- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bend ilk kez gördüm böyle oranlar.Evet bir terslik var. c+d nin toplamı bile geçiyor. Farklı bir sistem desem ilk görüyorum
Aaa şimdi içime kurt düştü acaba laboratuvara sorsam mı ki ya. Ben bunu şimdi cok kafaya takarım ama eşimde yarın ve bugun yok yanımda cuma günü göstersem daha iyi olacak sankiBen bu konularla o kadar çok uğraşıyorum ki anlatamam. Tecrübelimiyim bilemiyorum sonuçta dr değilim ama anladığım kadarıyla bir tutarsızlık gördüm. İki testi de farklı yerlerde yaptırdınız sanırım. 2. Testi yaptırdığınız lab belki kendilerine göre bir sistemi ve oranları vardır. Ama rakamlar benim anlayabileceğim doğrultuda yazılmamış. Birbirini tutmuyor sanki. KIZLARRRRRR sizlerde bir baksanıza dikkatinizi çekmedi mi Yada benim atladığım birşey mi var??????
45 di ben aldığımda. Şimdi ben geçen ay imoma başladım. İnofolic de alsam fazla gelir mi acabaSaklicennet canım inafolic combi eczane fiyatı 48 tl ama ben bi eczaneyle anlaşmıştım 45 tl alıyordum.
Evet ayrı yerlerde yapıldı ikiside. Malesef burası çok küçük bi şehir oldugu için araştırma hastanesi yok ha diyincede şehir dışı yapamıyoz eşim asker o yüzden yani aklıma takıldı şimdi.Cnm bu testleri ayni yerde yaptırırsan kesin doğruluk olur ve sana tavsiyem araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde test yaptırman. Bu iki test ayrı yerlerde yapılmış gibi.Saklicennet doğru söylüyor.
45 di ben aldığımda. Şimdi ben geçen ay imoma başladım. İnofolic de alsam fazla gelir mi acaba
O zaman ilk test yaptığınız yerde tekrarlayın bide sorun makinayla mı yoksa elle mi sayım yapılıyor. Manuel sayım her zaman daha sağlıklı sonuç verir.Evet ayrı yerlerde yapıldı ikiside. Malesef burası çok küçük bi şehir oldugu için araştırma hastanesi yok ha diyincede şehir dışı yapamıyoz eşim asker o yüzden yani aklıma takıldı şimdi.
Öyle yapayım canım. Birkaç kullandım aslında ama işte eşlerde olunca sorun boşa gidiyor yumurtalarGelir bence cnm. İçeriğine bak eğer içeriği benzerse elindekini kullan değilse inafolic kombi al cnm. Ama gerçekten yumurta kalitesinde ve çatlamasında işe yarıyor
Evet lab yorum alabilirsin. İnceleyenler yardımcı olabiliyorlar. Kafana takma mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak.Aaa şimdi içime kurt düştü acaba laboratuvara sorsam mı ki ya. Ben bunu şimdi cok kafaya takarım ama eşimde yarın ve bugun yok yanımda cuma günü göstersem daha iyi olacak sanki
Bende baktım şimdi dikkatlice haklısınız sanırım bi dengesizlik var bunda. Umarım yanılıyoruzdur. Çok teşekkür ederim yoksa ben anlayamazdımEvet lab yorum alabilirsin. İnceleyenler yardımcı olabiliyorlar. Kafana takma mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak.
Hımm anladım ben laboratuvar A götürücem bu testi mantığı nedir bunun ve dediğiniz gibi makinayla mı yoksa manuel mi sayım yapıldı bunu öğrenmem lazım çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız içinO zaman ilk test yaptığınız yerde tekrarlayın bide sorun makinayla mı yoksa elle mi sayım yapılıyor. Manuel sayım her zaman daha sağlıklı sonuç verir.
O da yakın gibi CAnım. Araştırmalara koyuldum zatenSağ ol kuzum. İçimden ne geçiyor biliyor musun sıradaki eğitim alanın bunlarla ilgili olsun
Süper yorumSıraya girmiş 5 insan 4. Hamile bir kadın diğerleri erkek gibi hayta 5. Si kellifelli bir adam burası neresi olabilir acaba. :)) 4. Kadın zayıf ve kısa saçlı umarım o hamile sensindir orasıda doktor kuyruğudur.
Hadi bakalım en kısa zamanda. :) ama fazla kilon varsa vermen gerek.Süper yorumSaklicennet önündekileri farketmemiştim. hrr bir bekleyeni ay kabul etsek 4.ayın sonunda hamileyim inş bu arada zayıf değilim ama kısa saçlıyım. Ordan bir benzerlik olabilir :)))
Evet bir de o problemim var. Stresten malesef kilo aldımHadi bakalım en kısa zamanda. :) ama fazla kilon varsa vermen gerek.dikkat et.
Muhakkak ver inofoliğin insilün direncine de etkisi var zayıflamana yardımcı olabilir. İyi bir diyetle kilo verebilirsin.Evet bir de o problemim var. Stresten malesef kilo aldımen az 5 kilo vermem gerek.
Teşekkür ederimMuhakkak ver inofoliğin insilün direncine de etkisi var zayıflamana yardımcı olabilir. İyi bir diyetle kilo verebilirsin.
Ben yan etkisi Yok diye biliyorum. İçinde 200 mcg folik asit var. Zaten hamilelik için 400 mcg almak şart. İnositolün de bir çok faydası özellikle yumurta gelişimi ve çatlamasına da yardımcı oluyor. Drlar özellikle pco hastalarına veriyor ama yan etki yapmaz. İnsilün direncini de kontrol altında tutuyor.Teşekkür ederimSaklicennet . İnfolic in herhangi bir yan etkisi yoktur değil mi? Kullanımı nasıl? Ve tam olarak faydası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?