Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama şimdi baktımda ben peynir çok severim özel adanadan aldım taa 1000km yol getirdim tereyagı severim ot böreği yaparım eee ama yemeklerım genelde etli olur

Haaa haaa. :)) aydındasın ya dedim ohh mis gibi sebzeler yağlar falan eksik olmuyordur. Benim Egeli olmam gerekiyormuş galiba.
var var daa daha alışamadım zeytin yagınada yenı yeni alışıyorum benm uyku sorunum var gec uyur gec uyanırım oda problem sanırım bakalım yarın gitcem :)

omega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismi
Kullanabilirsin. Salatan eksik olmasın turp ve yeşil mercimek muhakkak haftada 2/3 kez yemeyi ihmal etme. Eti de ızgara değil de suyunun çıkacağı şekilde yemeye çalış. Et olan yemeklerin suyunu içme. Kolestrol etin suyunda var.

var var daa daha alışamadım zeytin yagınada yenı yeni alışıyorum benm uyku sorunum var gec uyur gec uyanırım oda problem sanırım bakalım yarın gitcem :)
Ay o neye problem acaba çok sıkıntı bende de var geç uyuyup geç uyanıyorum.
Yemeklerine dikkat et. Çıkar eti yemeklerden. Her yemeğe et mi konurmuş. :)

Ben emeklerimi de fındık yağımdan yapıyorum. Salata teytinyağlılara da sızma zeytinyağı kullanıyorum. Yemekleri de genellikle bakliyat sebze ağırlıklı yaparım ama eşimde kolestrol var. Anlamış değilim. Bazen anne babadan geliyor galiba.

omega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismi
Her şeyi yarım bırakıyorsun. Başka folic asitte kullanmıyorsundur sen Değerlerine gelince biraz evden çık yürü bakayım Hem güneş al hem kolesrtolün düşsün. Et değil birazda ot tatlım. Haftada bire düşür. İlla et diyosan balık köy tavuğu gibi beyaz olandan olacak

aa evet içmıyorum iğne vurulurum ama hap sevmıorum bu aralar hava çok sıcak ama köye gidip gelıyoruz sürekli arabayla tabi orda gunese çıkıyorum ete bayrama kadar mola söz

Bir egeli olarak her yemekte halis zeytinyağı kullanıyoruz. Sabah kahvaltılarda dahil Yemekle çok aram yok ama hamur işi bende seviyorum ne yazıkki

Ay o neye problem acaba çok sıkıntı bende de var geç uyuyup geç uyanıyorum.
Yemeklerine dikkat et. Çıkar eti yemeklerden. Her yemeğe et mi konurmuş. :)
valla bak bizim orda bamya etli olur tazefasulye etli olur dolma kıymalı olur bende öle alışmışım ama artık zeytın yaglı yapam bari

Bir egeli olarak her yemekte halis zeytinyağı kullanıyoruz. Sabah kahvaltılarda dahil Yemekle çok aram yok ama hamur işi bende seviyorum ne yazıkki
ya bende kullanıyorum hatta kendimiz çıkarıyorz yagı ama ne bilim ama artık yok akşama bi kaç foto atıcam eşime karışım geldi bi bakalım adamı öldurmeyım fikirlerınıze ihtiyacım var

Canim suan ben kendmle ilgili pek bizey yapmdgm icin deglernde kac olmasi grektiginj pek blmyrm mersinde baktrcm aderin ucuncu gunu hormaonlra acaba d votamine ogun bakrblrmym ? Adanaya mi gtsem acaba :)))

Canim suan ben kendmle ilgili pek bizey yapmdgm icin deglernde kac olmasi grektiginj pek blmyrm mersinde baktrcm aderin ucuncu gunu hormaonlra acaba d votamine ogun bakrblrmym ? Adanaya mi gtsem acaba :)))
Benim o hormonlarda sorun çıkmıyor canım d vitamini için dahiliye ye gittim sen rahim filmi falan cekilmedinmi

bak bak bak hamur işi yasak.
Herkesin bir kötü alışkanlığı var işte bende hiç sevmem. Ömrümde poğaça el açması börek falan yapmış biri değilim. Benim kötü alışkanlığım çikolata galiba . :)). Zeytinyağlılara devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…