- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ekim kasım aralık ne zaman hazırlanabilirsem. Bu ay gidecektim adetin 3. Günü bayatlama denk geldi önümüzdeki adetle tüm tetkikleri yaptırıp gideceğim. Rahim filmi de çekerler sanırım. Zaten aklımda iki yer var biliyorsun. Yer konusunda tevekkül ediyorum. Sadece kendimi hazırlamak istiyorum ama kahve be çikolatadan vazgeçemiyorum ne yapacağım bilmiyorum dün ve bugün 4 tane çikolata yemişim. Belki 5 fincan kahve içtim.Aslında tek cevabı var canım nasip.ne zaman düşünüyorsun tüp bebeği aslında gidip on görüşme yapsan iyi olur
Hasar testini nerede yaptırdınız?Varikoseline dna bozduğuna inanmıyorum çünkü bizde çift taraflı varikosel ama dna 7,bizim hiç bekletilmedi 5. Güne az embriyo varsa bekletilmiyor bizde azdı hep,bizim en son gittiğimiz ürolog varikosel varsa vitaminler fayda etmez dedi bilmiyorum artık ,her doktor farklı şeyler söylüyor bende ameliyatta birşey olmasından korkuyorum aslında inşallah normal yolla gebe kalırım .
Kahveyi azalt canım en azından günde sadece bir tane iç.Rahim filmide ecomar var İstanbul da Şişli'de orası çok iyi 500tl idi en son ama orda çektirebilirsin.rahim filmi kesin isterlerEkim kasım aralık ne zaman hazırlanabilirsem. Bu ay gidecektim adetin 3. Günü bayatlama denk geldi önümüzdeki adetle tüm tetkikleri yaptırıp gideceğim. Rahim filmi de çekerler sanırım. Zaten aklımda iki yer var biliyorsun. Yer konusunda tevekkül ediyorum. Sadece kendimi hazırlamak istiyorum ama kahve be çikolatadan vazgeçemiyorum ne yapacağım bilmiyorum dün ve bugün 4 tane çikolata yemişim. Belki 5 fincan kahve içtim.
Bizim 3. Güne iyi geliyor aslında oluşan embriyolar kaliteli oluyor ve yumurta içinde sperm içinde iyi deniyor.3.günden sonra spermle alakalı haklısın onun içinde farklı sperm seçimi istedik onda da biliyorsun aksilik oldu ama şuna da inanıyorum zaman meselesi.Yalnız sana şunu söyleyeceğim sende kendimi gördüm ilk zamanlar herşeyi araştırdım hangi testler hangi hastane hangi ilaçlar kadınlar kulübünde duyduğum bütün testleri daha doktorlar söylemeden şunu mu yaptırmak deyip yaptırdım,ne yicez ne yetmeyeceğiz meyve sularının bile ben hazırlıyordum ,abur cubura çok düşkünüm hamburgere çok düşkünüm ağzıma sürmedim neredeyse ama sonuç negatif çok pimpirikli olmanın hiöbir faydası olmadı,bu forumlarda dikkat etmeyenler sigara içenler hamile kaldı ben kalamadım, olmak lazım insanlar neler yiyip içerken gebe kalıyor şuan çok rahatım hiç önemsemiyorum kendimi kastıkça herşey ters gitti sende rahat bırak kendini nekadar çikolata yemişsin nekadar kahve içmissin düşüncelerin kadar saba zarar vermeyecek ,testi mikrogende yaptırdık panel olarak ros testi ,canlılık testi de vardı.hepsi normal,Hasar testini nerede yaptırdınız?
İnşallah normal yolla hamile kalırsın. Eğer yumurta döllenmiyorsa 3. Güne zor gidiyorsa yumurta da sorun olma ihtimali üzerinde duruyorlar diye okuyorum bir çok yerde. İşimiz gerçekten zor allah bizlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Selam biz gazi de olduk 1500 TLye kolay bi ameliyatmış zaten şükür sıkıntımız olmadıK Karabiberim123 siz nerede yaptırdınız?
İzmirde mi gazi, mikrocerrahi mi oldu ,adı nedir doktorunSelam biz gazi de olduk 1500 TLye kolay bi ameliyatmış zaten şükür sıkıntımız olmadı
Rahim filminin riski var mı? Yada başarısız çekilme ihtimali. Şimdi buna da takılırım ben....... offfKahveyi azalt canım en azından günde sadece bir tane iç.Rahim filmide ecomar var İstanbul da Şişli'de orası çok iyi 500tl idi en son ama orda çektirebilirsin.rahim filmi kesin isterler
Bende tüp bebek öncesi mikrogende yaptırsam mı tekrar DNA hasarı diye düşünüyorum.Bizim 3. Güne iyi geliyor aslında oluşan embriyolar kaliteli oluyor ve yumurta içinde sperm içinde iyi deniyor.3.günden sonra spermle alakalı haklısın onun içinde farklı sperm seçimi istedik onda da biliyorsun aksilik oldu ama şuna da inanıyorum zaman meselesi.Yalnız sana şunu söyleyeceğim sende kendimi gördüm ilk zamanlar herşeyi araştırdım hangi testler hangi hastane hangi ilaçlar kadınlar kulübünde duyduğum bütün testleri daha doktorlar söylemeden şunu mu yaptırmak deyip yaptırdım,ne yicez ne yetmeyeceğiz meyve sularının bile ben hazırlıyordum ,abur cubura çok düşkünüm hamburgere çok düşkünüm ağzıma sürmedim neredeyse ama sonuç negatif çok pimpirikli olmanın hiöbir faydası olmadı,bu forumlarda dikkat etmeyenler sigara içenler hamile kaldı ben kalamadım, olmak lazım insanlar neler yiyip içerken gebe kalıyor şuan çok rahatım hiç önemsemiyorum kendimi kastıkça herşey ters gitti sende rahat bırak kendini nekadar çikolata yemişsin nekadar kahve içmissin düşüncelerin kadar saba zarar vermeyecek ,testi mikrogende yaptırdık panel olarak ros testi ,canlılık testi de vardı.hepsi normal,
Hahaha. Bende eşime dün dedim sana yeni takviyeler aldım kadınlar kulübündeki doktorlar yazdı reçeteyi dedim. Zaten elinizde denek oldum diyorKızlarrr bir doktorun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Kaan hoca msj atmış DNA hasarı Yok herhangi bir genetik sorundan da şüphelenmiyorum. İmpryl sperra trantele devam edin ağustos da faks gönderin demiş. Ama ben o takviyeleri kullanmayacağım. Artık eşimin doktoru benim.
Bizim doktor dedi ki varikosel varsa cok fazla etki etmez ilaçlar takviyelerBizde de dna hasarı çok düşük çıkmıştı ama morfoloji 2 ileri hız 18 falan ve normal yolla hiç gebelik yok 2014 ten beri ve kaan aydos varikosel yok spermle uğraşmayın demişti. Ee bende de sorun yok gidip evde bekleyine getirdi ve daha sonraki tüpte negatif oldu. Bizde vitaminler falan çok kullandık morfoloji hiç değişmedi demekki vitaminler fayda etmiyorsa varikosel yüzünden diyorum artık, sizde de varikosel devam ediyor olabilir .
Hiç bir riski yok canım Allahin izniyle hatta rahim filminden sonra hamile kalan da çok var ama iyi bir yerde çekil yinede tedbir almak lazim.Rahim filminin riski var mı? Yada başarısız çekilme ihtimali. Şimdi buna da takılırım ben....... offf
Evet İzmir kahramanlardaki gazi ümit Yıldırım doktorumuzİzmirde mi gazi, mikrocerrahi mi oldu ,adı nedir doktorun
Aynı şeyi son gittiğimiz doktorda söyledi çok üzüldüm geçen zamanıma ve ilaçlara giden paralara. Ne yazık ki doktorları anlamak zor 2014 te varikosel var deyip ameliyat önermeyen bu değerlerle ameliyat yapmam diyen ilaçlar veren doktorlar 4 yılın sonunda 4 başarısız tüp bebeğin sonunda ameliyat deyip vitaminler fayda etmez diyor .Ahh ahhBizim doktor dedi ki varikosel varsa cok fazla etki etmez ilaçlar takviyeler
Valla ben ne öğrendiysem bu kadınlar kulübü nden öğrendim çok faydasını gördüm çok şey kattı.doktir şunu yap diyordu gülüyordum uzman oldum artık diyordum biliyorum diyordum .öyle oluyorsun ki doktor tecrübeli mi degilmi onu bile anlıyodum artikHahaha. Bende eşime dün dedim sana yeni takviyeler aldım kadınlar kulübündeki doktorlar yazdı reçeteyi dedim. Zaten elinizde denek oldum diyor
Bana sorarsan tekrar çektirmenin anlamı yok ,panel olduğu zaman kaan aydos mikrogene yönlendiriyor, ilk görüşmede bize dna hasarı için düzen için kağıt yazdı bende tabii hazırlıklı gitmiştim biz panel istiyoruz herşeye bakılsın dedim ozmn mikrogene yazdı.Bende tüp bebek öncesi mikrogende yaptırsam mı tekrar DNA hasarı diye düşünüyorum.
İnşallah ben çok yorulmadan bebeğime kavuşurum. Umarım sende normal yolla hamile kalır uğraşmazsın.
takılma ben şişli echomarda çekildim 2ay önce zaten makine çekiyor sadece içine sıvı enjekte ediyorlarRahim filminin riski var mı? Yada başarısız çekilme ihtimali. Şimdi buna da takılırım ben....... offf
Ah canım benim yaşlarınız kaç bilmiyorum ama zararın neresinden dönülse kardır. Bir doktorla yetinmeyin en az 2 gerekirse 3 doktora gidin öyle karar verin. Bize 2ndoktorda ameliyat deyince oldukAynı şeyi son gittiğimiz doktorda söyledi çok üzüldüm geçen zamanıma ve ilaçlara giden paralara. Ne yazık ki doktorları anlamak zor 2014 te varikosel var deyip ameliyat önermeyen bu değerlerle ameliyat yapmam diyen ilaçlar veren doktorlar 4 yılın sonunda 4 başarısız tüp bebeğin sonunda ameliyat deyip vitaminler fayda etmez diyor .Ahh ahh
Valla haklısın canım. Buradan o kadar çok şey öğrendim ki. Tecrübeli olmaya başladım. İyiki var kadınlar kulübüValla ben ne öğrendiysem bu kadınlar kulübü nden öğrendim çok faydasını gördüm çok şey kattı.doktir şunu yap diyordu gülüyordum uzman oldum artık diyordum biliyorum diyordum .öyle oluyorsun ki doktor tecrübeli mi degilmi onu bile anlıyodum artik
Adamlarda haklı korkuyordum okadar şeyin ilerde zararı olur mu diye
Geçen söylediklerini mi aldın? Doktor size ne vermişti takviye?Hahaha. Bende eşime dün dedim sana yeni takviyeler aldım kadınlar kulübündeki doktorlar yazdı reçeteyi dedim. Zaten elinizde denek oldum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?