Silikleştiğinde çatlamış oluyor. Senin adet gününe kaç gün var?Kızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor
31 e doğru gidiyorum :) ilk doktoru dinleseydik farklı olacaktı ama ikinci doktor kesinlikle olmayın deyince inandık sonra smyrna irenbe derken kimse varikoseline üzerinde durmadı ,bunda da vardır bir hayır ya öyle düşünüyorum napalım geçmişi düşünerek yaşanmaz çok şükür güzel bir evliliğimiz var.Ah canım benim yaşlarınız kaç bilmiyorum ama zararın neresinden dönülse kardır. Bir doktorla yetinmeyin en az 2 gerekirse 3 doktora gidin öyle karar verin. Bize 2ndoktorda ameliyat deyince olduk
31 e doğru gidiyorum :) ilk doktoru dinleseydik farklı olacaktı ama ikinci doktor kesinlikle olmayın deyince inandık sonra smyrna irenbe derken kimse varikoseline üzerinde durmadı ,bunda da vardır bir hayır ya öyle düşünüyorum napalım geçmişi düşünerek yaşanmaz çok şükür güzel bir evliliğimiz var.Ah canım benim yaşlarınız kaç bilmiyorum ama zararın neresinden dönülse kardır. Bir doktorla yetinmeyin en az 2 gerekirse 3 doktora gidin öyle karar verin. Bize 2ndoktorda ameliyat deyince olduk
Pko luyum adet günüm belirsiz canimSilikleştiğinde çatlamış oluyor. Senin adet gününe kaç gün var?
Yaptır bence yoksa bunuda düşünürsün sonra ben yaptırcam kesin aklımda kalmasın die eğer yükselmişse tekrar düşmesi için aynı takviyeleri kullanırımBende tüp bebek öncesi mikrogende yaptırsam mı tekrar DNA hasarı diye düşünüyorum.
İnşallah ben çok yorulmadan bebeğime kavuşurum. Umarım sende normal yolla hamile kalır uğraşmazsın.
Silikleşmeye başlayınca çatlıyor cnmKızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor
Anladım canım yarın sabah tekrar yaparım o zamanSilikleşmeye başlayınca çatlıyor cnm
Benim kapsamlı bilgim olmamakla birlikte birşeyler söylemek isterim. Hiç tek çizgi gördün mü? Bir de çift çizgi kaç gündür var? Biliyorsun pco hastalarının lh hormonları yüksek oluyor ama çatlatacak yumurta bulamıyorlar çünki fsh hormonu yumurta olgunlaştırıyor ama lh onu baskılıyor. Yumurtayı çatlatan hormon lh ama oda pco hastalarında yüksek olduğu için ovülasyon testleri de lh hormonuna duyarlı olduğu için bilgisi kesin doğru olmayabilir diyebilirim. Fakat dediğim gibi bu benim yorumum bilimsel olarak birşey diyemiyorum. Pco için tedavi görüyorsundur diye düşünüyorum.Kızlar ya şimdi yeniden yaptım da hala devam ediyor yani şuan hala benim yumurtam çatlıyor mu salinmadi mi demek oluyor salininca mi ilişki olması gerekiyor
Bende düzende panel yaptırdım. DNA hasarı Yok. Sperm yaşlanma sanırım ismi o %22 sınırda. Ros çok yüksek %58...Bana sorarsan tekrar çektirmenin anlamı yok ,panel olduğu zaman kaan aydos mikrogene yönlendiriyor, ilk görüşmede bize dna hasarı için düzen için kağıt yazdı bende tabii hazırlıklı gitmiştim biz panel istiyoruz herşeye bakılsın dedim ozmn mikrogene yazdı.
Canım 2 yılıdır tedavi görüyorum ama hiç hormonlarımda sikinti çıkmadi yoksa anlattığın durumu biliyorum ben ilk düşündüğüm zamanlarda yapıyordum sadece bir gün çift çizgi gorup sonra siliklesiuordu ben bu ay da tedavi görmediğim için yapayim dedim hic tek cizgi gormedim ama silik oldu T Ler bı ara koyulasti ama bugun ki kadar değil bende yumurtlama olmayacak galiba yada oldu bu şekilde herhalde dedim sonra 3 gunsonra bı bakayım dedim baya bay silikti T bende 26. Gün oldu herhalde dedim ama dediğim gibi böyle T daha koyu değildi bugun çok şeffaf akintim oldu hemde baya ilk defa bunu hissettim ve rahatsız oldum suphelendim ve böyle çıktı bu kadar net köyü cikmasibaska birşey den olabilir mi yada böyle olsa da yumurtlama olmayabilir pko da mı diyorsun?Benim kapsamlı bilgim olmamakla birlikte birşeyler söylemek isterim. Hiç tek çizgi gördün mü? Bir de çift çizgi kaç gündür var? Biliyorsun pco hastalarının lh hormonları yüksek oluyor ama çatlatacak yumurta bulamıyorlar çünki fsh hormonu yumurta olgunlaştırıyor ama lh onu baskılıyor. Yumurtayı çatlatan hormon lh ama oda pco hastalarında yüksek olduğu için ovülasyon testleri de lh hormonuna duyarlı olduğu için bilgisi kesin doğru olmayabilir diyebilirim. Fakat dediğim gibi bu benim yorumum bilimsel olarak birşey diyemiyorum. Pco için tedavi görüyorsundur diye düşünüyorum.
Dobler benzerdi bizim sayımız 10 milyondu. İleri hız sıfırdı. Doktor düşündüğünden kötü olduğunu söylemişti hatta bir tarafa daha fazla zarar vermiş. Sağ taraf bizi kurtaracak demişti. Bunlara rağmen hemen operasyon sonrası hamile kalmıştım hatırlarsanK Karabiberim123moonlovers
Bizde doblerde sağ 2.4 sol 2.8 ama valsavra manevrasıyla 3 mm 2 dr biri Kaan aydos. Varikosel yok dedi. İlaç tedavisi fayda etmiyor demişler. Bizim hızı hiçbir şekilde ilerletmedi. Ama sayı 40 milyondan 130 milyona çıktı.
3 mm nin altındaydi canim 1,5 2 arasi bir seydi sanirim.Afilim92 senin eşinde ne derece varikosel vardı? Normal yolla hamile kaldın.
Biz sanırım bazı şeylere bahane arıyoruz sadece.
Bilmediğim bir konu hakkında yorum çok yapmak istemiyorum ama bence bu ay yumurta olgunlaştıramadın sanırım. Sen muhakkak inofolik kullan muhakkak.Canım 2 yılıdır tedavi görüyorum ama hiç hormonlarımda sikinti çıkmadi yoksa anlattığın durumu biliyorum ben ilk düşündüğüm zamanlarda yapıyordum sadece bir gün çift çizgi gorup sonra siliklesiuordu ben bu ay da tedavi görmediğim için yapayim dedim hic tek cizgi gormedim ama silik oldu T Ler bı ara koyulasti ama bugun ki kadar değil bende yumurtlama olmayacak galiba yada oldu bu şekilde herhalde dedim sonra 3 gunsonra bı bakayım dedim baya bay silikti T bende 26. Gün oldu herhalde dedim ama dediğim gibi böyle T daha koyu değildi bugun çok şeffaf akintim oldu hemde baya ilk defa bunu hissettim ve rahatsız oldum suphelendim ve böyle çıktı bu kadar net köyü cikmasibaska birşey den olabilir mi yada böyle olsa da yumurtlama olmayabilir pko da mı diyorsun?
Evet canım hatırlıyorum. Ve kafamı çok takıyorum varikosel olayına. Bizim ameliyat olmadan önce 4.1 di ameliyat sonrası 2.8e düştü. Hala olduğundan şüpheleniyorum. Ama daha ameliyat olmayacak eşim belki ileride bebeğim olmazsaDobler benzerdi bizim sayımız 10 milyondu. İleri hız sıfırdı. Doktor düşündüğünden kötü olduğunu söylemişti hatta bir tarafa daha fazla zarar vermiş. Sağ taraf bizi kurtaracak demişti. Bunlara rağmen hemen operasyon sonrası hamile kalmıştım hatırlarsan
Şöyle dedi doktor bize testisteolgunlaşan sperm depolanacağı yere giderken hasar görüyor ısıdan dolayı ve gidip bekliyor, ilaçlar testislerdeki sayıyı etkiliyor ama depolanacağı yere giderken yine zarar görüp gidiyor .anlayacağımız şekilde yazdım:))K Karabiberim123moonlovers
Bizde doblerde sağ 2.4 sol 2.8 ama valsavra manevrasıyla 3 mm 2 dr biri Kaan aydos. Varikosel yok dedi. İlaç tedavisi fayda etmiyor demişler. Bizim hızı hiçbir şekilde ilerletmedi. Ama sayı 40 milyondan 130 milyona çıktı.
İnofolic combi kullandım kutu bitince bu ay tedavi olmuyorum diye biraktim ama bende diyorum zaten çift çizgi olmadı bugün oldu ve önceden yaptıklarım da da bigun oldu sonra siliklesti ovulasyon testi nde tek çizgi olmaz T silik olur diye biliyorum bende cunku lh her zaman var vücutta yumurtlama olunca sadece birgün koyu olur ama ilişki nasil olmali o konuda kararsızım ben ama dediğin gibi bu testlere güvenmiyorum sadece ne olur ne olmaz diye değerlendirmeye çalışacağımBilmediğim bir konu hakkında yorum çok yapmak istemiyorum ama bence bu ay yumurta olgunlaştıramadın sanırım. Sen muhakkak inofolik kullan muhakkak.
Yanılıyorum da olabilir umarım yanılıyorumdur. İnşallah gebe kalırsın. Bu konular hakkında fazla bilgim Yok sadece yorum benim ki... testlerde de anormallik var gibi hissettim. Bir yumurta olgun maksimum 24 saat oluyor oda en iyi hali. Ondan sonra lh düşüyor ve testte artık tek çizgi görmen gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?