Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aaa şimdi içime kurt düştü acaba laboratuvara sorsam mı ki ya. Ben bunu şimdi cok kafaya takarım ama eşimde yarın ve bugun yok yanımda cuma günü göstersem daha iyi olacak sanki

Evet ayrı yerlerde yapıldı ikiside. Malesef burası çok küçük bi şehir oldugu için araştırma hastanesi yok ha diyincede şehir dışı yapamıyoz eşim asker o yüzden yani aklıma takıldı şimdi.

45 di ben aldığımda. Şimdi ben geçen ay imoma başladım. İnofolic de alsam fazla gelir mi acaba

Gelir bence cnm. İçeriğine bak eğer içeriği benzerse elindekini kullan değilse inafolic kombi al cnm. Ama gerçekten yumurta kalitesinde ve çatlamasında işe yarıyor

O zaman ilk test yaptığınız yerde tekrarlayın bide sorun makinayla mı yoksa elle mi sayım yapılıyor. Manuel sayım her zaman daha sağlıklı sonuç verir.

Gelir bence cnm. İçeriğine bak eğer içeriği benzerse elindekini kullan değilse inafolic kombi al cnm. Ama gerçekten yumurta kalitesinde ve çatlamasında işe yarıyor
Öyle yapayım canım. Birkaç kullandım aslında ama işte eşlerde olunca sorun boşa gidiyor yumurtalar

Aaa şimdi içime kurt düştü acaba laboratuvara sorsam mı ki ya. Ben bunu şimdi cok kafaya takarım ama eşimde yarın ve bugun yok yanımda cuma günü göstersem daha iyi olacak sanki
Evet lab yorum alabilirsin. İnceleyenler yardımcı olabiliyorlar. Kafana takma mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak.

B Birmucize ben şimdi baktım da imomla birlikte kullanırsan sadece 200 mcg folat fazla almış oluyorsun. Bence gün aşırı inofolik kullanmakta fayda var. İnositol için.

Evet lab yorum alabilirsin. İnceleyenler yardımcı olabiliyorlar. Kafana takma mantıklı bir açıklaması vardır muhakkak.
Bende baktım şimdi dikkatlice haklısınız sanırım bi dengesizlik var bunda. Umarım yanılıyoruzdur. Çok teşekkür ederim yoksa ben anlayamazdım

O zaman ilk test yaptığınız yerde tekrarlayın bide sorun makinayla mı yoksa elle mi sayım yapılıyor. Manuel sayım her zaman daha sağlıklı sonuç verir.
Hımm anladım ben laboratuvar A götürücem bu testi mantığı nedir bunun ve dediğiniz gibi makinayla mı yoksa manuel mi sayım yapıldı bunu öğrenmem lazım çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Sıraya girmiş 5 insan 4. Hamile bir kadın diğerleri erkek gibi hayta 5. Si kellifelli bir adam burası neresi olabilir acaba. :)) 4. Kadın zayıf ve kısa saçlı umarım o hamile sensindir orasıda doktor kuyruğudur.
Süper yorum Saklicennet önündekileri farketmemiştim. hrr bir bekleyeni ay kabul etsek 4.ayın sonunda hamileyim inş bu arada zayıf değilim ama kısa saçlıyım. Ordan bir benzerlik olabilir :)))

Teşekkür ederim Saklicennet . İnfolic in herhangi bir yan etkisi yoktur değil mi? Kullanımı nasıl? Ve tam olarak faydası nedir?
Ben yan etkisi Yok diye biliyorum. İçinde 200 mcg folik asit var. Zaten hamilelik için 400 mcg almak şart. İnositolün de bir çok faydası özellikle yumurta gelişimi ve çatlamasına da yardımcı oluyor. Drlar özellikle pco hastalarına veriyor ama yan etki yapmaz. İnsilün direncini de kontrol altında tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…