Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla bak bizim orda bamya etli olur tazefasulye etli olur dolma kıymalı olur bende öle alışmışım ama artık zeytın yaglı yapam bari
Eşin Egeli değil mi o seni kendine benzeteceğine sen onu mu kendine benzettin. :))))
Yazık günah damarlarına... trigliserid asıl önemli olan. O kaç çıktı...

Suskun Ceylan benimde 14 çıktı D vitamini. Bu D vitamini cidden çok önemliymiş cnm.Dünden beri araştırıyprum. Cidden sebebimiz bu bile olabilir. Şaka maka ihmal etmememiz lazım. Bende bgn doktora gidip yazdırdım. Bu damla olandan verdi. Yanına bir de B12 yazdırdım hazır gitmişken :) Ayrıca her gün güneşlenecem artık Bu arada bgn progesteron sonucu da geldi kızlar. 0,27 sonuç nasıl sizce?

Kacıncı gününde baktırdın progesterona düşük geldi bana o yüzden sordum

Fotoğrafı bu kızlar

Eklentiler

• 4CA619F8-5A6C-43E0-9844-56A86086FE15.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar arkadaşlar morfoloji yükseltmeye çalışıyoruz bizde capalokmanhekim diye ankarada dan da Bir aktar varmış ınstagramdan gördüm ürünler 380 tl deneyen var mı acaba adet ve morfoloji de yorumlar çok iyi

Tüpe başladığımda adetli iken bakılmıştı 0,38 di benimde, zaten yumurta geliştikçe yükseliyor o yüzden adetin 21. Günü bakılıyor sonuç için.normal senin de

Hiç bilmiyorum ama belki burada bilen arkadaşlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…