- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Rahim tersliği hakkında bileğim yok canım ama diğer değerlerde bi sıkıntı yok gibi bizim morfoloji sorunuda hiç olmadı çok şükür ama bi kaç kişi tanıyorum morfoloji o ken ve 2 ilken hamile kalanlar var burda aşılama denedinizmi hiç peki
Hiç hamilelik diye düşünemiyorum ya malesef. Ama insallah diyeyim. Şuan 7 gün kaldi adetime. Dün gece o kadar batma yaptı ki uyumakta zorlandim. Sanki icimde birseyler yirtiliyor. Üşüttüm mü acaba.Ben çok fark hissetmedim kullanırken. Yumurta çatlayana kadar normaldir belki.Sonrasını bilmiyorum tabii.Bu saydıkların hamilelik belirtisi aynı zamanda. Bakalım hayırlısı hakkında
Ben de sinava grcgm ama inan kitap bile acmdm bi yil calstm olmasto smdi birde bu durumla birlkte icimden gelmdi calsmk suan bebek durumuna kosantre oldum onumzdeki sene basi tup dusunrm ondn snra da tekrr hazlnmya baslcclym bu arada benm bolumun atamsi olmadgndn icimden de gelmediHanimlar psikolojik olarak nasilsiniz? Ben cok zorlaniyorum. Kpss hazirlik ve tedavi süreci beraber çok ağir oldu. Bu süreçte eve kapanmak yerine bolbol gezmek sevdiklerimle beraber olmak isterdim. Ama herseyde vardir bir hayir. Son 2 hafta kaldi sinava. Bu arada asiri sancilarim batmalarim var. Dün akşam hiç ders calisamadim. Dua edin.
Canım aynı durum bende de var. Son iki hafta ama hiç odaklanamıyorum. Niyeyse bebişim öğrendikten sonra hiç çalışma hevesim kalmadı. Halimde yok zaten midem bulanıyor halsizlik. Ve eve kapanmak gerçekten psikolojik olarak etkiledi beni de. İyi kötü bi atlatsak sınavı da rahatlasakHanimlar psikolojik olarak nasilsiniz? Ben cok zorlaniyorum. Kpss hazirlik ve tedavi süreci beraber çok ağir oldu. Bu süreçte eve kapanmak yerine bolbol gezmek sevdiklerimle beraber olmak isterdim. Ama herseyde vardir bir hayir. Son 2 hafta kaldi sinava. Bu arada asiri sancilarim batmalarim var. Dün akşam hiç ders calisamadim. Dua edin.
Arkadaşlar sabah hormon testi yaptırdım. Size yolluyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Açıkçası merak ettiğim bu hayıt tohumunın ve civanperçemi + aslanpençesi macunununun 1 aydaki etkisi nasıl olmuş sizce? Bu arada D vitamini düşük çıktısonu 39 ile biten Bugün yaptırdığım test sonucu. Diğeri geçen ayki. Saklicennet Jalapenoo Suskun Ceylan moonlovers Bir melek gelsin
Testin normal sadece D vitaminin düşük oda gebeliğe engel oluyor ,gecen ay e2 yüksekmiş biraz tüp bebeğe başlarken e2 50 altında isteniyor .Arkadaşlar sabah hormon testi yaptırdım. Size yolluyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Açıkçası merak ettiğim bu hayıt tohumunın ve civanperçemi + aslanpençesi macunununun 1 aydaki etkisi nasıl olmuş sizce? Bu arada D vitamini düşük çıktısonu 39 ile biten Bugün yaptırdığım test sonucu. Diğeri geçen ayki. Saklicennet Jalapenoo Suskun Ceylan moonlovers Bir melek gelsin
Canım hangisi bugün yaptırdığın test anlayamadım ama sanırım vitamin dye bastırdığın test diye tahmin ediyorum. Vitamin d genelde herkeste düşük oluyor takviye alırsın. Bütün değerler sınırlar içinde. Bence bir problem Yok ama diğer test de fsh göremedim birde birinde e2 60lsrda çıkmış. 50ye kadar iyi ama üzerine çıkınca problem mi bilmiyorum. Sınırlar dahilinde endişelenecek birşey Yok.Arkadaşlar sabah hormon testi yaptırdım. Size yolluyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Açıkçası merak ettiğim bu hayıt tohumunın ve civanperçemi + aslanpençesi macunununun 1 aydaki etkisi nasıl olmuş sizce? Bu arada D vitamini düşük çıktısonu 39 ile biten Bugün yaptırdığım test sonucu. Diğeri geçen ayki. Saklicennet Jalapenoo Suskun Ceylan moonlovers Bir melek gelsin
Teşekkür ederim cnm.D vitamini için ilaç mı kullanmalıyım? Bir de bu değerlerle(d vit takviyesi yaptık diyelim) normal yolla şansımız yok mu sence? Yani e2 neticede yüksek değeri görmüş bir kere...Testin normal sadece D vitaminin düşük oda gebeliğe engel oluyor ,gecen ay e2 yüksekmiş biraz tüp bebeğe başlarken e2 50 altında isteniyor .
Cnm çok teşekkürler. Ben Progestrona da bgn baktırdım. Sorun olmaz umarım. 21.gün bakıldığını bilmiyordum. Geçen ayki fsh 9 Du bu ay 10 olmuş. Açıkçası hayıt tohumunu çok düzenli kullanmadım. Macunu da biraz azalttım. Çünkü kasıkalrım ağrıyordu. Keşke daha dikkatli kuşlansaymışıö. E2 düşmüş bayağ. lh 11 Di 10 a düşmüş. Bu arada D vitamini engel mi hamile kalmaya gerçekten?Canım hangisi bugün yaptırdığın test anlayamadım ama sanırım vitamin dye bastırdığın test diye tahmin ediyorum. Vitamin d genelde herkeste düşük oluyor takviye alırsın. Bütün değerler sınırlar içinde. Bence bir problem Yok ama diğer test de fsh göremedim birde birinde e2 60lsrda çıkmış. 50ye kadar iyi ama üzerine çıkınca problem mi bilmiyorum. Sınırlar dahilinde endişelenecek birşey Yok.
Ama tabi kiJalapenoo nun bu konuda ki bilgilerine güveniyorum sana yardımcı olacaktır.
Progestrona da normalde 21. Gün falan bakılıyor ona kafanı takma.
Ben kpssye ilk kez hazirlaniyorum. Bölümümde Istanbula atanmak icin 70 üzeri almak yetiyor. Denemelerimde en düşük 73 yaptim ama nasip artik. Panik haldeyim şu durumlar biran evvel son bulsa keskeBen de sinava grcgm ama inan kitap bile acmdm bi yil calstm olmasto smdi birde bu durumla birlkte icimden gelmdi calsmk suan bebek durumuna kosantre oldum onumzdeki sene basi tup dusunrm ondn snra da tekrr hazlnmya baslcclym bu arada benm bolumun atamsi olmadgndn icimden de gelmedi
Canim sen de mi gireceksin. Insallah bebişinin şansina kazanirsin diledigin yere atanirsin. Hamileyken de zordur calismak ama ha gayret...Canım aynı durum bende de var. Son iki hafta ama hiç odaklanamıyorum. Niyeyse bebişim öğrendikten sonra hiç çalışma hevesim kalmadı. Halimde yok zaten midem bulanıyor halsizlik. Ve eve kapanmak gerçekten psikolojik olarak etkiledi beni de. İyi kötü bi atlatsak sınavı da rahatlasak
D vitamini ampulleri var dvit diye ondan kullan genelde onu veriyorlar,birde sabah 10 da güneşe çık benim doktorum öyle demişti ve önemsiyorlar D vitaminini, bence değerlerinde gebeliğe engel bir durum yok, E2 de 60 çol yüksek değil oda kendi başına okadar etkilemez 200 300 olmadığı süreceTeşekkür ederim cnm.D vitamini için ilaç mı kullanmalıyım? Bir de bu değerlerle(d vit takviyesi yaptık diyelim) normal yolla şansımız yok mu sence? Yani e2 neticede yüksek değeri görmüş bir kere...
Aynen canım bi denicem sansımı aslında konular bitti tekrar yapmaya çalışıyorum. Ama çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsunCanim sen de mi gireceksin. Insallah bebişinin şansina kazanirsin diledigin yere atanirsin. Hamileyken de zordur calismak ama ha gayret...
Peki sizde morfolojiye bakılmış mı ? bizde yokBizimde 18di maalesef tedavi uygulamadı takviye verdi.
Hareket,morfoloji düşüktü hareket ve sayımız artmış gözüküyor ama morfoloji yazmıyor sonuçlardaCanım bizde test verdik dağa sonuc gelmedi ı yüzden bilmiyorum ama %17 ii sanki Canım sizde durum neydi
peki morfolojiye bakıldı mı sizde?Canım bizimde DNA hasarı %15 gelmişti hasarla ilgili hiç bir tedavi uygulamadi hasar yok dedi .
Sayı hareket için takviyeye geçmişti
Canım baktır valla...Baksana her gün yeni bir şey öğreniyoruz. Ben gerçekten D vitamininin söyle bir önemi olduğunu bilmiyordum. Yani belkide bilemediğimiz çok küçük bir değer yüzünden hamile kalamıyoruz.E Excited_mom canım benımde d vitamini 4 damla kullandım nasılım şuan bilemiyorum bende ona baktırayım bi
Amin canim insallah. Benim de konular bitti sürekli deneme çözüyorum. Insallah istedigimiz puanlari alirizAynen canım bi denicem sansımı aslında konular bitti tekrar yapmaya çalışıyorum. Ama çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun
Yok canım bizde hasar yoktu :)) sayı morfoloji hareket düşüktüRüyacım sizde hasar yokmuydu. HATTa dındurulmuş embriyolarında sperm hasarı varken yapılmıştı diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?