Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kesinlikle.. bizim ailede o kadar tüp bebek yaptıran var ki.. hep diyordum bana denk gelmez herhalde zaten yeterince olmayan var. Ailemin bir tarafında da hiç Yok hepsinin maaşallah var eyvah yoksa ben mi olacağım demiştim. Hep kötüyü çağırmışım. Allah’ta beni korktuğumdan sınıyor galiba.

Eşime sevdiğim çikolatadan 1 kutu aldırdım. Hergün muhakkak yiyorum kahve de çok tüketiyorum. Kutu bitince çikolatalarıma veda edeceğim.
Nasıl yapacağım bilmiyorum ama kahve ve çikolatayı hayatımdan çıkaracağım.

Bir melek gelsin canımcımm l arjinin l karnitin çinko alacağım da l arjinin kaç ml verdin çinkoyu hangi marka aldın?
L argininin 1000 mg buldum solgardan 90 lık onu aldım önceki 500 mg lik 50 taneydi günde 2 veriodum ama 1000 lik verince 1 e indirdim çinkoyuda solgar almıştım kuzum folic asitide solgar aldım
Solgara i para yatırmısım ya düşünüyorumda sende alırsan 1000 lik al daha uygun oluo cnm

Son düzenleme:
Bende arjinin 1000 mglık alacağım. Carnitine sabah 1 yemek kaşığı vereceğim. Sıvı olanı. Ben sıvı olan carnitini pek anlamadım 1 yemek kaşığında 1500 mg mı oluyor?

Kızlar gece rüyamda hastane çıkışı için bebek kıyafetleri almıştım maviydi rengi onları katlıyordum düzenliyordum hayırdır inşşşşşş
Bilinç altın oyun oynamaya baslamis seninle
Hamileyken 3 kere kizim oldugunu gördüm. Bir kez oğlum olduğunu

Fsh yükselmesi rezervin azaldığının sinyalini veriyor. Değer diğer aylarda düşse de bu gerçek değişmiyor. Düşük olan ayda başarı şansı daha yüksek. Ultrason bulguları da önemli tabi. Diğer hormonların dengesi de. Amh da. Bunların hepsi etken. Belki döllenme oluyor ama rahim tersligi etkiliyor bilemeyiz. Tekrar aşılama mı doğal bekleme mi tüp mü bu sizin eşinle beraber vereceğiniz bir karar. Durumunuz çok umutsuz sayılmaz ama zaman geçtikçe nasıl olur bilemeyiz. Rapor gibi bir durum varsa bir aşılama daha deneyebilirsin. Olmazsa fazla gecikmesen iyi olur gibi geliyor bana.

Kürtajdan sonra olabiliyor öyle 3. Adette düzene girer canım geçmiş olsun bende 2kere kürtaj oldum

Hayr olsun rüyan canım rüyalar şaşırtıyor benim rüyalarım erkeğe işaretti bazende bilinç altı olabiliyor 12.hafta ense kalınlığı ölçümü olacaktır o ultrason kağıdında tahmin yapılıyor cinsiyet konusunda ben baya araştırdım artık çok iyi anlıyorum buraya atar beni etiketlersn tahmin yaparım:)) @Zeynep6302

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…