Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maalesef şuan itibariyle kırmızılar 3 gün gecikme ile gelmiş buluyor. İyice psikopata bağladım. Bebek videoları izleyip aglıyorum. ne olacak bu halimiz. Of of

Benimde eşim gelir hep benle canım. Erkek gururu sinirle söylenip pişman sonra olduğu bir cümleydi. İşte insan bunaldığında hata yapabiliyor malesef.

Hel kim marka size iyi geldi mi canim bende o marka aldm digerlini bulamadm bi sise bitti
Valla cnm yeni kullanıyoruz bizde. 3 hafta oldu. Test yaptırırsak paylaşırım burda mutlaka. Tabi tek bunlar değil. Extra kapsüller de var. Ben de macun kullanıyorum ayrıca. Bakalım nasıl olacak sonuç...

Maalesef şuan itibariyle kırmızılar 3 gün gecikme ile gelmiş buluyor. İyice psikopata bağladım. Bebek videoları izleyip aglıyorum. ne olacak bu halimiz. Of of
Canım lütfen sıkma canını. Strese girmyeceğiz biliyorsun. Demesi kolay diyeceksin belki ama ben bir çoğumuzun gerçekten kafaya çok taktığımız için belkide bu mutluluğu geciktirdiğimizi düşünüyorum. Bu hayatın pek çok aşamasında da böyle değil midir zaten? Bir şeyi çok isteriz ama o ısrarla olmaz. Sonra ne zaman vazgeçeriz, akışına bırakırız o zaman oluverir. Bu da aynen öyle... Güzel düşün ve Dua et bol bol....Bu ay olmadı ama bir ay biz de yaşarız inş o mutluluğu....

Arkadaşlar bir arkadaşımız Ankara düzen hastanesinde DNA hasar testi yaptırmış %3 çıkmış sonra başka bir hastanede yaptırmış %40 çıkmış doktor birinden biri yanlış muhakkak demiş ve başka farklı yerlerde iki kez yaptırmış ve sonuç %26 çıkmış bilginiz olsun. Maalesef Ankara düzen lab sonuçlarına güvenmiyorum. Temkinli olun.

Valla cnm yeni kullanıyoruz bizde. 3 hafta oldu. Test yaptırırsak paylaşırım burda mutlaka. Tabi tek bunlar değil. Extra kapsüller de var. Ben de macun kullanıyorum ayrıca. Bakalım nasıl olacak sonuç...
Tamam caanm bende nasipse 2 haftaya kadae test yaptrcgm amelyt olali 5 ay oldu artk yaprtcm bakalm ne cikcak cok umudum yok ama en azindan biraz iyilesme olsa bari. Bizde vitaminler kullandik .siz de varikosel varmydi amelyt falan oldnz mu .kusura bakma belki yazmsindr ama karistyrm artk malum kafalar yoğun.

yok canim daha esasli alisverise baslamadim. 1 kayip yasadigim icin herhalde gemkinli yaklasiyorum. Annemdeyim simdi ama temmuzda baslayacagim Allah nasip ederse yatak, bebek arabasi, dolap falan alacagiz nasipse ayarladim kafamda. Para olduktan sonra almak 1 gunluk is. Sonra erkek bebegimin suyu fazla cikti dr bir suru hastalik saydi ama tevekkul edip bekliyorum. Belki sekerdendir diye seker yukleme testi yaptirdi sekerim fazla cikti. Gebeligin basinda ne bulirsam yedigim icin herhalde :) simdi diyetisyenin verdigi sekilde besleniyorum. Hem saglikli hemde kilo almiyorum insallah bebegimin suyu dengelenmistir. onun disinda 2 gun sonra tatile giriyorum cok sukur ondan sonra is faslini kapatacagim. Her duamda sizleri aniyorum. Arada girip bakiyorum buraya ama yazmiyorum. Hepinizi gozlemliyorum yani
Bu arada gecmis bayraminiz kutlu mutlu olsun insallah

Aaa ciddimi o kadar fark var Amanın kaan aydos güvenin diyor ama ben güvenmiyrm oraya abartıyor

Valla cnm varikosel de şöyle doktorlar çok kararsız kaldı. Kimi var dedi kimi yok dedi. Dobbler de çıkmıyor ama muayenede var gibi dediler. Ama sadece ilaç verdiler. Bu değerlerle Ameliyata filan gerek yok dediler.

Aaa ciddimi o kadar fark var Amanın kaan aydos güvenin diyor ama ben güvenmiyrm oraya abartıyor
yaw ben niye bu kadar kayitsiz guveniyorum duzene :)?
Napiyosun minnos?
Artik hareketleri tamamen hissediyorum.
Allah.a cok sukur.
Sende durumlar nasil?
Kpss.yi naptin?
Alisverisi naptin?

Aaa ne güzel ailenin yanında bulunma çok sevindim. Bebişler için üzülme Allah’ın izniyle hiçbirşeyi yoktur. Oluyor böyle şeyler hamilelik döneminde. Etrafımda bir çok kişi böyle risklerle karşılaştı ama bebekleri çok sağlıklı.
Ahhhh ahhh bebek hazırlıkları... inşallah bizlere de nasip olur. Bende çok ilgileniyorum hayaller kuruyorum hatta bebişlerimi ve odasını montessori eğitim sistemine göre düzenlemek ve eğitimlerine katkıda bulunmak istiyorum fakat gel gör ki ortada bebişler yokkk.. ama inşallah olacak inanıyorum olacakkk...
Alışveriş çok basit para yetiyor ama mesela ben çok ayrıntıcıyım sanırım 3. Ayımdan sonra planlar projeler alışverişler ooooo bilemiyorum beler olur. Ayyy çok heyecanlı... ama belki de sabırsızlıkla beklemiş olduğum için başka hiçbirşey düşünmeyip ona odaklanacağım hiçbirşey umurumda olmayacak bilemiyorum ki. Sizler için çok seviniyorum. Sizi gördükçe kendimi de görebiliyorum oluşan çerçevede... dualarını eksik etmediğin için de minnettarım CAnım arkadaşım.

Evet maalesef arkadaşla görüştüm kendisi test sonuçlarını söyledi. Bende Ankara’da ki düzen lab abarttığını düşünüyorum şöyle ki kriterleri çok esnek sanırım. Ben İstanbul Kadıköy de yaptırtıyorum eşime. Acaba mikrogendi sanırım oraya da mı test versek.

Evet kafaya takmamak lazım. Bu zamana kadar hep öyle yaptım. Ama sabırkm yavas yavas yıpranmaya başladım. Kolay bi süreç değil iyiki sizler varsınız yoksa daha zor olurdu benim için. Zamana yayıcaz inşallah tez vakitte kucaklarımız dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…