Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asisini olms olblr gecrdysem de haberm yok ama bi yazi okdum 10 da olsa snr ona karsi basgkslk icn en az 50 olmsi lazm dye ozmn nrml mi olyr degrm
Yüksel olması bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş. Herhangi bir engel teşkil etmiyor anladığım kadarıyla.

B
Yüksel olması bağışıklığının olduğu anlamına geliyormuş. Herhangi bir engel teşkil etmiyor anladığım kadarıyla.
Bende ole anldm arstnca ama neden 0 10 arasi olnca tuhaf geldi.birde bsy sorcm ayiplama beni smdi ben test yaptrdm ya bnlr icn ya sence hamile olsm cikrmydi sacma ama merak ettm bu ay brz suphelydmde:))

B

Bende ole anldm arstnca ama neden 0 10 arasi olnca tuhaf geldi.birde bsy sorcm ayiplama beni smdi ben test yaptrdm ya bnlr icn ya sence hamile olsm cikrmydi sacma ama merak ettm bu ay brz suphelydmde:))
Ay hiç bilmem ki gebelikte hangi değerler yükseliyor veya düşüyor da ona göre anlıyorlar. Ama gebelik ile değişebilecek değerler gibi gelmedi bana. :)

Kızlar çakşırı ne kadar kuşanıyorsunuz bi günde bir Kez bir yemek kaşığı suya karıştırıp içiyor eşim yanlış mı

Canim proxeed ve emodeks bir etki yapmadi mi peki?
Tam bilemiyorum canım aman aman bir etkisi olmadı sanırım sonuçlara göre 2 aşılamam var negatif, mesela sayımız hiç 60 milyonun üstüne hızımız da %10 un üstüne çıkmamıştı 1 yıldır ama son 2-3 aydır l-argitin ve carnitin ayrıca çinko kullandırdım eşime sayı 180 milyon hızda %70 olmuş şok oldum. Acaba düzen biraz şişiriyor mu sonuçları diye düşünmedim değil yoksa çok iyi değerlerimiz şuan bu sonuçlara göre maşallah diyeyim oynama olabilir mi sonuçlarda acaba

ANkara düzend yaptırdıysanız eğer maalesef değerlerin yüksek ölçülme ihtimali var.

Masallah canim. Morfoloji nasildi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…