Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tüp bebekleriniz neden neden olmadı. Dr birşey demedi mi? Embriyolar incelendi mi? Genetik testler yapıldı mı? Gebelik hiç mi elde edilemediniz Yada düşük oldu mu? Bunun için pıhtılaşmaya bakıldı mı?
Vs vs görünürde birşey yoktur ama genetikte vardır Yada çok basit birşey atlanıyordur.

Saklicennet derslerini vermene çok sevindim canım başarıların daim olsun her konuda.
Eş durumuna gelince insanın o kadar zihni doluyor o kadar çaresiz kalıyorki olabiliyor böyle patlamalar malesef. Bizde geçen kasım da tartışmıştık hasarı öğrendiğimizde güzel salata filan hazırlıyordum ona hasar düzelsin diye nohut filan yapıyodu. Benim de adetim gecikmişti o ara. Eşim demişti ki tartışırken benimle uğraşacağına kendi adetini olabil önce. Çok kırılmıştım. Şimdi kendi çabalıyor. Ve geriye dönüp baktığında bunu dediğine pişman ama işte erkek gururu olabiliyor bazen böyle patlamalar. Senin de merhametli seni seven bir eşin var sinirle söylemiş belli ki.

Sagolun kizlar.Rabbim en kisa zamanda size ve eslerinize sifa verip bu guzel duyguyu tattirsin insallah .Umut etmekten ,mucadele etmekten asla vazgeçmeyin.
Afilim92 canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir Doğum versin ikiniz de sağlıkla kalın inşallah.

Afilim92 canımm çok az kalmış inşallah kolay güzel bir doğum olur..Rabbim yardımcın olsun sağsalim kavuştursun evladına inşallah.

Afilim92 Allah kolaylık versin. İnş hayırlısı ile bebeğini Kucağına alırsın.

Canım yok tekrarlama değil 3 ay tedavi sonucunda düşmedi iğne verdi bu defa hoca daha doğrusu isteme ile yoksa tüpe yönlendirmişti direk. Düzen e ben de güvenmiyorum oraya göre bizimkiler uçuyor. Ama bizim baştan beri %73 hareketsiz (düzendekiler hariç). İleri artı yavaş %17 biraz da yerinde hareketli var.

Y

yok canım doktor vermedi Saklicennet söylemişti biz de solgar takviyeleri alıyorduk onlara ara verelim bide bunu kullanalım dedik.
İyi yaptınız kuzum. Pişman olmayacaksınız. Emin olmadığım hiç bir takviyeyi yazmıyorum. Sen dahi kullan kadınlrda da antioksidan çok önemliymiş ben başlayacağım. Ama direk teatrio mu alsam ayrı ayrı mı alsam diye düşünüyorum. Ayrı ayrı aldığım da q10 100 mg resveratrol 100 mg astaksantin 4 mg almış oluyorum. 2 ayda 80 tl karım oluyor. artık bu hesapları yapıyorum.

Daha kötü değerlerle bile kalan var. Bizimde değerlerimiz aşağı yukarı sizin gibi. Ben daha hiç hamile kalamadım. Nasip birazda.
Haklısın bende hiç hamile kalamadım daha nasip olmadı. İnsallah Allah bizede nasip eder

Evet canım gerçekten çok değişik oluyorlar. Eşim özür dilemedi ama pervane oluyor etrafımda. Sonradan anlıyorlar ama iş işten geçiyor işte. Yine de çok seviyorum. Allahım eşlerimiZi de bize bağışlasın onları korusun.

Dna hasar yaptırdınız mı? Bir direk tüp bebek mi denediniz? Aşılamaya genelde çok sıcak bakılmıyor, neden acaba? (bunu genel soruyorum)
Dna hasar kaydı dediğiniz nedir acaba yapılmış olabilir tam bilgim yok evet direk tüp bebek denedik aşılama ile zaman kaybetmek istemwdik

Genetik test yapıldi bizlere birşye çıkmadı 4 denemenin 3 ünde kimyasal oldu puhtılaşma bakıldı sorun yok embriyolar 5. Güne kadar gidiyor iyi kalitese embriyo elde ediliyor tahim transfere kolay hazırlanıyor ama sonuç yine boş

Bazen cidden çok sinir bozucu olabiliyorlar. Biz onların üstüne titriyorken aman alınmasınlar gücenmesinler derken onlar canımızı yakacak laflar ediyor. Zor bir süreç iki taraf içinde. Umarım hepimiz bir an önce atlatırız aklımıza bile gelmez çektiğimiz sıkıntılar

Eğer embriyolar teste gidip sorunsuz geldiyse DNA kırılması falan yoksa hasar yoktur diye düşünüyorum ama isterseniz birde DNA hasarına bastırabilirsiniz. İniallah tez zaman da olur ama olmuyorsa vaktini bekliyordur. Elinizden geleni yapın bol bolda dua edin.

Evet canım kesinlikle. Rabbim daha kötü sıkıntılar vermesin. İnşallah yavrularımız da hızla annelerine gelirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…