- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Eşin Egeli değil mi o seni kendine benzeteceğine sen onu mu kendine benzettin. :))))valla bak bizim orda bamya etli olur tazefasulye etli olur dolma kıymalı olur bende öle alışmışım ama artık zeytın yaglı yapam bari
İmom da var folik asit.İyi bari sadece iMom icsem olmazmı yarın damlada yazicak d vitamini ama folik asit yok onuda inofolik mi alsam
Ekmeğe dökülüp yeniuor 3 hafta benim 8 di 35 olmuş d vitamin canm damla yerine ampul kullan yazılmasına bile gerek yok ucuz bişe cnmampul içiliyormu iğnemi
Bende onu kullanıyorum var içinde folik. Sen yeter ki içİyi bari sadece iMom icsem olmazmı yarın damlada yazicak d vitamini ama folik asit yok onuda inofolik mi alsam
Kacıncı gününde baktırdın progesterona düşük geldi bana o yüzden sordumSuskun Ceylan benimde 14 çıktı D vitamini. Bu D vitamini cidden çok önemliymiş cnm.Dünden beri araştırıyprum. Cidden sebebimiz bu bile olabilir. Şaka maka ihmal etmememiz lazım. Bende bgn doktora gidip yazdırdım. Bu damla olandan verdi. Yanına bir de B12 yazdırdım hazır gitmişken :) Ayrıca her gün güneşlenecem artık Bu arada bgn progesteron sonucu da geldi kızlar. 0,27 sonuç nasıl sizce?
Nedemek bi faydam dokunduysa ne mutlu bana :) progesterona adetin 21. Günü baktır 10 ve üzeri yumurtanın çatladığını 15 falan ise çok iyi anlamına gelir.Bu aradamoonlovers cnm tekrar çok sağol ya. Vala benim hayatta aklıma gelmezdi D vitamini filan. İyi ki söyledin.
Adetin 2.günü baktırdım cnm. Gününde baktırmamışım ama Buna rağmen düşük değil mi?Kacıncı gününde baktırdın progesterona düşük geldi bana o yüzden sordum
Kaç çıktı burda paylaş yardımcı oluruzKızlar acil sperm DNA hasarından anlayan var mı acilllö
DNA probleminiz yok normal çıkmışFotoğrafı bu kızlar
Yaaaaa çok sevindim çok şükür sayıya dair bir açıklama YÖK demiDNA probleminiz yok normal çıkmış
Yok düşük değil benceAdetin 2.günü baktırdım cnm. Gününde baktırmamışım ama Buna rağmen düşük değil mi?
Tüpe başladığımda adetli iken bakılmıştı 0,38 di benimde, zaten yumurta geliştikçe yükseliyor o yüzden adetin 21. Günü bakılıyor sonuç için.normal senin deSuskun Ceylan benimde 14 çıktı D vitamini. Bu D vitamini cidden çok önemliymiş cnm.Dünden beri araştırıyprum. Cidden sebebimiz bu bile olabilir. Şaka maka ihmal etmememiz lazım. Bende bgn doktora gidip yazdırdım. Bu damla olandan verdi. Yanına bir de B12 yazdırdım hazır gitmişken :) Ayrıca her gün güneşlenecem artık Bu arada bgn progesteron sonucu da geldi kızlar. 0,27 sonuç nasıl sizce?
Sadece esiniz sperm DNA testi için verdiyse sayı hız yaaz .ona ayrı bakıyorlar spermiogram testi istemesi lazımdı ayriyetenYaaaaa çok sevindim çok şükür sayıya dair bir açıklama YÖK demi
Hiç bilmiyorum ama belki burada bilen arkadaşlar vardırMerhabalar arkadaşlar morfoloji yükseltmeye çalışıyoruz bizde capalokmanhekim diye ankarada dan da Bir aktar varmış ınstagramdan gördüm ürünler 380 tldeneyen var mı acaba adet ve morfoloji de yorumlar çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?