Canım an az %4 olur. %100e kadar yolu var. Ama imkansız tabiki. %90 iyi bir sonuç. Ancak bu kadar iyi sonuç ile gebelik olmaması şaşırtıcı. Siz yine dr testi tekrarlayınki emin olun. Ama sonuç güzel sakin olun :)Ama kıbrısta yaptırılacak en iyi yerde yaptırıldı, kaç olması lazımdı morfolojinin normalin normali ne?
Adamı zor ikna ettiydim bu test için şimdi bidaha dersem asla yaptırmazYani %90 sağlıklı sperminiz var görüntü olarak bu da pek karşılasılan bi durum değil eger öyle olsaydı bebek şimdiye gelmiş olabilirdi test bana güvenilir gelmedi canm korkulucak bişe yok başka yerde testi tekrarlayın 3 günlük cinsel perhisle
Morfoloji 2 kriterle incelenir krugere göre %4 dr ların kabul ettiği en düşük deger who ya göre %30 mu neydi belki biraz daha yüksekti sizinki %90Ama kıbrısta yaptırılacak en iyi yerde yaptırıldı, kaç olması lazımdı morfolojinin normalin normali ne?
Bebek sadece kadınla olmuyor. İstiyorsa yaptırır.Adamı zor ikna ettiydim bu test için şimdi bidaha dersem asla yaptırmaz
ALT SInır %32 o vitaminler yükseliyor korkmaAma ileri seviye yüzde 20 çok düşük değilmi?
Yüzde 90 spermin olması ama ileri hızlının yüzde 20 olmasında yinede gebelik elde edilmelimiydi? Yani sorun bende mi?Canım an az %4 olur. %100e kadar yolu var. Ama imkansız tabiki. %90 iyi bir sonuç. Ancak bu kadar iyi sonuç ile gebelik olmaması şaşırtıcı. Siz yine dr testi tekrarlayınki emin olun. Ama sonuç güzel sakin olun :)
KESİNLİKLE biz ilk eşimi araştırarak başladık ki problemi bulduk bana takılı kalsaydık daha fazla zaman kaybıydıBebek sadece kadınla olmuyor. İstiyorsa yaptırır.
Ozaman soeun sadece ileri hız damı? :)ALT SInır %32 o vitaminler yükseliyor korkma
Canım bak bu işler karışık. Kalem kağıtla hesap yapmakla olmaz. Şöyle düşün. 100 spermden 90ı sağlıklı. Ve 100 spremden 20si hızlı hareketli. Bu değerlerle bebek mümkün elbette. Ama daha iyi değerlerle de bebek sahibi olamayan insanlar var.Yüzde 90 spermin olması ama ileri hızlının yüzde 20 olmasında yinede gebelik elde edilmelimiydi? Yani sorun bende mi?
Aynen öyle. Bizde de ilk önce ben gittim. Eşimde fırsat bulduğu gibi gitti doktora. Baktık sayı hız düşük.KESİNLİKLE biz ilk eşimi araştırarak başladık ki problemi bulduk bana takılı kalsaydık daha fazla zaman kaybıydı
Yardımlarınız için teşekkür ederim, kısmet artık, iyi geceler. Allah rahatlık versin.Canım bak bu işler karışık. Kalem kağıtla hesap yapmakla olmaz. Şöyle düşün. 100 spermden 90ı sağlıklı. Ve 100 spremden 20si hızlı hareketli. Bu değerlerle bebek mümkün elbette. Ama daha iyi değerlerle de bebek sahibi olamayan insanlar var.
Ben sorun sende demedim. Sadece daha iyi analiz edebilmek için senin kontrollerinin yapılıp yapılmadığını sordum. Sonuçta karı koca hiçbir sorunu olmayıp çocuk sahibi olamayan insanlarda var. Sebepsiz infertilite.
Ama daha önce dediğim gibi bence önce sakin ol. Sorun varsa onu tam olarak anla ve çözüm yoluna git. Ve unutulmaması gereken bir şey var nasip. Çocuk işi nasip işidir. Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. İyi geceler diliyorum
Çok saolun Kaan hocaya gönderteceğiz bakalım ne diyecekSadece esiniz sperm DNA testi için verdiyse sayı hız yaaz .ona ayrı bakıyorlar spermiogram testi istemesi lazımdı ayriyeten
Canım sıfır olup normal yolla hamile kalan bile var burda :)Morfolojisi sifir olup asilama tutan var mj acaba?
Canim ama düzelip mi hamile kaliyorlar yoksa sifirken mi? Asilamanin basarisinj düşürmüyor muCanım sıfır olup normal yolla hamile kalan bile var burda :)
En son ne zaman test verdiniz kullandıklarınizdan sonra da test verdiniz miMorfolojisi sifir olup asilama tutan var mj acaba?
Verdik yeni yine sifir ciktiEn son ne zaman test verdiniz kullandıklarınizdan sonra da test verdiniz mi
Canim en azndan rapor cikartmak icn yaptrms olursn bide o ortamlara alsms olrsn tupten once tupte dha raht olrsn brn ole dusunrym ama ins tutar tabiVerdik yeni yine sifir cikti
Çapa da yaptır canım hiç belli olmaz normal hamile kalan bile var sıfır morfoloji ile.zor oluyor ama örnekleri var.siz devam edin capada raporda çıkartırsınız .Allah'ım tez vakitte nasip etsin inşallahVerdik yeni yine sifir cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?