- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kesinlikle.. bizim ailede o kadar tüp bebek yaptıran var ki.. hep diyordum bana denk gelmez herhalde zaten yeterince olmayan var. Ailemin bir tarafında da hiç Yok hepsinin maaşallah var eyvah yoksa ben mi olacağım demiştim. Hep kötüyü çağırmışım. Allah’ta beni korktuğumdan sınıyor galiba.Haklısın. Şimdi düşünüyorumda evlenmeden çok önce bir miktar birikmişim vardı. Ben de o zamanlar ona dokunmayacağım ilerde tüp bebekte falan lazım olur diyordum. Demek ki dediklerimize düşündüklerimize dikkat etmemiz lazımmış. Bundan sonra iyi şeyler düşünüp iyi söyleyelim.
Tamam canım bide inofolic kullanıyorum. 14.günde yumurtladım tam. Gerçi öncesinde de düzenli idi her ay ama işte. 28 güne tam geldi.Evet devam edin. Kaan hocadan cvp gelene kadar takviyeler bırakılmıyor.
Günde kaç kapsül alıyorsun.Tamam canım bide inofolic kullanıyorum. 14.günde yumurtladım tam. Gerçi öncesinde de düzenli idi her ay ama işte. 28 güne tam geldi.
L argininin 1000 mg buldum solgardan 90 lık onu aldım önceki 500 mg lik 50 taneydi günde 2 veriodum ama 1000 lik verince 1 e indirdim çinkoyuda solgar almıştım kuzum folic asitide solgar aldımBir melek gelsin canımcımm l arjinin l karnitin çinko alacağım da l arjinin kaç ml verdin çinkoyu hangi marka aldın?
Canm benimde 17. Gün yumurtlama. 15. Güne geriledi inofolicleGünde kaç kapsül alıyorsun.
Bende arjinin 1000 mglık alacağım. Carnitine sabah 1 yemek kaşığı vereceğim. Sıvı olanı. Ben sıvı olan carnitini pek anlamadım 1 yemek kaşığında 1500 mg mı oluyor?L argininin 1000 mg buldum solgardan 90 lık onu aldım önceki 500 mg lik 50 taneydi günde 2 veriodum ama 1000 lik verince 1 e indirdim çinkoyuda solgar almıştım kuzum folic asitide solgar aldım
Solgara i para yatırmısım ya düşünüyorumda sende alırsan 1000 lik al daha uygun oluo cnm
İyiyim cnm çok şükür ugraşıorum öyle@Erva_umut R rvydmrt kızlar iyi misiniz?
L Longway2015 canım hasara ne zaman baktıracaksınız? İnşallah herşey yoluna giriyordur.
@ayllllliiiin35 aylincim aynı temenniler senin içinde geçerli. Doktora gittiniz mi? Şuan hangi aşamadasınız?
Bilinç altın oyun oynamaya baslamis seninleKızlar gece rüyamda hastane çıkışı için bebek kıyafetleri almıştım maviydi rengi onları katlıyordum düzenliyordum hayırdır inşşşşşş
Fsh yükselmesi rezervin azaldığının sinyalini veriyor. Değer diğer aylarda düşse de bu gerçek değişmiyor. Düşük olan ayda başarı şansı daha yüksek. Ultrason bulguları da önemli tabi. Diğer hormonların dengesi de. Amh da. Bunların hepsi etken. Belki döllenme oluyor ama rahim tersligi etkiliyor bilemeyiz. Tekrar aşılama mı doğal bekleme mi tüp mü bu sizin eşinle beraber vereceğiniz bir karar. Durumunuz çok umutsuz sayılmaz ama zaman geçtikçe nasıl olur bilemeyiz. Rapor gibi bir durum varsa bir aşılama daha deneyebilirsin. Olmazsa fazla gecikmesen iyi olur gibi geliyor bana.@Rm_angel,Jalapenoo fsh i düşürebilsek bile bunun bir etkisi olur mu artık? (amh ı da düşünerek). Bir kere değeri yüksek gördük sonuçta. Sizin de söylediğiniz gibi. Şu an macun kullanıyorum kendime ve eşime. Şimdi bu da soru işareti... değerler normale binmeden tüp bebek yaptırmak mantıklı mı? Bu değerlerle 2.kez aşılama denemeli miyiz? Macunu kullanmaya devam edip, biraz da bunun sonuç göstermesi için mi beklemeliyiz? Offf... Kafamda deli sorular... ,
Astaksantin ocean marka almıştık.üzüm çekirdeği yağı mecitefendi idi canımSelvi25 canım siz astaksantini ve üzüm çekirdeği yağını hangi marka kullandınız.
Kürtajdan sonra olabiliyor öyle 3. Adette düzene girer canım geçmiş olsun bende 2kere kürtaj oldum@Zeynep6302 hadi gozun aydin canim boylece de devam eder insallah sorunsuz
Kurtaj olan var mi aranizda kizlar?
2 ay once kurtaj olmustum kese gelismediginden. 35.gunde falan adet oldum. Bu 2.adetim olacak normalde 29.gunlerde adetim hic gecikmeden gelirdi fakat 4 gundur gecikti. Kan testi yaptirdim negatif. Hala daha gelmedi adetim. Kurtajdan mi boyle duzensizlesti acaba?
Kuzum bi tane alıyorum. Başlamadan önce 13. Gün falandıGünde kaç kapsül alıyorsun.
Onu bende anlamadım ama senin dediğin gibi aç karnına içirdim cnm sanırım 1y.k 1500 mg oluyorduBende arjinin 1000 mglık alacağım. Carnitine sabah 1 yemek kaşığı vereceğim. Sıvı olanı. Ben sıvı olan carnitini pek anlamadım 1 yemek kaşığında 1500 mg mı oluyor?
Biz hasarın düştüğü ay siyah çekirdekli üzümü çiğnemişti cnm çekirdeğini direk yutmadı aklında olsunAstaksantin ocean marka almıştık.üzüm çekirdeği yağı mecitefendi idi canım
Bana 2 tane ancak yetio sanırım ben öyle kullanıyorum aylık biraz fazla tutuyor ama içim rahatKuzum bi tane alıyorum. Başlamadan önce 13. Gün falandı
Çok teşekkür ederim.Astaksantin ocean marka almıştık.üzüm çekirdeği yağı mecitefendi idi canım
Ben de 1 taneyle başlayacağım çünki ekstralar da kullanacağım ona göre belki 2 ye çıkarabilirim bakalım.Kuzum bi tane alıyorum. Başlamadan önce 13. Gün falandı
Ben eşime günde 10 tane falan siyah üzüm veriyorum yiyor. Ama yağını da kullanayım dedim.Biz hasarın düştüğü ay siyah çekirdekli üzümü çiğnemişti cnm çekirdeğini direk yutmadı aklında olsunSaklicennet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?