- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Klomen den bahsediyorsun sanırım evet canım yapılıyorArkadasim hapla olan asilamada da catlatma ignesi yapiliyor mu?
Hmm bilemedim sana ne için kullandirdigini bakalım hayırlısıYok cnm kalçadan.
Hareket fena değil. Ancak sayı ve morfoloji düşük. Takviye almanız lazım.arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılanları takip ediyorum, sizlere danışmak istedim.
biz yaklaşık 9 aydır bebiş istediğimiz halde olmuyor.
eşimin sonuçları şu şekilde:
konsantrasyon: 8 mil/ml
total sperm: 32 mil
total hareket: %45
ileri hareket: %30
lokosit: 0,5 mil
morfoloji: %1 (4 normal)
doktorum bu ay da tutmazsa testin tekrarını istedi. ona göre bir yol izleyeceğiz sanırım. siz sonuçları nasıl yorumladınız?
Hız iyi aslında ama morfoloji ve sayı düşük biraz.aslinda bu değerlerle de hamile kalan var bir tane sperm yetiyor.esin bence iyi bir ürologa gitsin.varikosel falan var mı baksınlar takviye kullansın artar inşallaharkadaşlar merhaba, bir süredir yazılanları takip ediyorum, sizlere danışmak istedim.
doktorum bu ay da tutmazsa testin tekrarını istedi. ona göre bir yol izleyeceğiz sanırım. siz sonuçları nasıl yorumladınız?
Konsantrasyonun 15 mil /ml olmasi gerekiyor. Morfoloji düşük .Destekle duzelir insallah.arkadaşlar merhaba, bir süredir yazılanları takip ediyorum, sizlere danışmak istedim.
Morfoloji işin e vitamini de kullanmak gerekiyor. Çakşır kullanabilirsiniz evet faydalı. Ayrıca promen k, prooxted plus, emodex, combi fertil gibi takviyelerdende edinebilirsiniz. Keçi boynuzu kürü veya pekmeZi kullanabilirsiniz. Sigara spermlere ciddi zarar veriyor. Bırakınca faydasını mutlaka görürsünüz. Ayrıca eşiniz et ağırlıklı besleniyorsa bunu değiştirmenizi öneririm. Sebzeye ağırlık verin. Günlük olarak ceviz, kabak çekirdeği, badem vs kuruyemiş tüketebilir. Takviyeyle mutlaka düzelme oluyor. Canınızı sıkmayın. Hakkınızda hayırlısısonican B Beyza_2018 kızlar cevap için teşekkürler. dr. da sayı düşük, testi tekrar edip durumu netleştirelim demişti.
eşim kilolu ve maalesef çok sigara içiyor.. bu sonuçlar biraz feleğini şaşırttı sigarayı bırakıyor, inşallah o da faydalı olur.
sayı ve morfoloji için çakşır suyunu çok öneriyorlar. arı polenine başladık bir de.. hayırlısı
D vitamini eksikliği direkt gebeliğe engel değildir belki ama yumurta kalitesi düşürüyor tüp bebek doktorları oyüzden üzerinde duruyor .progesteron değeriniz çok iyi.Saklicennet T Tubeee E Excited_mom Bir melek gelsin kızlar progestron 18.50 ayrıca diğer tahlil sonuçlarını gösterdim kolesterol biraz yüksek kızartma yeme dedi yürüyüş yap dedi bide d vitamını gebeliğe engel değildir sesi özellikle sordum düşük olması ilerde kemik erimesi yapar dedi troitlerde sorun yokmuş he d vitamini için damla verdi başkada bişe yok :)
Hımm doktor öle dedi bilmem canım damla kullancam 14 gibi bişe çıktı benım d vitamini inşallah düzelir vee hamile kalırımD vitamini eksikliği direkt gebeliğe engel değildir belki ama yumurta kalitesi düşürüyor tüp bebek doktorları oyüzden üzerinde duruyor .progesteron değeriniz çok iyi.
Canm progestron 21.gun bakilan degl mi yumrtannn catlayp catmadgi hakknda bilgi veren degl mi 10 ustu iyiydi dimiSaklicennet T Tubeee E Excited_mom Bir melek gelsin kızlar progestron 18.50 ayrıca diğer tahlil sonuçlarını gösterdim kolesterol biraz yüksek kızartma yeme dedi yürüyüş yap dedi bide d vitamını gebeliğe engel değildir sesi özellikle sordum düşük olması ilerde kemik erimesi yapar dedi troitlerde sorun yokmuş he d vitamini için damla verdi başkada bişe yok :)
D vitamini ideal olan deger ne canmHımm doktor öle dedi bilmem canım damla kullancam 14 gibi bişe çıktı benım d vitamini inşallah düzelir vee hamile kalırım
Evet canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladıgını 10 ve üzeri kaliteli yumurtanın çatladığını gösteriyor canım ama bunun yanında gebelik içinde baktırdım 2 çıkmışCanm progestron 21.gun bakilan degl mi yumrtannn catlayp catmadgi hakknda bilgi veren degl mi 10 ustu iyiydi dimi
Canım referans aralığı 30-100D vitamini ideal olan deger ne canm
Zeyti gnda incir erkege nasil gelr sence ben bi ara ondn yaptm kocama iyi hssedyrdu kendini o ara.sen ne icn kullancksnEvet canım 5 ve üzeri yumurtanın çatladıgını 10 ve üzeri kaliteli yumurtanın çatladığını gösteriyor canım ama bunun yanında gebelik içinde baktırdım 2 çıkmışsporlar yumurtacığımı bulamamış ama mutluyum kocacığım 3 ay bi sürü şey kullanacak bende zeytın yağında bekletilmiş incir yicem gunde 2tane bakalım Eylül’e kadar takviyelere devam
Yani evet bende bi çok yerde okudum bu tür yazılar ama işte doktor bu şekilde söyledi ben zaten ilaç kullanıcam inşallah yukselir hamile kalırım"Yeni yapılan bir çalışmayla, D vitaminin kadın ve erkek kısırlığında etkisi araştırıldı. Bu kapsamda, kontrollü bir seri çalışma hala yürütülüyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda, D vitamininin kısırlığın değişik yönleri ile ilişkili olduğu ortaya kondu. Çalışmalarda, D vitamini eksikliğinin, erkekteki sperm hücresinin hem üretimini hem de olgunlaşmasını, kadınlarda da hem yumurta hücresinin hem de rahim zarının fertiliteye hazırlanmasını, ayrıca kadınlık ve erkeklik hormonlarının üretimini olumsuz etkilediği belirlendi. Bunun dışında D vitamini düzeyleri düşük olanlarda tüp bebek sonuçlarının daha başarısız olduğu, D vitamini takviyesiyle tüp bebek başarısının artırılabileceği ifade edildi. Aynı şekilde, D vitamini eksikliğinin giderilmesinin, erkeklerde de sperm kalitesi, üreme fonksiyonu ve testosteron düzeyleri üzerinde olumlu etkisi olduğunu gösteren veriler mevcut." Prof. DR. Bülent Okan Yıldız.Suskun Ceylan . Canım bu yeni yeni kısırlıkla arasında bağ kurulan bir durum Sanırım. Özellikle yurt dışında bunla ilgili çalışmalar yapılıyor. Bizim doktorlar içinde yeni bir konu anladığım kadarıyla . O yüzden yok diyebiliyorlar. Bende kaç gündür araştırıyorum.
Ooo erkeğin 2 numaralı ilacı o 1.kim dersen keçiboynuzu pekmeziZeyti gnda incir erkege nasil gelr sence ben bi ara ondn yaptm kocama iyi hssedyrdu kendini o ara.sen ne icn kullancksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?