Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar burda bi topikte gördüm. İstanbulda bir doktor varmış varikosel ameliyatı sonrası ilaç vermiş hayırlısı olsun 2 ay içinde teşekküre gelirsiniz demiş. Ben kırmızıları bekliyordum onun takviyelerini alıcam yazdıklarını bulayım buraya da ekliycem. Allahtan ümit kesilmez hatta eşim dedi o doktora bile gideriz istanbula

yaw ben niye bu kadar kayitsiz guveniyorum duzene :)?
Napiyosun minnos?
Artik hareketleri tamamen hissediyorum.
Allah.a cok sukur.
Sende durumlar nasil?
Kpss.yi naptin?
Alisverisi naptin?
KPSS yine olmayacak gibi hiç odaklanamıyorm.alışverişim tamam canım bitirdim odasını alacağım .anne yanı beşik aldım.bende karnımı izliyorum tekmelerini videoya cekebiliyorum çok yaramaz vurup duruyor bir o yandan bir bu yandan:) herşey yolunca çok şükür.inan ben düzene ilk elimize sonuçları aldığımızda n beri güvenmiyorum :) çok abartılı yüksek ti.kendimi yorunca kemik agrılarım oluyor onun dışında problem yok çok şükür

Hayırdır canım kaç kilo aldın su ana kadar bende cumaa günü şeker yükselemesi yaptıracağım ben şuan 5 kilo aldım 24 haftadayız

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Koenzim Q l Carnitine alıcam birde cok duydum adınızı ashawandha folik asit bunları kullanırken eşim emodex e vitaminine de devam etmeli mi bide hangi markayı alsam

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Koenzim Q l Carnitine alıcam birde cok duydum adınızı ashawandha folik asit bunları kullanırken eşim emodex e vitaminine de devam etmeli mi bide hangi markayı alsam
Solgarın alabilirsin sıvı l carnitin 100mg Q10. Diğerlerine de devam edebilirsin.

Ben şimdi de genetiğe kafamı taktım. Acaba kromozomlar da bir problem varmıdır? Çok endişelendim şuan...

Canım

Canım 1000 tl ne alıyorsunuz
Sperra ımpryl bunlar zaten 600 tl kadar tutuyor. Omega 3 Q10 solgar multivitamin çakşır arı sütü bal incir işlem görmemiş ceviz badem kuru üzüm bitki çayları... tropikal meyveleri organik mamülleri falan saymıyorum. Artık çok para harcamak istemiyorum. Hele ilerleme göremeyince insan daha çok üzülüyor. Dr ücretleri test ücretlerini falan da katmıyorum.

Ah canım benim öyle düşününce bende harcıyorum doğru. Üzülme inşallah faydası olur olacak ben inanıyorum ümidimizi kaybetmeyelim

Kızlar Kaan hocaya msj attım yarın cvp gelir ama her sorduğum soruya yanıt vermiyor. Sinir oluyorum. Bu kez kromozomlarla alakalı bir problemimiz olabilir mi diye yazdım. En sonuna ekledim muhakkak cevap verir sanırım. Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…