- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben de diyorum bu kız nerelerde. :)YA yatılı misafirim vardı gelemedim nette canımsın ya
Bi solukta yetiştim hepsini okudum cnm misafirlerim gitti artık burdayımBen de diyorum bu kız nerelerde. :)
Bizim de son gittiğimziz doktor kafamızı karıştırdı. Eşim dün yaptırdı kromozom testini.Ben şimdi de genetiğe kafamı taktım. Acaba kromozomlar da bir problem varmıdır? Çok endişelendim şuan...
Kromozom testi nedir ki? Dna hasar testinden sonra bu mu çıktı şimdiBizim de son gittiğimziz doktor kafamızı karıştırdı. Eşim dün yaptırdı kromozom testini.
3 ay düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum.Nasilsiniz hanimlar? Birsey soracagim. Ben inofolic combi kullanmaya baslamistim da. 3. Kutusunun yarisina geldim. Gecen ay etki etmedi. Devam edeyim mi sizce?
Aa öyle mi? Benim daha bir ay olmadi. Tamam devam edeyim o zaman. Cok sagolun. Insallah etki eder...3 ay düzenli kullanmak gerekiyor diye biliyorum.
İşte hergün yeni birşey öğreniyoruz. Son gittiğimiz doktor kromozomlarda sorun varsa tüp zaten tutmaz dedi. Tekrar arayınca yaptırmanıza gerek yok dedi ama içimize kurt düştü bi kere. Yaptıralım da tüp öncesi kafamız rahat olsun dedik artık.Kromozom testi nedir ki? Dna hasar testinden sonra bu mu çıktı şimdi
Arkadaşınız hasar varken mi denedi tüpü yoksa hasar düştükten sonra mı?Cnm haziranda yaptırdıgınızda hangi yöntemi uygulamıştı doktor mikroçip mi bnm arkadaşımın %40 hasarı vardı ve bebekleri tuttu mikroçiple
Öyle mi? Ne dedi doktor size. Bir de nerede ve ne kadara yaptırdınız?Bizim de son gittiğimziz doktor kafamızı karıştırdı. Eşim dün yaptırdı kromozom testini.
Hareketlilik kaç? İstanbul düzen lab yaptırabilirsiniz? 170/180 gibi birşey DNA hasar testi.Merhaba arkadaşlar benim de eşimde ileri hareket sıfır morfoloji sorunumuzda var bugün ilk tüp bebek deneyimimiz negatif sonuçlandı .Biz dna hasar testi vs.yaptimadik hiçbir doktor da soylemedi .Memorialde gördük tüp bebek tedavisini .Eşimin sperm sayısı iyi .Bu testleri Nerede yaptirabiliriz ve ne kadar tutuyor? Bilen arkadaslar cevap verirse çok sevinirim.
Bende memorialda tüp bebek yaptirmistim hatta embryo kalitesi 5aa idi.fakat bizim de ileri hız sıfır morfoloji sifirdi oradaki yaptırdığımız spermiogramda ama sayı iyiydi .ona rağmen tutmadı.sonra eşim tedavi oldu sperm DNA tedavisi hızı arttı morfoloji en son %3.simdi normal hamileyim.inlara göre canlı sperm olsun yetiyor.ama bence sperm kaliteside önemli .esiniz iyi beslensin tedavi olsun belli mi olur belki normal hamile kalabilirsiniz .Merhaba arkadaşlar benim de eşimde ileri hareket sıfır morfoloji sorunumuzda var bugün ilk tüp bebek deneyimimiz negatif sonuçlandı .Biz dna hasar testi vs.yaptimadik hiçbir doktor da soylemedi .Memorialde gördük tüp bebek tedavisini .Eşimin sperm sayısı iyi .Bu testleri Nerede yaptirabiliriz ve ne kadar tutuyor? Bilen arkadaslar cevap verirse çok sevinirim.
Ücretsiz yapılıyor bu testler,üniversite hastanelerinde genetik bölümünde sen ve eşin yaptırabilirsiniz .Öyle mi? Ne dedi doktor size. Bir de nerede ve ne kadara yaptırdınız?
Daha neler öğrenecegiz bakalim. Takipteyim sizi. Umarim bebisiniz hemen gelir.İşte hergün yeni birşey öğreniyoruz. Son gittiğimiz doktor kromozomlarda sorun varsa tüp zaten tutmaz dedi. Tekrar arayınca yaptırmanıza gerek yok dedi ama içimize kurt düştü bi kere. Yaptıralım da tüp öncesi kafamız rahat olsun dedik artık.
Beyza siz emodeks kullanmis miydiniz?Bende memorialda tüp bebek yaptirmistim hatta embryo kalitesi 5aa idi.fakat bizim de ileri hız sıfır morfoloji sifirdi oradaki yaptırdığımız spermiogramda ama sayı iyiydi .ona rağmen tutmadı.sonra eşim tedavi oldu sperm DNA tedavisi hızı arttı morfoloji en son %3.simdi normal hamileyim.inlara göre canlı sperm olsun yetiyor.ama bence sperm kaliteside önemli .esiniz iyi beslensin tedavi olsun belli mi olur belki normal hamile kalabilirsiniz .
Dna hasar testi mi yapiliyor üniversite hastanelerinde? Hangi üniversiteler bunlar acaba?Ücretsiz yapılıyor bu testler,üniversite hastanelerinde genetik bölümünde sen ve eşin yaptırabilirsiniz .
Canım biz hiç kullanmadık bu tedavide ama bence çok iyi bir vitamin alıp kullanabilirsiniz.cok kullanıp fayda gören var.Beyza siz emodeks kullanmis miydiniz?
Dna hasar testi değil kromozom testi yapılıyorDna hasar testi mi yapiliyor üniversite hastanelerinde? Hangi üniversiteler bunlar acaba?
Canım sen kromozom a neden taktın kromozom problemlerinde baya sperm sayısı falan 0 kar çıkıyor çok evham yapıyorsn başka bişey olabilir ama kromozom problemi olabileceği ni hiç sanmıyrmKızlar Kaan hocaya msj attım yarın cvp gelir ama her sorduğum soruya yanıt vermiyor. Sinir oluyorum. Bu kez kromozomlarla alakalı bir problemimiz olabilir mi diye yazdım. En sonuna ekledim muhakkak cevap verir sanırım. Hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?