Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adı neydi canım macunun kaça aldınız biz 180tl ye aldık hepsini insallah şifa olsun canım test yapmaz Eylül'de aşılamada zaten yapılıyor ya

Saklicennet canim sormaya bile korkym dokrora sira gelmedi eve donyrm bi antihbs diye bsy yuksek ckti hebatt b ye karsi bagslkigm vrms bu iyi bsy sanrm ama deglrlr 0 ila 10 arsnda benm 85 ckti bukdr neden yuksek ckti acaba

Kızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum

Kızlar Kaan hocadan cevap gelmiş bir sıkıntı yok ama takvıye olarak Max seed adlı ilacı 3 ay kullanın demiş bu ilacı duyan veya kullanan var mı ben ilk defa duyuyorum
Size güçlü antioksidan içeren takviye edici vitamin vermiş. DNA hasarı falan varsa düşürmek için etkili bir takviye.

Size güçlü antioksidan içeren takviye edici vitamin vermiş. DNA hasarı falan varsa düşürmek için etkili bir takviye.
Teşekkür ederim cevabın için canım dna hasarı %17 yani sıkıntı yok yazmış hoca, daha önce bir çok takvıye kullandık proxeed,emodeks,e vitamini,çinko,l-argitin-carnitin vs. Bir de bunu deneyelim belki bu ilaç vesile olur inşAllah

Smdi bsy okdum degler bu arada ama korunmak icin en az 50 olmsi lzm dyo umarim dogru okumstr
Hepatit b ile alakalı bir durum mu acaba... daha önce geçirip iyileştin mi veya aşısını oldun mu?
Sadece bir varsayım. :) belkide alakası Yok. Bilmediğim bir konu.

Canim proxeed ve emodeks bir etki yapmadi mi peki?

Hepatit b ile alakalı bir durum mu acaba... daha önce geçirip iyileştin mi veya aşısını oldun mu?
Sadece bir varsayım. :) belkide alakası Yok. Bilmediğim bir konu.
Asisini olms olblr gecrdysem de haberm yok ama bi yazi okdum 10 da olsa snr ona karsi basgkslk icn en az 50 olmsi lazm dye ozmn nrml mi olyr degrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…