İlk testte bakilmakisti Ankara düzen labda vermiştik testi niye bakılmadı diye aradım onu belirtmek lazımmis ve ayrı ücret ödemek gerekiyormus.Peki sizde morfolojiye bakılmış mı ? bizde yok
Hareket,morfoloji düşüktü hareket ve sayımız artmış gözüküyor ama morfoloji yazmıyor sonuçlarda
peki morfolojiye bakıldı mı sizde?
Aaaa sen Mersinlimin bende Adanalıyımda :)Kizlar mersinde dna hasari bakan hastane var mi blyr musunz .birde bir arkadsmz mersinde bir aktardan bahsetmsti neresiydi orasi hatrlayan yazarsa sevnrm
Adana’da bi ürolog var canım istersen özelden numarasını veriyim watsapdan yazarsan cvp verir yani bana vermişti ben testlerimizi falan atmıştım yorumlamıştıKizlar mersinde dna hasari bakan hastane var mi blyr musunz .birde bir arkadsmz mersinde bir aktardan bahsetmsti neresiydi orasi hatrlayan yazarsa sevnrm
Engel olduğunu biliyorum CAnım d vitamini b12 folik asit çok önemli. Ben hergün dolu 1 kase salata yiyorum tarifini vereyim dene bak o ay ki farkı anlayacaksın. Ben normalde 32/35 günde bir hasta olurum. Bunu düzenli yendiğim ay folik asit herhangi bir vitamin kullanmamama rağmen herşeyim çok düzenliydi..Cnm çok teşekkürler. Ben Progestrona da bgn baktırdım. Sorun olmaz umarım. 21.gün bakıldığını bilmiyordum. Geçen ayki fsh 9 Du bu ay 10 olmuş. Açıkçası hayıt tohumunu çok düzenli kullanmadım. Macunu da biraz azalttım. Çünkü kasıkalrım ağrıyordu. Keşke daha dikkatli kuşlansaymışıö. E2 düşmüş bayağ. lh 11 Di 10 a düşmüş. Bu arada D vitamini engel mi hamile kalmaya gerçekten?Saklicennet
MOrfoojiyi ayrıca istiyorsun ayrıntılı bakıyorlar. İstemezsen eğer sperm testinde morfoloji yazıyor ve kaç ise yüzdesi yazıyor fakat ayrıntılı değil. Biz sonradan yaptırdığımız testlerde morfoloji istemedik ama yazıyordu. Sadece ayrıntısı yazmıyordu.Peki sizde morfolojiye bakılmış mı ? bizde yok
Hareket,morfoloji düşüktü hareket ve sayımız artmış gözüküyor ama morfoloji yazmıyor sonuçlarda
peki morfolojiye bakıldı mı sizde?
Aaaa sen ozelden yazdm
Ozelden sana yzdm canmAdana’da bi ürolog var canım istersen özelden numarasını veriyim watsapdan yazarsan cvp verir yani bana vermişti ben testlerimizi falan atmıştım yorumlamıştı
MOrfoojiyi ayrıca istiyorsun ayrıntılı bakıyorlar. İstemezsen eğer sperm testinde morfoloji yazıyor ve kaç ise yüzdesi yazıyor fakat ayrıntılı değil. Biz sonradan yaptırdığımız testlerde morfoloji istemedik ama yazıyordu. Sadece ayrıntısı yazmıyordu.
Ben İstanbul Kadıköy de düzende yaptırdım. Yerden yere fark olabilir mi? Bilmiyorum.Biz istemedik ama hiç bir şekilde morfoloji namına birşey yok sonuçlarda
Sen nasıl egede yaşıyorsun. Orada insanın hiç d vitamini eksik olur mu? :)Saklicennet T Tubeee @Aybalam- @Jessel ve diğer arkadaşlar d vitaminim yine düşük 14.79 çıktı idrar testide yaptı 6-7 lökosit yazıor sanırı iltihap var kolestrol sınır 200 benm 231 bunun dışında sorun yok yarın gitcem sonuç göstermeye bu idrar yollarımda enfeksiyon yani iltihap varsa bende hiç belitisi yok akıntı yok kaşıntı yok ha bide gecelikde bakın dedim 0 1 bile değil
Benim de kolesterol aynıydı seninle önemsemedi doktor, D vitamini yumurta kalitesini etkiliyor devit ampul kullan hafta da birSaklicennet T Tubeee @Aybalam- @Jessel ve diğer arkadaşlar d vitaminim yine düşük 14.79 çıktı idrar testide yaptı 6-7 lökosit yazıor sanırı iltihap var kolestrol sınır 200 benm 231 bunun dışında sorun yok yarın gitcem sonuç göstermeye bu idrar yollarımda enfeksiyon yani iltihap varsa bende hiç belitisi yok akıntı yok kaşıntı yok ha bide gecelikde bakın dedim 0 1 bile değil
Ben adanalıyım :)) yemeklerımde Adanalı:))Sen nasıl egede yaşıyorsun. Orada insanın hiç d vitamini eksik olur mu? :)
Yükselmeye başlamış sen kullanmaya devam et.
Kolestrol için omega 3 al. Oda enteresan. Halis zeytinyağı yemiyor musun? Siz hep sebze ağırlıklı beslenirsiniz kolestrol neden böyle çıktı. :)
Bu demek oluyor ki hayat tarzına düzen getirmen gerek. Lökosit hakkında birşey diyemeyeceğim canım.
yarın buyuk ihtimalle d vitamini vercek canmBenim de kolesterol aynıydı seninle önemsemedi doktor, D vitamini yumurta kalitesini etkiliyor devit ampul kullan hafta da bir
omega3 içerikli vitamin vermişti aşılama öncesinde az kullanmıştım ona devam edıyım iMom ismiSen nasıl egede yaşıyorsun. Orada insanın hiç d vitamini eksik olur mu? :)
Yükselmeye başlamış sen kullanmaya devam et.
Kolestrol için omega 3 al. Oda enteresan. Halis zeytinyağı yemiyor musun? Siz hep sebze ağırlıklı beslenirsiniz kolestrol neden böyle çıktı. :)
Bu demek oluyor ki hayat tarzına düzen getirmen gerek. Lökosit hakkında birşey diyemeyeceğim canım.
ampul içiliyormu iğnemiBenim de kolesterol aynıydı seninle önemsemedi doktor, D vitamini yumurta kalitesini etkiliyor devit ampul kullan hafta da bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?