- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Keçiboynuzu pekmezi veriyorsan kürüne tekrar gerek Yok. Progeny myi kullan bence. Olmadı günde 2 taneye düşür ama kullan. Çakşır suyunuda günde 2 çay bardağı ver.184 canım oda yüksek çıkmış sınır 150 bu ne ki hiç dikkatımı çekmedi......şimdi bişe sorucam eşim prgeny m,solgar200,bi macun aldık bunu keçiboynuzu pekmezi ve balla karıştırdık , gingeng ,çaksır suyu ve keçiboynuzu kur yapılcak sabah aksam bunlardı progeny m gunde 3 tane,solgar200 gunde 1 tane, çakşır suyu gunde 1 çay bardağı,ginseng gunde 1 tane, macun gunde 2 defa keçiboynuzu kürü gunde 2 tane şimdi bunlardan şunu kullanmasın gerek yok dediğin bişe varmı macunu aldığımız adam doktorun yazdığı ilacı kullanmasın demiş biz progeny doktor önerdiği için almıştık bu kadar şey verip adamı öldurmeyım
Üzülme o sıfır değildir emin ol. Çapa çok incelemiştir kriterlerini sıkı tutmuştur sıfır çıkartmıştır. Sana ben önceden de dedim. Biz belki eğitim araştırmada 8 tane test yaptırdık hepsi sıfır çıktı özelde yaptırdık 2 çıktı. Düşün.Verdik yeni yine sifir cikti
C
Canim ama düzelip[/QUOTE
Canim urologla gorustum progeny m gunde iki tane ginseng ve solgar 1 er tane macunda gunde 2 defa ver dedi evet macunda keciboynuzu ozu var sabah aksamda kuru vercem doktor bu sekilde verebilirsin dediKeçiboynuzu pekmezi veriyorsan kürüne tekrar gerek Yok. Progeny myi kullan bence. Olmadı günde 2 taneye düşür ama kullan. Çakşır suyunuda günde 2 çay bardağı ver.
Trigliserite gelecek olursam kanda yağlanma demek ve damar tıkanıklığı kalp hastalığına neden olabiliyor. Senin kaliteli yağ olarak adlandırılan yağlardan yiyip eti çok aza indirmen gerek.
Ben aç karnına yaptırdım. Özelde muayene olmadan istediğim testleri söyledim. Pahalı bir test ama 100 TL filan dediler d vitaminine.Suskun Ceylan canim d vitamine ac karna mi baktrcgz birdw dahiliyide mi baklck bilen arkdslrda yazrsa sevnrm
Sağlık ocaklarında aile hekiminize ücretsiz yaptırabilirsinizSuskun Ceylan canim d vitamine ac karna mi baktrcgz birdw dahiliyide mi baklck bilen arkdslrda yazrsa sevnrm
Tamam o zaman verebilirsin. Bileşenleri aynı diye dedim. Ama fazlası göz çıkarmaz kilo yapabilir dikkat edin yeter. :)
Bu arada macunun içeriğinde neler var.
Canim tedavimiz çapada zaten her şeyiyleÇapa da yaptır canım hiç belli olmaz normal hamile kalan bile var sıfır morfoloji ile.zor oluyor ama örnekleri var.siz devam edin capada raporda çıkartırsınız .Allah'ım tez vakitte nasip etsin inşallah
Evet bu ihtimalleri de düşünüyorum. Insallah tutar ne diyeyim..Üzülme o sıfır değildir emin ol. Çapa çok incelemiştir kriterlerini sıkı tutmuştur sıfır çıkartmıştır. Sana ben önceden de dedim. Biz belki eğitim araştırmada 8 tane test yaptırdık hepsi sıfır çıktı özelde yaptırdık 2 çıktı. Düşün.
Canım bı küçük şişede macun vardı bide posette kiremit rengi toz vardı kavanoza o macunu tozu keçiboynuzu ozu bal bunların hepsini iyice karıştırdık o macun ve tozun içinde ne var bilmiyorum ama hepsi karıştıktan sonra tadı hani mesir macunlarinin tadı nasıl biliyormusun bilmem baharat kokusu var ama sonradan ağızda acı tat bırakıyor...anlatabildim mi bilmem..:)Suskun Ceylan canım senimetiketlemiyi unutmuşum. :)
Normal devlet Hastanesi'nde yaptırdım canım durumu anlat hemen yapiyorlar zatenSuskun Ceylan canim d vitamine ac karna mi baktrcgz birdw dahiliyide mi baklck bilen arkdslrda yazrsa sevnrm
Ben bişe yemeden gittim canım bu aradaSuskun Ceylan canim d vitamine ac karna mi baktrcgz birdw dahiliyide mi baklck bilen arkdslrda yazrsa sevnrm
Biliyorum canım. Anladım galiba.Canım bı küçük şişede macun vardı bide posette kiremit rengi toz vardı kavanoza o macunu tozu keçiboynuzu ozu bal bunların hepsini iyice karıştırdık o macun ve tozun içinde ne var bilmiyorum ama hepsi karıştıktan sonra tadı hani mesir macunlarinin tadı nasıl biliyormusun bilmem baharat kokusu var ama sonradan ağızda acı tat bırakıyor...anlatabildim mi bilmem..:)
Aşılamayı da ertelediği eylüle canım bende çok merak ediyorum etkisi nasıl olcakBiliyorum canım. Anladım galiba.inşallah faydası olur aşılamada yapılan testde görürüz artık. :))
Canım aşılamami yaptiryorsun yumurta uyarıcı iğne degilmi bu ile biliyorum benArkadaşlar bende değerleri doktorumla paylaştım. Östrojen sınırda dedi. Fostimon 75 amp diye bir iğne verdi 5 gün süreyle kullanacakmışım. Duyan, kullanan var mı aranızda?
Olsun Eylül’e kadar daha çok etki eder. Sizde arada bir test verirsiniz belki. Bizde Ağustos’ta test yaptıracağız.Aşılamayı da ertelediği eylüle canım bende çok merak ediyorum etkisi nasıl olcak
Bende onu doktora sormuştum aşılama yaptigimda kullanamazsin demedi ama gerek yok dedi iMom kullanmistim cnmArkadaşlar aşılama öncesi sonrasi dikkat edilecekler neler? Bir de asilama süresinde inofolic combi kullansam birsey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?