- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
KPSS yine olmayacak gibi hiç odaklanamıyorm.alışverişim tamam canım bitirdim odasını alacağım .anne yanı beşik aldım.bende karnımı izliyorum tekmelerini videoya cekebiliyorum çok yaramaz vurup duruyor bir o yandan bir bu yandan:) herşey yolunca çok şükür.inan ben düzene ilk elimize sonuçları aldığımızda n beri güvenmiyorum :) çok abartılı yüksek ti.kendimi yorunca kemik agrılarım oluyor onun dışında problem yok çok şüküryaw ben niye bu kadar kayitsiz guveniyorum duzene :)?
Napiyosun minnos?
Artik hareketleri tamamen hissediyorum.
Allah.a cok sukur.
Sende durumlar nasil?
Kpss.yi naptin?
Alisverisi naptin?
Hayırdır canım kaç kilo aldın su ana kadar bende cumaa günü şeker yükselemesi yaptıracağım ben şuan 5 kilo aldım 24 haftadayızyok canim daha esasli alisverise baslamadim. 1 kayip yasadigim icin herhalde gemkinli yaklasiyorum. Annemdeyim simdi ama temmuzda baslayacagim Allah nasip ederse yatak, bebek arabasi, dolap falan alacagiz nasipse ayarladim kafamda. Para olduktan sonra almak 1 gunluk is. Sonra erkek bebegimin suyu fazla cikti dr bir suru hastalik saydi ama tevekkul edip bekliyorum. Belki sekerdendir diye seker yukleme testi yaptirdi sekerim fazla cikti. Gebeligin basinda ne bulirsam yedigim icin herhalde :) simdi diyetisyenin verdigi sekilde besleniyorum. Hem saglikli hemde kilo almiyoruminsallah bebegimin suyu dengelenmistir. onun disinda 2 gun sonra tatile giriyorum cok sukur ondan sonra is faslini kapatacagim. Her duamda sizleri aniyorum. Arada girip bakiyorum buraya ama yazmiyorum. Hepinizi gozlemliyorum yani
Bu arada gecmis bayraminiz kutlu mutlu olsun insallah
Solgarın alabilirsin sıvı l carnitin 100mg Q10. Diğerlerine de devam edebilirsin.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Koenzim Q l Carnitine alıcam birde cok duydum adınızı ashawandha folik asit bunları kullanırken eşim emodex e vitaminine de devam etmeli mi bide hangi markayı alsam
Sağol canımSolgarın alabilirsin sıvı l carnitin 100mg Q10. Diğerlerine de devam edebilirsin.
Canım bu muSağol canım
Canım bunu nasıl kullanıcak allahım bi sürü para battık biz
Koenzim solgarı kaç mg alıyoruz
Maalesef tatlım bir dünya para biz her ay bin lira harcıyoruz neredeyse. 1 yemek kaşığı günde verebilirsin aç ya da tok üzerinde yazar onu tam bilmiyorum.Canım bunu nasıl kullanıcak allahım bi sürü para battık biz
100 mg yeterli olur.Koenzim solgarı kaç mg alıyoruz
Canım 1000 tl ne alıyorsunuzMaalesef tatlım bir dünya para biz her ay bin lira harcıyoruz neredeyse. 1 yemek kaşığı günde verebilirsin aç ya da tok üzerinde yazar onu tam bilmiyorum.
Sperra ımpryl bunlar zaten 600 tl kadar tutuyor. Omega 3 Q10 solgar multivitamin çakşır arı sütü bal incir işlem görmemiş ceviz badem kuru üzüm bitki çayları... tropikal meyveleri organik mamülleri falan saymıyorum. Artık çok para harcamak istemiyorum. Hele ilerleme göremeyince insan daha çok üzülüyor. Dr ücretleri test ücretlerini falan da katmıyorum.Canım
Canım 1000 tl ne alıyorsunuz
YA yatılı misafirim vardı gelemedim nette canımsın ya
Ah canım benim öyle düşününce bende harcıyorum doğru. Üzülme inşallah faydası olur olacak ben inanıyorum ümidimizi kaybetmeyelimSperra ımpryl bunlar zaten 600 tl kadar tutuyor. Omega 3 Q10 solgar multivitamin çakşır arı sütü bal incir işlem görmemiş ceviz badem kuru üzüm bitki çayları... tropikal meyveleri organik mamülleri falan saymıyorum. Artık çok para harcamak istemiyorum. Hele ilerleme göremeyince insan daha çok üzülüyor. Dr ücretleri test ücretlerini falan da katmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?