Bağışıklığın olduğu anlamına gelir. Benim sıfırdı aşı oldum geçen seneSmdi bsy okdum degler bu arada ama korunmak icin en az 50 olmsi lzm dyo umarim dogru okumstr
Yüksel olması bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş. Herhangi bir engel teşkil etmiyor anladığım kadarıyla.Asisini olms olblr gecrdysem de haberm yok ama bi yazi okdum 10 da olsa snr ona karsi basgkslk icn en az 50 olmsi lazm dye ozmn nrml mi olyr degrm
Bende ole anldm arstnca ama neden 0 10 arasi olnca tuhaf geldi.birde bsy sorcm ayiplama beni smdi ben test yaptrdm ya bnlr icn ya sence hamile olsm cikrmydi sacma ama merak ettm bu ay brz suphelydmde:))Yüksel olması bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş. Herhangi bir engel teşkil etmiyor anladığım kadarıyla.
Ay hiç bilmem ki gebelikte hangi değerler yükseliyor veya düşüyor da ona göre anlıyorlar. Ama gebelik ile değişebilecek değerler gibi gelmedi bana. :)B
Bende ole anldm arstnca ama neden 0 10 arasi olnca tuhaf geldi.birde bsy sorcm ayiplama beni smdi ben test yaptrdm ya bnlr icn ya sence hamile olsm cikrmydi sacma ama merak ettm bu ay brz suphelydmde:))
Ins vardr ozmn :))Ay hiç bilmem ki gebelikte hangi değerler yükseliyor veya düşüyor da ona göre anlıyorlar. Ama gebelik ile değişebilecek değerler gibi gelmedi bana. :)
Keskee... dua et canim hepmize tez vaktte olsn hepmizeKizlar nasilsiniz .. guzel haberler varmi?
Canm ben gunde iki defa verym bu sabh kalnca bide aksm yatmadn bi cay bardgna 3te bir bazen de 4 bir orannda caksir verymKızlar çakşırı ne kadar kuşanıyorsunuz bi günde bir Kez bir yemek kaşığı suya karıştırıp içiyor eşim yanlış mı
Tam bilemiyorum canım aman aman bir etkisi olmadı sanırım sonuçlara göre 2 aşılamam var negatif, mesela sayımız hiç 60 milyonun üstüne hızımız da %10 un üstüne çıkmamıştı 1 yıldır ama son 2-3 aydır l-argitin ve carnitin ayrıca çinko kullandırdım eşime sayı 180 milyon hızda %70 olmuş şok oldum. Acaba düzen biraz şişiriyor mu sonuçları diye düşünmedim değil yoksa çok iyi değerlerimiz şuan bu sonuçlara göre maşallah diyeyimCanim proxeed ve emodeks bir etki yapmadi mi peki?
ANkara düzend yaptırdıysanız eğer maalesef değerlerin yüksek ölçülme ihtimali var.Tam bilemiyorum canım aman aman bir etkisi olmadı sanırım sonuçlara göre 2 aşılamam var negatif, mesela sayımız hiç 60 milyonun üstüne hızımız da %10 un üstüne çıkmamıştı 1 yıldır ama son 2-3 aydır l-argitin ve carnitin ayrıca çinko kullandırdım eşime sayı 180 milyon hızda %70 olmuş şok oldum. Acaba düzen biraz şişiriyor mu sonuçları diye düşünmedim değil yoksa çok iyi değerlerimiz şuan bu sonuçlara göre maşallah diyeyimoynama olabilir mi sonuçlarda acaba
Masallah canim. Morfoloji nasildi pekiTam bilemiyorum canım aman aman bir etkisi olmadı sanırım sonuçlara göre 2 aşılamam var negatif, mesela sayımız hiç 60 milyonun üstüne hızımız da %10 un üstüne çıkmamıştı 1 yıldır ama son 2-3 aydır l-argitin ve carnitin ayrıca çinko kullandırdım eşime sayı 180 milyon hızda %70 olmuş şok oldum. Acaba düzen biraz şişiriyor mu sonuçları diye düşünmedim değil yoksa çok iyi değerlerimiz şuan bu sonuçlara göre maşallah diyeyimoynama olabilir mi sonuçlarda acaba
Valla 5 gün boyunca vurulucam iğne. Sonra doktorumla görüşücem. Bakalım ne diyecek. Aşılama demedi ama. Değerlerime göre diyecek belkide cnm.Canım aşılamami yaptiryorsun yumurta uyarıcı iğne degilmi bu ile biliyorum ben
Bizde günde 2 kez kullanıyoruz. Bir çay bardağının 3 te biri oranında. Suyla birlikte.Kızlar çakşırı ne kadar kuşanıyorsunuz bi günde bir Kez bir yemek kaşığı suya karıştırıp içiyor eşim yanlış mı
Bilmem belki yumurtani büyütüp çatlatma iğnesi kullanım ilişki zamanınızı belirlicek göbekten vurulcak demiValla 5 gün boyunca vurulucam iğne. Sonra doktorumla görüşücem. Bakalım ne diyecek. Aşılama demedi ama. Değerlerime göre diyecek belkide cnm.
Arkadasim hapla olan asilamada da catlatma ignesi yapiliyor mu?Bilmem belki yumurtani büyütüp çatlatma iğnesi kullanım ilişki zamanınızı belirlicek göbekten vurulcak demi
Aklimda kalbimde ve dualarimdasiniz .. Rabbim emeklerinizin mukafatini versin dilerimKeskee... dua et canim hepmize tez vaktte olsn hepmize
Yok cnm kalçadan.Bilmem belki yumurtani büyütüp çatlatma iğnesi kullanım ilişki zamanınızı belirlicek göbekten vurulcak demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?