Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasilsiniz hanimlar? Birsey soracagim. Ben inofolic combi kullanmaya baslamistim da. 3. Kutusunun yarisina geldim. Gecen ay etki etmedi. Devam edeyim mi sizce?

Kromozom testi nedir ki? Dna hasar testinden sonra bu mu çıktı şimdi
İşte hergün yeni birşey öğreniyoruz. Son gittiğimiz doktor kromozomlarda sorun varsa tüp zaten tutmaz dedi. Tekrar arayınca yaptırmanıza gerek yok dedi ama içimize kurt düştü bi kere. Yaptıralım da tüp öncesi kafamız rahat olsun dedik artık.

Merhaba arkadaşlar benim de eşimde ileri hareket sıfır morfoloji sorunumuzda var bugün ilk tüp bebek deneyimimiz negatif sonuçlandı .Biz dna hasar testi vs.yaptimadik hiçbir doktor da soylemedi .Memorialde gördük tüp bebek tedavisini .Eşimin sperm sayısı iyi .Bu testleri Nerede yaptirabiliriz ve ne kadar tutuyor? Bilen arkadaslar cevap verirse çok sevinirim.

Hareketlilik kaç? İstanbul düzen lab yaptırabilirsiniz? 170/180 gibi birşey DNA hasar testi.

Bende memorialda tüp bebek yaptirmistim hatta embryo kalitesi 5aa idi.fakat bizim de ileri hız sıfır morfoloji sifirdi oradaki yaptırdığımız spermiogramda ama sayı iyiydi .ona rağmen tutmadı.sonra eşim tedavi oldu sperm DNA tedavisi hızı arttı morfoloji en son %3.simdi normal hamileyim.inlara göre canlı sperm olsun yetiyor.ama bence sperm kaliteside önemli .esiniz iyi beslensin tedavi olsun belli mi olur belki normal hamile kalabilirsiniz .

Daha neler öğrenecegiz bakalim. Takipteyim sizi. Umarim bebisiniz hemen gelir.

Beyza siz emodeks kullanmis miydiniz?

Canım sen kromozom a neden taktın kromozom problemlerinde baya sperm sayısı falan 0 kar çıkıyor çok evham yapıyorsn başka bişey olabilir ama kromozom problemi olabileceği ni hiç sanmıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…