Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inofolic kullaniyorum canim.
Esim de neler neler aliyor caksir suyu, bal ari sutu polen karisimi, neofortil, solgar koenzym, supradyne:)) bunlari bir sure kullansin sizin macuncuyu bir arayalim bakalim. Zaten yazin tup bebek deneyecegiz eylul gibi falan. En azindan ozamana kadar spermleri guclenir diyorum

Aminn canim Allah kimseye vermesin benim de 2. Aslinda ama digerindr gecikme olmamisti 2.si normal zamaninda olmustu. Bir de haftasonu bir test yaptim direkt cikti cizgi. Ertesi gunse cikmadi hicbirsey. O yanlis alarm beni umutlandirdi sanirim :)
Doktorum aslinda dusugun sebebini arastirmadan dusunme dedi. Fakat dusuklerden sonra kendiliginden hamile kalanlar da var. Ben ara vermek istemiyorum.

Erkek için bahsi geçen macun nerde yapılıyor arkadaşlar bana da söyleyinde bir arkadaşa tavsiye edeceğim

Teşekkür ederim cnm. Tüp bebek için kendimi psikolojik olarak hazırlamam gerek sanırım. Biraz daha zaman...

Saklicennet canım astaksantin teatrio da var mıydı ? Üzümü biz de yiyoruz hem eşim hem ben.
Evet canım var ama birşey dikkatimi çekiti. Bazı yerde teatrionun içinde astaksantin q10 ve resveratrol var diyor bazı yerde de sadece astaksantin ve q10 yazıyor.
Fotoları yükledim ikisinin de üzerinde farklı şeyler yazıyor. :)
Bende ayrı ayrı almaya karar verdim. :)

Eklentiler

• C4C9CB87-8CC0-4892-A910-BB74295D8EFC.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 4B665D07-AF5A-42EF-839C-A3C978D38D40.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 35
Hımm eşim q10 kullanıyor ama astaksantin ve üzüm çekirdeği yağı YÖK tabi Selvi25 mi kullanmıştı? Faydasını görmüş müydünüz canım o zaman ?

Hımm eşim q10 kullanıyor ama astaksantin ve üzüm çekirdeği yağı YÖK tabi Selvi25 mi kullanmıştı? Faydasını görmüş müydünüz canım o zaman ?
Gördük canım emodeks te zaten vardı astaksantin biz ek biraz daha artırdık mg sini.düşüklerin sebebi DNA hasarı diye düşünüyrm 2ay içinde düzeldi bunlara agırlık verince.yagda zaten güçlü antioksidanlardan .oda emodeks te var .son hamileliğim sağlıklı gidiyor insallah biz faydasını gördük

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
Doğumuma 28 gun falan kaldi .Bebegim sabirsiz çıkıp gelmezse .Cunku doğum belirtilerim basladi yavas yavas .Bana dua edin olur mu ?
Bir de beni etiketleyip ya da ozelden baba adi ile isminizi yazarsanız dogum cantama koyacağım dua listeme ekleyebilirim sizi de .
Rabbim hepinize hayirli sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah

Nasıl anladın canım doğum belirtilerin nasıl .Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimize hasretle bekleyen arkadaşları da pozitif le sevindirsin

Emodeksde ki astaksantin üzüm çekirdeği özütü mü? Ekstra astaksantin yazdığını görmedim.

Nasıl anladın canım doğum belirtilerin nasıl .Rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin hepimize hasretle bekleyen arkadaşları da pozitif le sevindirsin
Canim kasilmalarim cok artti .Memlekette cok sorun oldu .NSt ye girsem kesin sanci cikardi
Yalancı dogum sancısı deniliyor bir kismina .Onlardan fazlasıyla yasiyorum .Persembe kontrolüm var .Insallah vaktinde gelir bebeğim. Vücut doguma hazırlanıyor bu surecte .

Hasar testi yaptırmış mıydınız canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…