Evet hepsi artmış bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştik. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu kürü bir mucize gerçekten.Bende yorumlamak isterdim ama anlayamadığım için yorum yapamadım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Hız ve morfoloji de arttı mı?
Akşama kadar gelmezse erken gebelik testi alayım diyorumTamam artık kuzum test vakti gelmiş. Adet gelincede bitmeyecek mi sanki umut. Hadi inşallah bebiştir gecikmenin nedeni
Niye erken olsun adet geçmiş işte. Adet öncesi bile test yapanlar çok. Normal testle bile çıkar bir şey varsa.Ya kızlar erken mi acaba test yapmak için normalde bu zamanlar adet gelmese bile kahverengi akıntı olurdu oda yok şu an ama yine de ümitlenmek istemiyorum
Hadi yap bekliyoruz .Insallah cift çizgi görüp şoka girersin aminYa kızlar erken mi acaba test yapmak için normalde bu zamanlar adet gelmese bile kahverengi akıntı olurdu oda yok şu an ama yine de ümitlenmek istemiyorum
Oy kuzum inşallah yaHadi yap bekliyoruz .Insallah cift çizgi görüp şoka girersin amin
Predictor al garanti olsun yanilma payi cok az .Normal alirsan 4 5 saat sivi almadan wc ye gitmeden beklemek zorunda kalirsin.Oy kuzum inşallah ya
Normal sipariş verdim canım zaten bu ay ameliyat öncesi 2 kere tam ovulasyon zamanları denemiştik tutmuş ise tam 17 gün gecmiş oluyor normal gebelik testi göstermez miPredictor al garanti olsun yanilma payi cok az .Normal alirsan 4 5 saat sivi almadan wc ye gitmeden beklemek zorunda kalirsin.
Benim eşimde bende sorun olmadıgına emin olsun die dr a girerken yanıma gelsin dr konuşurken duysun istedim ilerde ailesi de kendiside bana tek laf etmesin die dr sizde hiç bir sıkıntı yok dedi bana kendisi duydu tavsiye ederim cnmSaklicennet derslerini vermene çok sevindim canım başarıların daim olsun her konuda.
Eş durumuna gelince insanın o kadar zihni doluyor o kadar çaresiz kalıyorki olabiliyor böyle patlamalar malesef. Bizde geçen kasım da tartışmıştık hasarı öğrendiğimizde güzel salata filan hazırlıyordum ona hasar düzelsin diye nohut filan yapıyodu. Benim de adetim gecikmişti o ara. Eşim demişti ki tartışırken benimle uğraşacağına kendi adetini olabil önce. Çok kırılmıştım. Şimdi kendi çabalıyor. Ve geriye dönüp baktığında bunu dediğine pişman ama işte erkek gururu olabiliyor bazen böyle patlamalar. Senin de merhametli seni seven bir eşin var sinirle söylemiş belli ki.
Vajinal siğil diye bir olay var inşallah değildir. Çok bilgim yok.Kızlar benden size bir ergen sorusu geliyor. Utanarak soruyorumama bugün duş aldım akşama baktım ki kahverengi akıntım gelmiş. Normalde vajina girişini 1/2 cm parmağımla temizliyorum. Orada kalan var mı bakıyorum. Elime yuvarlak sert birşey çarpıyor kıkırdak gibi de denilebilir ama acı Yok. Şimdide aklım ona takıldı. Hiç vajinasını kontrol eden ve böyle birşeye rast gelen var mı? Jalapenoo canım haberin var mı böyle birşeyden aklıma takıldı. :)
Valla ne yalan söyleyim durumun iyice farkında olsun die sölediklerimden çekinmiyorum tek taraflı üzülmemek için size bakınca acaba vicdansızmıyım die düşünüyorum kızlarBazen cidden çok sinir bozucu olabiliyorlar. Biz onların üstüne titriyorken aman alınmasınlar gücenmesinler derken onlar canımızı yakacak laflar ediyor. Zor bir süreç iki taraf içinde. Umarım hepimiz bir an önce atlatırız aklımıza bile gelmez çektiğimiz sıkıntılar
Cikar da beklemek zorunda kalirsin wc yi tutmak ve su almama .Beklemeden çıkabilir ama riske atma.Su tüketimi cok etkiliyor koyuluguNormal sipariş verdim canım zaten bu ay ameliyat öncesi 2 kere tam ovulasyon zamanları denemiştik tutmuş ise tam 17 gün gecmiş oluyor normal gebelik testi göstermez mi
Hamile kadın var burdaArkadaşlar birazda eğlenelim. Bakın falımda ne çıktı :) siz neye benzeteceksinz bakalım :))) (fala inanma falsız kalma demişler )
Aynen ilk dedim acaba algıda seçicilik mi ama bariz belli gibi demi. Ne kadar kafaya taktıysam fallarda çıkıyor artıkHamile kadın var burda
Ben hiç anlamam böyle şeylerden ama gördüm yaniAynen ilk dedim acaba algıda seçicilik mi ama bariz belli gibi demi. Ne kadar kafaya taktıysam fallarda çıkıyor artık
Benimki çok alıngan ondan iki katı dikkat ediyorum. Küçük bir imada bile düşüyor modu. Yoksa söyleyecek söz çok. Bazen dikkat etmiyor yediğine içtiğine o zaman geliyor dilimin ucuna kadar.Valla ne yalan söyleyim durumun iyice farkında olsun die sölediklerimden çekinmiyorum tek taraflı üzülmemek için size bakınca acaba vicdansızmıyım die düşünüyorum kızlar
Teşekkür ederim. Görseline baktım da öyle birşey değil çok şükür. Doktora gittiğimde sorarım artık ama sorun olan birşey olduğunu düşünmüyorum.Vajinal siğil diye bir olay var inşallah değildir. Çok bilgim yok.
Ilk başlarda kendi içimizde sakladık sorun olduğunu. Ama baktım olmayacak zaten ameliyat dendi. Söyledik tüm aileye şimdi herkes biliyor. Benimde kafam rahat. Onun stresi yok en azından. Yoksa boş yere bir sürü şey duyacaktık.Benim eşimde bende sorun olmadıgına emin olsun die dr a girerken yanıma gelsin dr konuşurken duysun istedim ilerde ailesi de kendiside bana tek laf etmesin die dr sizde hiç bir sıkıntı yok dedi bana kendisi duydu tavsiye ederim cnm
Çakşırı hangi marka aldınız. Bir de k.boynuzunu kendin mi hazırladın. İki testi de çekip atar mısın? Merak ettim farkı.Evet hepsi artmış bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştik. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu kürü bir mucize gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?