Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aşılama yaptır olmadı tüp için raporda verirler hem raporda almış olursun
Telefon takildi mesajlari bir sürü atmis. Canim o rapor baska nerede isime yarayacak peki? Yani devletin iki asilama iki tüp hakki var. Oralar disinda da isimize yariyor mu? Asilamanin tutmayacagini düşünüyorum ya.

Olmadı yakın zamanda yine yaptırın hem faydası olmuş mu görürsün canım
Evet yaptirsak iyi olur. Sizin gönderdikleriniz aktar malzemeleri var. Bir arkadasim emodeks göndermisti. Onlari da kullaniyor. Saglikli besleniyoruz ikimiz de. Fayda etmistir bunlar insallah ya.

Birşey daha soracagim size. Biz tavuk yemeyi biraktik. Yumurtayi da gezen tavuk yumurtasi almaya basladik. Saglikli beslenmeye calisiyoruz elimizden geldigi kadar. Ama özellikle ben çaya kahveye düşkünüm. Bunlar olumsuz etkiler mi? Kahve şekersiz Türk kahvesi. Günde bir fincan içsem kötü etkiler mi?

Telefon takildi mesajlari bir sürü atmis. Canim o rapor baska nerede isime yarayacak peki? Yani devletin iki asilama iki tüp hakki var. Oralar disinda da isimize yariyor mu? Asilamanin tutmayacagini düşünüyorum ya.
Olsun canım siz yinede raporu çıkarın burda limonlutarcinlikek tek rapor çıkardı tüp bebeği uygun yaptırdı.

Evet yaptirsak iyi olur. Sizin gönderdikleriniz aktar malzemeleri var. Bir arkadasim emodeks göndermisti. Onlari da kullaniyor. Saglikli besleniyoruz ikimiz de. Fayda etmistir bunlar insallah ya.
Etmiştir Allah'ın izniyle Allah büyük vaktini bekliyor olacak inşallah hep böyle düşün

Günde bir fincan etkilemez diyor genelde ama ben pinpirikliydim haftada en fazla 3kez icmisimdir.

İzmirde hangi tüp bebek merkezleri tercihin olurdu canım. Ankaraya gitmiştin sanırım en son. Benim için zor gidip gelmek. İzmir içinde bir yer olmalı
Smyrna ve irenbede denedim ikiside iyi yerler benim negatif oldu ama yani ankarayı gördükten sonra bizim merkezlerde iyiymiş dedim ,irenbede doktorun belli,smyrna da her muayenede farklı doktorlar muayene ediyor görüşmede içine neresi sinerse orayı seç.Birde ege Üniversitesini çok öneriyorlar sayfasıda var kadınlar kulübünde bizim vaktimiz yok eşimin işinden dolayı oyüzden özelde oldu hep.

Hatice Meryem testleri hep çapa da yaptırdıysanız sıfır çıkması çok normal. Biz eğitim araştırmada belki 6/8 defa yaptırdık hepsinde sıfırdı ben kahroluyordum. Sayı hız morfoloji hepsi yerlerdeydi sonra düzen de yaptırdık sayı hız araştırma hastanesiyle aynı çıktı ama morfoloji 2 çıktı. Aklında bulunsun. Endişelenme.

Aa öyle mi? Neden çapada böyle cikiyor acaba? Yani yüksek ciksa da baska yerde bebis olmuyor var bir problem demek ki ama dimi

Aa öyle mi? Neden çapada böyle cikiyor acaba? Yani yüksek ciksa da baska yerde bebis olmuyor var bir problem demek ki ama dimi
Morfolojinin 4ün altında olması bence problem. Her ne kadar 1/2 ile hamile kalanlar varsa da. Sınırın altı ve zorlaşıyor. Fakat illa problem aramamak gerek eğer çok bariz bir problem yoksa biraz da ilahi taktir. Bazı şeyler zamanı gelmeyince her şey son derece muazzam da olsa olmaz. Kainata gelecek tüm ruhlar yaratılmış ve zamanını bekliyor ama bu denek değil ki kader deyip bekleyelim. Önlemlerimizi alıyoruz çabalıyoruz herşey normale dönünce gerisi ilahi süreç. Değerleriniz güzelse üzülme dua et inşallah olur.

Teşekkür ederim canım. Özel olacak aynı sebepler yüzünden. Biraz daha bakınayım bakalım

Kızlar ya buradaki arkadaşlar beni taniyor diye derdime derman olursunuz diye buraya da yazayım dedim benim bugun34. Günüm pko luyum 25. Ve 26 da biraz koyulasmisti testlerim bende yumurtluyirum dedim ona göre ilişkiler oldu ama bugün ayıptır söylemesi çok sulu akıntım oldu suphelendim tekrar ovulasyon testi yaptım daha C cikmadan T koyulasti yani bugün mü yumurtluyorumeger yumurtluyorsam da 5 gündür ilişki olmuyor esimin biraz morfoloji sıkıntısı var canlı olanlarda ölmüştür kaç gungün dimi

Eklentiler

• IMG_20180622_105708.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…