- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Kanda bakıldı ya canım olsa çıkardı adetin 22.gunuydu...evet biliyorum az yicem oyuzden..Pazartesi adet olmam gerek mecbur baktırdım mr a gircem gece canım 2 gun öncede tomografi çekildim yani umarım hamile değilimdir bunu dileğim aklıma gelmezdi o yüzden 2 tane yaptırdım aynı gündü ama biri sıfır diğeri 2 çıktı canımSuskun Ceylan canım değerin çok iyi çıkmış. Senin yumoşlar baya baya yumoş yumoş olmuşlar. Ama gebelik için erken değil mi? Adetine kaç gün var? Olsa çıkar mıydı?
İnciri de dikkatli ye prolaktin yükselebiliyor.
Yani şöyle düşünüyorum. Adet döngün 28 gün 16. Günde döllenme olsa üzerine +6 ekle embriyo döllendikten 6 gün sonra rahme tutunuyor 20/21 diyelim. Tutunduktan sonra hcg salgılamaya başlıyor bence çıkmazdı.Kanda bakıldı ya canım olsa çıkardı adetin 22.gunuydu...evet biliyorum az yicem oyuzden
Korkutma beniYani şöyle düşünüyorum. Adet döngün 28 gün 16. Günde döllenme olsa üzerine +6 ekle embriyo döllendikten 6 gün sonra rahme tutunuyor 20/21 diyelim. Tutunduktan sonra hcg salgılamaya başlıyor bence çıkmazdı.
Aaa niçin korkuyorsun????Korkutma benibu arada idrar yollarım iltihap yokmuş
morfolojiye sadece ilk tahlılde bakılmıştı %2 ydi canım yukselmiş olabilir Kaan aydos bakmamış ona düzen lab. yani bakmamışlarMasallah canim. Morfoloji nasildi peki
Öyle mi daha önce böyle yüksek çıkanlar olmuş mu biliyormusunuz?ANkara düzend yaptırdıysanız eğer maalesef değerlerin yüksek ölçülme ihtimali var.
Hahh aynenn canimm icelimOoo erkeğin 2 numaralı ilacı o 1.kim dersen keçiboynuzu pekmezibenim adam giyemedi miğdesi bulandı ben giyim bari bide keyfi keçiboynuzu özü alıcam eşimin macununa karıştırırken tadına bakmıştım çok begendım kendime alıcam şu görev haline gelmiş işlerimize biraz heyecan olsun hep erkeklermi içecek birazda biz içelim
Kizz ben de bu ay dis icn film cekldm olursa sknti olr mu am ole seyle adet cekmsnden snra etklrms yani bi 4 haftadan snrs .bilemycm gene deAaa niçin korkuyorsun????
Kizz ben de bu ay dis icn film cekldm olursa sknti olr mu am ole seyle adet cekmsnden snra etklrms yani bi 4 haftadan snrs .bilemycm gene de
Gitmeden öncede yaptır test. 2 de az değil yükselebilir. Inşallahda yükselirYa hamileysem
Tövbe Estağfirullah yaaaaaaGitmeden öncede yaptır test. 2 de az değil yükselebilir. Inşallahda yükselir
1 yıl heryer kabul eder canım yani benimkini kabul ettilerSaklicennet şimdi ben kendiliğimden rahim filmi çekilmek istiyorum. Sonradan gittiğimiz yerlerde kabul edilir mi? Sen ne yapacaksın hazır gitmek mi mantıklı oralarda mı yaparlar her şeyi?
Canım hamilelik şüphesi olanlara yapmıyorlar radyasyon var bende bilmiyorum korkuttular beni neyse ptesi adet olunca giderim napıyımKizz ben de bu ay dis icn film cekldm olursa sknti olr mu am ole seyle adet cekmsnden snra etklrms yani bi 4 haftadan snrs .bilemycm gene de
Böyle şeyleri adet zamanı ve sonrasına getir. Malum her an her şey olabilir. İnşallah bir an önce hepimiz için gelsin şu beklenen güzel haberCanım hamilelik şüphesi olanlara yapmıyorlar radyasyon var bende bilmiyorum korkuttular beni neyse ptesi adet olunca giderim napıyım
Evet maalesef biliyorum bir çok kişi.Öyle mi daha önce böyle yüksek çıkanlar olmuş mu biliyormusunuz?
BEnde diyecektim de Ümit vermeyeyim diye demedim. 2 bir başlangıç olabilir.Gitmeden öncede yaptır test. 2 de az değil yükselebilir. Inşallahda yükselir
DELirdin galiba ne güzel olur. GEbeler için tedavi vardır muhakkak.Ya hamileysem
Bakalım görcez inşallah vardır ne diim:)))))DELirdin galiba ne güzel olur. GEbeler için tedavi vardır muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?