- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Biz progeny m 3 ay kullandık 14 milyondan 35 milyon a çıktı daha sonra kullanmadı asilama falan yapiom diye şuan düşüşlerde o yüzden yeniden başladık bize baya fayda etti ama hangisi iyiCanm biz suan promen k kulnrz progeny m sence daha mibiyi icerigine baktm dha fzla sey var ama fiyatta ona gore tabi.birde vitamin degstrmk dogrumudr ama uc ay bunu kullndk biz
Canım kendimi anlatayım ameliyat oldu doktor 1 yılda anca kendini toparlar spermler dedi ama 3.aydan sonra gebelik olabilir dedi tmm dedik bize progeny verdi kullandık gebelik olmadı daha sonra gittik test yaptik 35.800 güzel falan dedi devam etsin ilaca dedi almadık proxeed puls aldık pekmez falan Kasım'da rahim filmi çekildim sorun çıkmadı jinekolog rahim filmi sonrası hamile kalma olasılığı yüksek 3 ay bekle olmazsa gel aşılama deneyelim artık dedi tmm dedik olmadı eşim ürologa gitti 6.aydi çünkü onunda 50milyon çıktı ürolog artık gelmenize gerek yok benim yapabilecsgim başka bişe yok dedi progeny yerine proxeed kullaniyoruz dedik sorun olmaz dedi tam 1 hafta sonra aşılama için eşim spermleri verdi yıkama işlemi için sayımız 24.700 yıkama işleminden sonraki toplam sperm 8milyondu ve sonuç negatif o ara biraz ara verdik ilaç falan kullanmadı ben araştırdım yaotirmam gereken testler ne var diye amh yi gördüm burda ve üni yaptığını okudum hemen sıra aldım gittim oda sonuçlara baktı falan asilama deyip eşimi ürologa yolladı Mayıs ayında neyse gitti sayı mlde 20milyon çıktı aşılama haziran ayında yapıldı ozman verdiği spermler ise 13milyon çıktı ve aşılama sonuc negatif şuan bı devam eden bı tedavim var beklemem gereken bı rapor var tabi dayanabilirsem rapor için 2-3 aşılama zorunlulugu var 2.yi eylüle erteledim demem oki eşim isterse içer o ilaçları doktora kalsa artık yapılacak bişe yok isterseniz tüp bebeğe geçebilirsiniz diyorlarBu vitaminleri diyorum ne zamna kadar kullnmka faydali olr acaba 6 aydan sonra falan etki etmiyor mu bize doktor 6 ay lkullann demisti acaba aktardan daha biitkisel mi baksak diyorum
Cok gecmis olsun .. oncelikle sunu bilmelisin ki cnm bu bir surec bu zamani stresden uzak iyi beslenerek alkol ve sigaradan kesinlikle uzak durarak, rahat gecirmesini sagla uzerinde baski hissettirme esine. Lutfen gun ay sayarak kendini de strese sokma .. akisina birak ve 6 ay 1 sene esinin toparlanmasini bekle. Sen yapabiliyorsan kendin icin spor yap saglikli beslen yumurtalik kaliteni koru .. yasini bilmiyorum, insallah bu sure tahmin ettiginden rahat gecer v mucizen beklediginden daha kisa surede gelir .. sevgi selam v dua ile ..Ve bugün varikosel ameliyatı olduk..Bundan sonra yeni bir süreç başlıyor. Ameliyattan sonra neler yaptınız ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alsam. Takviye kullanmaya devam ettiniz mi? Ya da bir süre bıraktınız mı ?
Ünide tekrar elle muayene edildi canım varikosel yok dediSuskun Ceylan varikosel ameliyatının ne denli başarılı geçtiğini sadece dobler söyleyebilir birde takviyesiz düzgün beslenme sonrası yapılan test söyleyebilir. Testlere bakarak birşey diyemeyiz maalesef.
T Tubeee bence progeny m... bitkisel destekte alabilirsiniz.
Günde kaç tane kullandı progeny m yi canm aç karnına demi?Biz progeny m 3 ay kullandık 14 milyondan 35 milyon a çıktı daha sonra kullanmadı asilama falan yapiom diye şuan düşüşlerde o yüzden yeniden başladık bize baya fayda etti ama hangisi iyiSaklicennet daha iyi bilir canım
Oldum canım bitti sayılır. Senin 30 günü geçecek yine herhalde. Belki hiç gelmez belli mi olur
Yok olmadım bugün kahve 1damla leke geldi gerisi yok normalde ptesi olmam gerekti zaten
Ozaman gunde 3 tane kullandı aç tok farketmez dedi doktor saatlerinde ö değil unutursa 2tane birden içtiğide oluyorGünde kaç tane kullandı progeny m yi canm aç karnına demi?
İnşallah olmazsın emiiiiiiiYok olmadım bugün kahve 1damla leke geldi gerisi yok normalde ptesi olmam gerekti zaten
Hımm yerleşme olabilir mi acabaYok olmadım bugün kahve 1damla leke geldi gerisi yok normalde ptesi olmam gerekti zaten
İnşallah ama olcam canım adet belirtilerim varda o bi damla lekeyı anlayamadım İlk defa olduİnşallah olmazsın emiiiiiii
Bak yaaa kız kan verdim yaaa negatiftiHımm yerleşme olabilir mi acaba
Günün geçmeden test yapma ben artık yapmıcam sonra cok üzülüyoruz inşallah yerleşmedirİnşallah ama olcam canım adet belirtilerim varda o bi damla lekeyı anlayamadım İlk defa oldu
Kan gibi değil canım böle kahve 1 damlaHımm yerleşme olabilir mi acaba
Ben tomografi çekilmem gerekiyordu adetin 22.gunu kan verdim 2 çıktı bu negatif işteGünün geçmeden test yapma ben artık yapmıcam sonra cok üzülüyoruz inşallah yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?