Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim. Görseline baktım da öyle birşey değil çok şükür. Doktora gittiğimde sorarım artık ama sorun olan birşey olduğunu düşünmüyorum.
Aynı çıkıntıdan bende de var. Defalarca farklı doktorlara alttan muayene oldum. Olumsuz bir şey olsaydı söylerlerdi. Endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum.

Biz sadece eşimin ailesine söyledik. Onlarda birşey yokmuş gibi davranıyorlar bana hiçbirşey sormuyorlar. Eşime soruyorlar mı bilmiyorum. Bilmiyor gibiler bebek konusu dahi açılmıyor. Ben sadece eşimin desteğini ve varlığını istiyorum. İnan bu saatten sonra bilmeyenlere de birşeyleri açıklamak istemiyorum. Tüp bebek için stressiz hayat istiyorum.

İnşallah stressiz başarıyla geçer bu dönem. Beni şimdiden stres alsada

Senem analizini görmeden birşey diyemem. Ama tüp bebekle bir gebelik yaşadınız tekrar olur ve devamı gelir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar birazda eğlenelim. Bakın falımda ne çıktı :) siz neye benzeteceksinz bakalım :))) (fala inanma falsız kalma demişler )
Sıraya girmiş 5 insan 4. Hamile bir kadın diğerleri erkek gibi hayta 5. Si kellifelli bir adam burası neresi olabilir acaba. :)) 4. Kadın zayıf ve kısa saçlı umarım o hamile sensindir orasıda doktor kuyruğudur.

Çakşırı hangi marka aldınız. Bir de k.boynuzunu kendin mi hazırladın. İki testi de çekip atar mısın? Merak ettim farkı.
Canım keçiboynuzu kürünü ben kendim kaynattım her gece yatmadan içiyordu. Mecitefendinin bi çakşır otu kökü suyu var onu aktardan aldık aç karnına sabah ve akşam yemekten 15 dk önce içiyordu. Bide havuç çok tüketti. Her aksam yemekten sonra bol bol ceviz fındık badem kabak çekirdeği kuru üzüm çekirdekli yiyordu. Sigara içmeyi baya bi azalttı.sadece bi ayda bu kadar etki etti. He bide bol bol kırmızı et tüketti özellikle ızgarada olanı. İlk başta yolladığım birinci test en sonki testte bi sonraki
Çakşırı hangi marka aldınız. Bir de k.boynuzunu kendin mi hazırladın. İki testi de çekip atar mısın? Merak ettim farkı.

Eklentiler

• _20180620_150918.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 68
  • _20180619_141431.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 65
sayınız 48 milyon olmuş ama anlayamadığım şey ileri hızlı 20 ileri yavaş 31 diyor total hareketlilik 51 olmalı ama ama 39 diyor hatta yerinde haraket 49 Muş tabi bunlar yüzde olarak. O zaman zaten %100 oluyor. Haraketsiz olmamalı bu değerlere göre ama beden haraketsiz 61. Buna takılmadınız galiba ama ben anlayamadım açıkcası.

Bugün doktorumuza gösterdik inceledi cok iyi dedi normal yolla şuan %60 şansımızın oldugunu söyledi ama genede ilac vermişti dün klomen onu bir ay boyunca kullanmasını istedi eşimin testosteron hormonunda ufak bi yükselme yapmak için. Bilmiyorum ki bizim ilk deneyimlerimiz oldugu için çok anlamıyoruz o yüzden sizlere sormak istedim sonuçta tecrübeli bayanlar var burda. Bir terslik mi var semce sonucta?

Ben bu konularla o kadar çok uğraşıyorum ki anlatamam. Tecrübelimiyim bilemiyorum sonuçta dr değilim ama anladığım kadarıyla bir tutarsızlık gördüm. İki testi de farklı yerlerde yaptırdınız sanırım. 2. Testi yaptırdığınız lab belki kendilerine göre bir sistemi ve oranları vardır. Ama rakamlar benim anlayabileceğim doğrultuda yazılmamış. Birbirini tutmuyor sanki. KIZLARRRRRR sizlerde bir baksanıza dikkatinizi çekmedi mi Yada benim atladığım birşey mi var??????

Cnm bu testleri ayni yerde yaptırırsan kesin doğruluk olur ve sana tavsiyem araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde test yaptırman. Bu iki test ayrı yerlerde yapılmış gibi. Saklicennet doğru söylüyor.

Evet bir terslik var. c+d nin toplamı bile geçiyor. Farklı bir sistem desem ilk görüyorum

Saklicennet canım inafolic combi eczane fiyatı 48 tl ama ben bi eczaneyle anlaşmıştım 45 tl alıyordum.
Sağol kuzum. Adetim bitti yarın başlayacağım ters yaptım sanırım adetin ilk günü başlamam gerekiyordu ama olsun ne yapalım. :) internette uyguna bulursam alırım diye sordum. Bende bir huy var biryere fiyat sormaya giremiyorum alır çıkarım o yüzden size sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…