Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende yorumlamak isterdim ama anlayamadığım için yorum yapamadım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Hız ve morfoloji de arttı mı?
Evet hepsi artmış bu kadar olacağını hiç tahmin etmemiştik. Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu kürü bir mucize gerçekten.

Arkadaşlar birazda eğlenelim. Bakın falımda ne çıktı :) siz neye benzeteceksinz bakalım :))) (fala inanma falsız kalma demişler )

Eklentiler

• IMG-20180620-WA0000.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Ya kızlar erken mi acaba test yapmak için normalde bu zamanlar adet gelmese bile kahverengi akıntı olurdu oda yok şu an ama yine de ümitlenmek istemiyorum

Predictor al garanti olsun yanilma payi cok az .Normal alirsan 4 5 saat sivi almadan wc ye gitmeden beklemek zorunda kalirsin.
Normal sipariş verdim canım zaten bu ay ameliyat öncesi 2 kere tam ovulasyon zamanları denemiştik tutmuş ise tam 17 gün gecmiş oluyor normal gebelik testi göstermez mi

Benim eşimde bende sorun olmadıgına emin olsun die dr a girerken yanıma gelsin dr konuşurken duysun istedim ilerde ailesi de kendiside bana tek laf etmesin die dr sizde hiç bir sıkıntı yok dedi bana kendisi duydu tavsiye ederim cnm

Vajinal siğil diye bir olay var inşallah değildir. Çok bilgim yok.

Valla ne yalan söyleyim durumun iyice farkında olsun die sölediklerimden çekinmiyorum tek taraflı üzülmemek için size bakınca acaba vicdansızmıyım die düşünüyorum kızlar

Normal sipariş verdim canım zaten bu ay ameliyat öncesi 2 kere tam ovulasyon zamanları denemiştik tutmuş ise tam 17 gün gecmiş oluyor normal gebelik testi göstermez mi
Cikar da beklemek zorunda kalirsin wc yi tutmak ve su almama .Beklemeden çıkabilir ama riske atma.Su tüketimi cok etkiliyor koyulugu

Valla ne yalan söyleyim durumun iyice farkında olsun die sölediklerimden çekinmiyorum tek taraflı üzülmemek için size bakınca acaba vicdansızmıyım die düşünüyorum kızlar
Benimki çok alıngan ondan iki katı dikkat ediyorum. Küçük bir imada bile düşüyor modu. Yoksa söyleyecek söz çok. Bazen dikkat etmiyor yediğine içtiğine o zaman geliyor dilimin ucuna kadar.

Ilk başlarda kendi içimizde sakladık sorun olduğunu. Ama baktım olmayacak zaten ameliyat dendi. Söyledik tüm aileye şimdi herkes biliyor. Benimde kafam rahat. Onun stresi yok en azından. Yoksa boş yere bir sürü şey duyacaktık. Saklicennet içinde tavsiye ediyorum aslında. Ailelerin desteğini almak iyi geliyor bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…