Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama kıbrısta yaptırılacak en iyi yerde yaptırıldı, kaç olması lazımdı morfolojinin normalin normali ne?
Canım an az %4 olur. %100e kadar yolu var. Ama imkansız tabiki. %90 iyi bir sonuç. Ancak bu kadar iyi sonuç ile gebelik olmaması şaşırtıcı. Siz yine dr testi tekrarlayınki emin olun. Ama sonuç güzel sakin olun :)

Adamı zor ikna ettiydim bu test için şimdi bidaha dersem asla yaptırmaz

Yüzde 90 spermin olması ama ileri hızlının yüzde 20 olmasında yinede gebelik elde edilmelimiydi? Yani sorun bende mi?

Yüzde 90 spermin olması ama ileri hızlının yüzde 20 olmasında yinede gebelik elde edilmelimiydi? Yani sorun bende mi?
Canım bak bu işler karışık. Kalem kağıtla hesap yapmakla olmaz. Şöyle düşün. 100 spermden 90ı sağlıklı. Ve 100 spremden 20si hızlı hareketli. Bu değerlerle bebek mümkün elbette. Ama daha iyi değerlerle de bebek sahibi olamayan insanlar var.
Ben sorun sende demedim. Sadece daha iyi analiz edebilmek için senin kontrollerinin yapılıp yapılmadığını sordum. Sonuçta karı koca hiçbir sorunu olmayıp çocuk sahibi olamayan insanlarda var. Sebepsiz infertilite.
Ama daha önce dediğim gibi bence önce sakin ol. Sorun varsa onu tam olarak anla ve çözüm yoluna git. Ve unutulmaması gereken bir şey var nasip. Çocuk işi nasip işidir. Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. İyi geceler diliyorum

KESİNLİKLE biz ilk eşimi araştırarak başladık ki problemi bulduk bana takılı kalsaydık daha fazla zaman kaybıydı
Aynen öyle. Bizde de ilk önce ben gittim. Eşimde fırsat bulduğu gibi gitti doktora. Baktık sayı hız düşük.
Yani ben anlamıyorum gitmem diye direten erkekleri. Çok saçma geliyor. Sonuçta bu da bir sağlık problemi. Neden gurur yaparlar anlamıyorum. Allahtan eşim böyle bir harekette bulunmadı. Kıyameti koparırdım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, kısmet artık, iyi geceler. Allah rahatlık versin.

Hanimlar nasilsiniz? Benim kafam karisik ve moralim bozuk ya. Adetime 5 gün var. Adet olursam asilamaya baslayacagiz çapada. Esimim sperm sayisi ve hareketi cok iyi ama morfolijisi sifir. Dahasi bas morfolojisi %98 bozuk. Bunu çözmeden hemen asilamaya baslayacaklar. Tutar mj bilemiyorum siz ne diyorsunuz. Erkek infertilite raporda erkek faktörü yoktur yazmis. Hic önemsememisler bile morfolojiyi. Özele gidecek maddi imkanlarim yok el mecbur asilama olcam. Ama tutmayacak gibi geliyor cok üzgünüm ya

K Karabiberim123 Afilim92

Verdik yeni yine sifir cikti
Çapa da yaptır canım hiç belli olmaz normal hamile kalan bile var sıfır morfoloji ile.zor oluyor ama örnekleri var.siz devam edin capada raporda çıkartırsınız .Allah'ım tez vakitte nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…