Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki sizde morfolojiye bakılmış mı ? bizde yok
Hareket,morfoloji düşüktü hareket ve sayımız artmış gözüküyor ama morfoloji yazmıyor sonuçlarda

peki morfolojiye bakıldı mı sizde?
İlk testte bakilmakisti Ankara düzen labda vermiştik testi niye bakılmadı diye aradım onu belirtmek lazımmis ve ayrı ücret ödemek gerekiyormus.
Sonra ikinci gidişinde baktırdik

Kizlar mersinde dna hasari bakan hastane var mi blyr musunz .birde bir arkadsmz mersinde bir aktardan bahsetmsti neresiydi orasi hatrlayan yazarsa sevnrm

Kizlar mersinde dna hasari bakan hastane var mi blyr musunz .birde bir arkadsmz mersinde bir aktardan bahsetmsti neresiydi orasi hatrlayan yazarsa sevnrm
Adana’da bi ürolog var canım istersen özelden numarasını veriyim watsapdan yazarsan cvp verir yani bana vermişti ben testlerimizi falan atmıştım yorumlamıştı

Engel olduğunu biliyorum CAnım d vitamini b12 folik asit çok önemli. Ben hergün dolu 1 kase salata yiyorum tarifini vereyim dene bak o ay ki farkı anlayacaksın. Ben normalde 32/35 günde bir hasta olurum. Bunu düzenli yendiğim ay folik asit herhangi bir vitamin kullanmamama rağmen herşeyim çok düzenliydi..
Kıvırcık veya göbek 1 orta boy domates 1 büyük boy kırmızı biber biraz maydonoz 1 havuç rendesi küçük boy soğan. Hepsini doğruyorum en son soğanı tuz ve limonla eziyorum kokusu eşimi rahatsız etmesin midem yanmasın diye. Hepsini karıştırıyorum. 2 yemek kaşığı sirke sızma zeytinyağı sumak. Bunu hergün yiyorum hemen hemen ama bu ay boşladım genelde dışarıdaydık. Antioksidan bombası. Folik asit vitamin c, a... bayanlar için birebir salata. Soğan da çok iyi geliyor. Dene tavsiye ederim.

Peki sizde morfolojiye bakılmış mı ? bizde yok
Hareket,morfoloji düşüktü hareket ve sayımız artmış gözüküyor ama morfoloji yazmıyor sonuçlarda

peki morfolojiye bakıldı mı sizde?
MOrfoojiyi ayrıca istiyorsun ayrıntılı bakıyorlar. İstemezsen eğer sperm testinde morfoloji yazıyor ve kaç ise yüzdesi yazıyor fakat ayrıntılı değil. Biz sonradan yaptırdığımız testlerde morfoloji istemedik ama yazıyordu. Sadece ayrıntısı yazmıyordu.

Biz istemedik ama hiç bir şekilde morfoloji namına birşey yok sonuçlarda

Kızlar hastaneye geldim d vitaminime bakricam acaba dahiliye progesteron a bakarmi bilginiz varmı insulin direncinide sorucam aklıma gelmeyen bişe varmı acaba

Kızlar hepinize selamlar, rica etsem benim açtığım konuya da bir gözatıp yorumlarabilirseniz minnettar olurum, eşimin spermiogram sonucu

Saklicennet T Tubeee @Aybalam- @Jessel ve diğer arkadaşlar d vitaminim yine düşük 14.79 çıktı idrar testide yaptı 6-7 lökosit yazıor sanırı iltihap var kolestrol sınır 200 benm 231 bunun dışında sorun yok yarın gitcem sonuç göstermeye bu idrar yollarımda enfeksiyon yani iltihap varsa bende hiç belitisi yok akıntı yok kaşıntı yok ha bide gecelikde bakın dedim 0 1 bile değil

Sen nasıl egede yaşıyorsun. Orada insanın hiç d vitamini eksik olur mu? :)
Yükselmeye başlamış sen kullanmaya devam et.
Kolestrol için omega 3 al. Oda enteresan. Halis zeytinyağı yemiyor musun? Siz hep sebze ağırlıklı beslenirsiniz kolestrol neden böyle çıktı. :)
Bu demek oluyor ki hayat tarzına düzen getirmen gerek. Lökosit hakkında birşey diyemeyeceğim canım.

Benim de kolesterol aynıydı seninle önemsemedi doktor, D vitamini yumurta kalitesini etkiliyor devit ampul kullan hafta da bir

Kizlar aranizda yumurta tembelligi olan var mi ,ne kullaniyorsunuz bitkisel olarak? Soğan ve incir kürü haric

Ben adanalıyım :)) yemeklerımde Adanalı:))

omega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…