Rabbim hepinize hayirli sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah
Emodeksde ki astaksantin üzüm çekirdeği özütü mü? Ekstra astaksantin yazdığını görmedim.Gördük canım emodeks te zaten vardı astaksantin biz ek biraz daha artırdık mg sini.düşüklerin sebebi DNA hasarı diye düşünüyrm 2ay içinde düzeldi bunlara agırlık verince.yagda zaten güçlü antioksidanlardan .oda emodeks te var .son hamileliğim sağlıklı gidiyor insallah biz faydasını gördük
Karıştırıyorsundur cnm ya ne kullansam die araştırırken mi sordum acaba?ama kullanmadık babyAma ben senin yorumlarını okudum allah allah
Canim kasilmalarim cok artti .Memlekette cok sorun oldu .NSt ye girsem kesin sanci cikardiNasıl anladın canım doğum belirtilerin nasıl .Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimize hasretle bekleyen arkadaşları da pozitif le sevindirsin
Olabilir CAnım proxeed plusla karşılaştırması vardı sende yorumlar yapmışsın. :)Karıştırıyorsundur cnm ya ne kullansam die araştırırken mi sordum acaba?ama kullanmadık baby
Valla şu 1,5 senedir heryerde yorumum vardır bende unuttum kime ne yazdığımı o değilde bunlar 10 sene saklanıyormuş ifşa olmayız umarımOlabilir CAnım proxeed plusla karşılaştırması vardı sende yorumlar yapmışsın. :)
Hasar testi yaptırmış mıydınız canım ?Gördük canım emodeks te zaten vardı astaksantin biz ek biraz daha artırdık mg sini.düşüklerin sebebi DNA hasarı diye düşünüyrm 2ay içinde düzeldi bunlara agırlık verince.yagda zaten güçlü antioksidanlardan .oda emodeks te var .son hamileliğim sağlıklı gidiyor insallah biz faydasını gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?