Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pozitif olduktan 36 saat sonra çatlıyor yumurta o yüzden sorun yok :)

Tam zamanı işte değerlendirin Zaten normali aralıklarla ilişki düzeni. Hayırlısıyla inşallah

Pozitif olduktan 36 saat sonra çatlıyor yumurta o yüzden sorun yok :)
İnşallah canım yarın sabah bide pazar akşam olursa diye düşünüyorum bakalım hayirlisi dua edin inşaallah hayırlısıyla bu ay hiç görmediğim o pozitif i göreyim

Hanimlar yine birsey danismaya geldim. Bir bitki cayi almistim. Icinde civanpercemi, aslan pençesi, hayit tohumu, çoban çantasi, hibiskus, rezene tohumu, melisa,ogul otu var. Bunu adetim baslayinca icmeye basladim. Bugün bitti. Ne zamana kadar icmem lazim?

Bir de arkadaslar doktor bana pko var demedi hic. Ama ben kendim inofolic combiye baslamistim takviye olsun diye. Pcolular cok zor kilo veriyormus. Ben de hic kilo veremezdim ne kadar diyet yapsam da. Inofolici kullanali 1 ay olmadi 3 kilo düşmüşüm. Yememde de degisiklik olmadi. Acaba diyorum bende pco mu var? Baska doktora da mi gitmeliyim?

Sadece pcolulara vermiyorlar. Bende yok ama doktorum verdi yardımcı olsun diye. 2 ay kullandım ben fark etmedim kilo olayını. Daha aldım gibi. Senin adetlerin düzensiz mi mesela?

Sadece pcolu hastalar kilo veremiyor diye birşey Yok. Sen bir insilün direncine baktır. İnositol insilün direncini dengede tuttuğu için kilo vermişsindir. Kilo verememene engel başka bir sebep vardır insülin olabilir. İnofolik de bunu sağlamıştır.

Hmm anladim. Olabilir bu. Evet bir ona baktirayim en iyisi.

Bizde de dna hasarı çok düşük çıkmıştı ama morfoloji 2 ileri hız 18 falan ve normal yolla hiç gebelik yok 2014 ten beri ve kaan aydos varikosel yok spermle uğraşmayın demişti. Ee bende de sorun yok gidip evde bekleyine getirdi ve daha sonraki tüpte negatif oldu. Bizde vitaminler falan çok kullandık morfoloji hiç değişmedi demekki vitaminler fayda etmiyorsa varikosel yüzünden diyorum artık, sizde de varikosel devam ediyor olabilir .

Kizlar meraba ben de bisey soracm diyelim ben tup icin rapor cikardm bu rapor ne kadar gecerli ilk tup tutmadi diyelm ikinci icinde rapor gecrli mi eger deyilse rapporunda cok bi getirisi yok demek benm icin cnku 2 asilama icin verilen para tuple dengelebir diye dusunyrm

Eşim ve doktorlar ne kadar varikosel yok deseler de ben hep var olduğuna inanıyorum. Ama varikosel zaten DNA hasarı oluşturduğu için tüp tutmaz diyorlar Yada düşük olur. Sperm değerlerini bozar. Keşke varikosel problemini çözebilsek ama yok diyorlar biz 1 kez de ameliyat olduk. Artık tüp bebek yapalım sonuca göre haraket edeceğiz. Perican ablanın eşi ameliyat oldu ve akabinde çok beklemeden tüp bebek yaptırdı. DNA hasarına da baktırmadı ayrıca eşinin 1 tane yumurtası da işlevini kaybetmiş. Ameliyattan sonra hemen tüp bebek önermiyorlar ama perican hamile kaldı. Gamze diye bir arkadaşta papuccuoğluna yanılmıyorsam tüp bebek yaptırdı ameliyat olmadı onunda 5. Güne gitmedi embriyolar negatifle sonuçlandı. O kadar çok örnekler var ki. Anlam veremiyorum bazı şeylere. Sizin embriyolar hiç 5. Güne bekletildi mi?

Varikoseline dna bozduğuna inanmıyorum çünkü bizde çift taraflı varikosel ama dna 7,bizim hiç bekletilmedi 5. Güne az embriyo varsa bekletilmiyor bizde azdı hep,bizim en son gittiğimiz ürolog varikosel varsa vitaminler fayda etmez dedi bilmiyorum artık ,her doktor farklı şeyler söylüyor bende ameliyatta birşey olmasından korkuyorum aslında inşallah normal yolla gebe kalırım .

Aslında tek cevabı var canım nasip.ne zaman düşünüyorsun tüp bebeği aslında gidip on görüşme yapsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…