- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Haaa haaa. :)) aydındasın ya dedim ohh mis gibi sebzeler yağlar falan eksik olmuyordur. Benim Egeli olmam gerekiyormuş galiba.Ben adanalıyım :)) yemeklerımde Adanalı:))
Haaa haaa. :)) aydındasın ya dedim ohh mis gibi sebzeler yağlar falan eksik olmuyordur. Benim Egeli olmam gerekiyormuş galiba.
Kullanabilirsin. Salatan eksik olmasın turp ve yeşil mercimek muhakkak haftada 2/3 kez yemeyi ihmal etme. Eti de ızgara değil de suyunun çıkacağı şekilde yemeye çalış. Et olan yemeklerin suyunu içme. Kolestrol etin suyunda var.omega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismi
Ay o neye problem acaba çok sıkıntı bende de var geç uyuyup geç uyanıyorum.var var daa daha alışamadım zeytin yagınada yenı yeni alışıyorum benm uyku sorunum var gec uyur gec uyanırım oda problem sanırım bakalım yarın gitcem :)
Ben emeklerimi de fındık yağımdan yapıyorum. Salata teytinyağlılara da sızma zeytinyağı kullanıyorum. Yemekleri de genellikle bakliyat sebze ağırlıklı yaparım ama eşimde kolestrol var. Anlamış değilim. Bazen anne babadan geliyor galiba.var var daa daha alışamadım zeytin yagınada yenı yeni alışıyorum benm uyku sorunum var gec uyur gec uyanırım oda problem sanırım bakalım yarın gitcem :)
Her şeyi yarım bırakıyorsun. Başka folic asitte kullanmıyorsundur senomega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismi
Ah işte bir suçlu daha bulundu. Hamur işi hem de tereyağlıama şimdi baktımda ben peynir çok severim özel adanadan aldım taa 1000km yol getirdim tereyagı severim ot böreği yaparım eee ama yemeklerım genelde etli olur
d vitamini için arastırdıgımda gördum uyku düzeni önemlimiş :)Ay o neye problem acaba çok sıkıntı bende de var geç uyuyup geç uyanıyorum.
Yemeklerine dikkat et. Çıkar eti yemeklerden. Her yemeğe et mi konurmuş. :)
aa evet içmıyorum iğne vurulurum ama hap sevmıorum bu aralar hava çok sıcak ama köye gidip gelıyoruz sürekli arabayla tabi orda gunese çıkıyorum ete bayrama kadar mola sözHer şeyi yarım bırakıyorsun. Başka folic asitte kullanmıyorsundur senDeğerlerine gelince biraz evden çık yürü bakayım Hem güneş al hem kolesrtolün düşsün. Et değil birazda ot tatlım. Haftada bire düşür. İlla et diyosan balık köy tavuğu gibi beyaz olandan olacak
Bir egeli olarak her yemekte halis zeytinyağı kullanıyoruz. Sabah kahvaltılarda dahilBen emeklerimi de fındık yağımdan yapıyorum. Salata teytinyağlılara da sızma zeytinyağı kullanıyorum. Yemekleri de genellikle bakliyat sebze ağırlıklı yaparım ama eşimde kolestrol var. Anlamış değilim. Bazen anne babadan geliyor galiba.
valla bak bizim orda bamya etli olur tazefasulye etli olur dolma kıymalı olur bende öle alışmışım ama artık zeytın yaglı yapam bariAy o neye problem acaba çok sıkıntı bende de var geç uyuyup geç uyanıyorum.
Yemeklerine dikkat et. Çıkar eti yemeklerden. Her yemeğe et mi konurmuş. :)
ya bende kullanıyorum hatta kendimiz çıkarıyorz yagı ama ne bilim ama artık yok akşama bi kaç foto atıcam eşime karışım geldi bi bakalım adamı öldurmeyımBir egeli olarak her yemekte halis zeytinyağı kullanıyoruz. Sabah kahvaltılarda dahilYemekle çok aram yok ama hamur işi bende seviyorum ne yazıkki
Canim suan ben kendmle ilgili pek bizey yapmdgm icin deglernde kac olmasi grektiginj pek blmyrm mersinde baktrcm aderin ucuncu gunu hormaonlra acaba d votamine ogun bakrblrmym ? Adanaya mi gtsem acaba :)))Saklicennet T Tubeee B Birmucize @Jessel ve diğer arkadaşlar d vitaminim yine düşük 14.79 çıktı idrar testide yaptı 6-7 lökosit yazıor sanırı iltihap var kolestrol sınır 200 benm 231 bunun dışında sorun yok yarın gitcem sonuç göstermeye bu idrar yollarımda enfeksiyon yani iltihap varsa bende hiç belitisi yok akıntı yok kaşıntı yok ha bide gecelikde bakın dedim 0 1 bile değil
İyi bari sadece iMom icsem olmazmı yarın damlada yazicak d vitamini ama folik asit yok onuda inofolik mi alsam
Benim o hormonlarda sorun çıkmıyor canım d vitamini için dahiliye ye gittim sen rahim filmi falan cekilmedinmiCanim suan ben kendmle ilgili pek bizey yapmdgm icin deglernde kac olmasi grektiginj pek blmyrm mersinde baktrcm aderin ucuncu gunu hormaonlra acaba d votamine ogun bakrblrmym ? Adanaya mi gtsem acaba :)))
Yok daha kendime hc bsy yaptrdm aslnda esime bsylr yapmaya baslaylaida fzla olmadi 6 aya yakn cocuk isime baslsk amelytla birklte basldkBenim o hormonlarda sorun çıkmıyor canım d vitamini için dahiliye ye gittim sen rahim filmi falan cekilmedinmi
Ampulü kırıp ekmeğin üstüne döküp yiyordum her hafta 1 taneampul içiliyormu iğnemi
bak bak bak hamur işi yasak.Bir egeli olarak her yemekte halis zeytinyağı kullanıyoruz. Sabah kahvaltılarda dahilYemekle çok aram yok ama hamur işi bende seviyorum ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?