Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kanda bakıldı ya canım olsa çıkardı adetin 22.gunuydu...evet biliyorum az yicem oyuzden..Pazartesi adet olmam gerek mecbur baktırdım mr a gircem gece canım 2 gun öncede tomografi çekildim yani umarım hamile değilimdir bunu dileğim aklıma gelmezdi o yüzden 2 tane yaptırdım aynı gündü ama biri sıfır diğeri 2 çıktı canım

Kanda bakıldı ya canım olsa çıkardı adetin 22.gunuydu...evet biliyorum az yicem oyuzden
Yani şöyle düşünüyorum. Adet döngün 28 gün 16. Günde döllenme olsa üzerine +6 ekle embriyo döllendikten 6 gün sonra rahme tutunuyor 20/21 diyelim. Tutunduktan sonra hcg salgılamaya başlıyor bence çıkmazdı.

Korkutma beni bu arada idrar yollarım iltihap yokmuş

Hahh aynenn canimm icelim

Saklicennet şimdi ben kendiliğimden rahim filmi çekilmek istiyorum. Sonradan gittiğimiz yerlerde kabul edilir mi? Sen ne yapacaksın hazır gitmek mi mantıklı oralarda mı yaparlar her şeyi?

Kizz ben de bu ay dis icn film cekldm olursa sknti olr mu am ole seyle adet cekmsnden snra etklrms yani bi 4 haftadan snrs .bilemycm gene de
Canım hamilelik şüphesi olanlara yapmıyorlar radyasyon var bende bilmiyorum korkuttular beni neyse ptesi adet olunca giderim napıyım

Öyle mi daha önce böyle yüksek çıkanlar olmuş mu biliyormusunuz?
Evet maalesef biliyorum bir çok kişi.

Gitmeden öncede yaptır test. 2 de az değil yükselebilir. Inşallahda yükselir
BEnde diyecektim de Ümit vermeyeyim diye demedim. 2 bir başlangıç olabilir.

Rahim filmine gelecek olursak. Ben ilk eğitim araştırmaya gidip testleri yaptıracağım. Film için d karar veririm ama anestezili istiyorum. Korkuyorum.

[QUOTE="bilmiyorum korkuttular beni neyse ptesi adet olunca giderim napıyım[/QUOTE]
Ben cektrdm bile am ozmnlr daha yeni yum donemi btmsti yani oldysa bile etklmz bnce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…