Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Keçiboynuzu pekmezi veriyorsan kürüne tekrar gerek Yok. Progeny myi kullan bence. Olmadı günde 2 taneye düşür ama kullan. Çakşır suyunuda günde 2 çay bardağı ver.
Trigliserite gelecek olursam kanda yağlanma demek ve damar tıkanıklığı kalp hastalığına neden olabiliyor. Senin kaliteli yağ olarak adlandırılan yağlardan yiyip eti çok aza indirmen gerek.

Tamam o zaman verebilirsin. Bileşenleri aynı diye dedim. Ama fazlası göz çıkarmaz kilo yapabilir dikkat edin yeter. :)
Bu arada macunun içeriğinde neler var.

Evet bu ihtimalleri de düşünüyorum. Insallah tutar ne diyeyim..

Suskun Ceylan canım senimetiketlemiyi unutmuşum. :)
Canım bı küçük şişede macun vardı bide posette kiremit rengi toz vardı kavanoza o macunu tozu keçiboynuzu ozu bal bunların hepsini iyice karıştırdık o macun ve tozun içinde ne var bilmiyorum ama hepsi karıştıktan sonra tadı hani mesir macunlarinin tadı nasıl biliyormusun bilmem baharat kokusu var ama sonradan ağızda acı tat bırakıyor...anlatabildim mi bilmem..:)

Biliyorum canım. Anladım galiba. inşallah faydası olur aşılamada yapılan testde görürüz artık. :))

Arkadaşlar bende değerleri doktorumla paylaştım. Östrojen sınırda dedi. Fostimon 75 amp diye bir iğne verdi 5 gün süreyle kullanacakmışım. Duyan, kullanan var mı aranızda?

Arkadaşlar bende değerleri doktorumla paylaştım. Östrojen sınırda dedi. Fostimon 75 amp diye bir iğne verdi 5 gün süreyle kullanacakmışım. Duyan, kullanan var mı aranızda?
Canım aşılamami yaptiryorsun yumurta uyarıcı iğne degilmi bu ile biliyorum ben

Aşılamayı da ertelediği eylüle canım bende çok merak ediyorum etkisi nasıl olcak
Olsun Eylül’e kadar daha çok etki eder. Sizde arada bir test verirsiniz belki. Bizde Ağustos’ta test yaptıracağız.
Beyza’yla zeynebin kullandığı bitkisel karışımlardan aldık inşallah fayda eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…