Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gmz1990 canım benim okudum haberini. Nasip değilmiş ama inşallah en kısa zaman da herşey güzel olur. 5. Güne gitmemesinin nedeni spermlerle alakalı kuzum büyük ihtimal. Toparlan ve dön aramıza el birliğiyle anneliğe hep birlikte koşalım.

Benimde 3 tüp denemem 4 kez transfer oldu negatif,benim bütün değerlerim normal eşimde de ileri hız 18 morfoloji 2,hep sebepsiz deniyor ama buradaki arkadaşlar bu değerlere erkek infertilesi diyor,sizin eşinizin değerleri nasıl

Ayy insallah olur canım 1 milyonun altındaydı şuan 16 milyon olmuş galiba ve çok mutlu olduk. Teşekkür ederim yorumun için :)
Inşallah hamileyim yorumunuza okurum bu arada 2. Silik çizgi bazı testlerde gebelik habercisi olabiliyor ama testine göre değişiyor pembe olması önemli kan tahlilin daha iyi olur eşine haber vermeden yaptırabilirsin sağlık ocağı ücretsiz yapıyor

Ayy insallah olur canım 1 milyonun altındaydı şuan 16 milyon olmuş galiba ve çok mutlu olduk. Teşekkür ederim yorumun için :)
Bende yorumlamak isterdim ama anlayamadığım için yorum yapamadım. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Hız ve morfoloji de arttı mı?

Kızlar benden size bir ergen sorusu geliyor. Utanarak soruyorum ama bugün duş aldım akşama baktım ki kahverengi akıntım gelmiş. Normalde vajina girişini 1/2 cm parmağımla temizliyorum. Orada kalan var mı bakıyorum. Elime yuvarlak sert birşey çarpıyor kıkırdak gibi de denilebilir ama acı Yok. Şimdide aklım ona takıldı. Hiç vajinasını kontrol eden ve böyle birşeye rast gelen var mı? Jalapenoo canım haberin var mı böyle birşeyden aklıma takıldı. :)

Benim gibi bir meraklı daha varmış bende kontrol etmiştim evet canım kemiğe değiyor sanki parmak normal fizyolojik yapısı o çok kurcalama:))

Benim gibi bir meraklı daha varmış bende kontrol etmiştim evet canım kemiğe değiyor sanki parmak normal fizyolojik yapısı o çok kurcalama:))
Hahahaaaa :))) ay hiç sorma hep denk gelirdim ama bu gün kafama takıldı biraz daha solda elime denk gelince allah allah dedim sağda neden Yok derken internette araştırmaya koyuldum birde ne göreyim kist diyorlar ama dedim daha vajina girişinde kistin ne işi var en iyisi kızlara sorayım onlar daha iyi bilirler. İyi ki de sormuşum. Rahatladım.

Yok canım yook ne kisti rahat ol :)

Canım eşimin değerlerini dr gösterdik sorun yok dedi ama bakıp burdan paylaşacağım

Kızlar şimdi baktım da biz sperm dna testi yaptırmamışız hiç bu testi nerde yaptırabilirz illa doktorun mu istemesi lazım sonuç ne zaman çıkıyor aynı spermiogram testi gibi mi

Kızlar şimdi baktım da biz sperm dna testi yaptırmamışız hiç bu testi nerde yaptırabilirz illa doktorun mu istemesi lazım sonuç ne zaman çıkıyor aynı spermiogram testi gibi mi
Ankara ve İstanbul da yapılıyor DNA hasarı .spermiyogram gibi ayrı ücreti var 160 TL civarı sonuç 10 güne kadar çıkıyor. Doktorlar genelde istemez en çok üzerine duran ankaradaki prof kaan aydos diğerleri bir haberler bu işten

Canım benm çok teşekkür ederim evet çok üzüldük ama napalım nasip değilmiş insan umutlanıyor nede olsa. Biraz kafa dağıtcam sonra inşallah döncem aranıza öpüyorm cnmm

Kızlar ya adetim 3 gün gecti sabah dua ettim. Allahım inşallah hamileyim dir diye. Çokta ümitlenmek istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorjm

Merhaba arkadaşlar,
yaşım 36 eşiminki 38. eşim 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu, bende herhangi bir problem yok. Sperm hareketliliği ve sayıdan ötürü tüp bebeğe başvurduk. 8 hücreli 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Biri tuttu fakat bebeğin 6 hafta 5 günlükken kalbi durdu. Sorum şu: Sizce şu aşamadan sonra normal gebelik mümkün olabilir mi? Lütfen yardımcı olun, yazın, üşenmeyin :) çok önemli benim için. Teşekkürler

Dna hasar yaptırdınız mı? Bir direk tüp bebek mi denediniz? Aşılamaya genelde çok sıcak bakılmıyor, neden acaba? (bunu genel soruyorum)

Aşılamanın başarı oranı tüp bebeğe göre çok düşük, ondan çok sıcak bakılmıyor diye biliyorum. Keza yaşı ülerlemiş kişlier için aşılama zaman kaybı. Bizde 36/38 yaşındayız direk tüp e başladık ve dr lardaa hep bu şekilde yönlendirdi zaten. Yani yaşın da yüksekse dr lar da aşılmaya çok sıcak bakmıyor

Evet 2. Çizgi çıktı fakat iki saat sonra çıktı o yüzden güvenemiyorum bugun adet olmam lazım olmadım insallah olmamda. Evet biliyorum sağlık ocağına adetim bir kaç gün geçerse kan vermeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…