Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm biz suan promen k kulnrz progeny m sence daha mibiyi icerigine baktm dha fzla sey var ama fiyatta ona gore tabi.birde vitamin degstrmk dogrumudr ama uc ay bunu kullndk biz
Biz progeny m 3 ay kullandık 14 milyondan 35 milyon a çıktı daha sonra kullanmadı asilama falan yapiom diye şuan düşüşlerde o yüzden yeniden başladık bize baya fayda etti ama hangisi iyi Saklicennet daha iyi bilir canım

Bu vitaminleri diyorum ne zamna kadar kullnmka faydali olr acaba 6 aydan sonra falan etki etmiyor mu bize doktor 6 ay lkullann demisti acaba aktardan daha biitkisel mi baksak diyorum

Bu vitaminleri diyorum ne zamna kadar kullnmka faydali olr acaba 6 aydan sonra falan etki etmiyor mu bize doktor 6 ay lkullann demisti acaba aktardan daha biitkisel mi baksak diyorum
Canım kendimi anlatayım ameliyat oldu doktor 1 yılda anca kendini toparlar spermler dedi ama 3.aydan sonra gebelik olabilir dedi tmm dedik bize progeny verdi kullandık gebelik olmadı daha sonra gittik test yaptik 35.800 güzel falan dedi devam etsin ilaca dedi almadık proxeed puls aldık pekmez falan Kasım'da rahim filmi çekildim sorun çıkmadı jinekolog rahim filmi sonrası hamile kalma olasılığı yüksek 3 ay bekle olmazsa gel aşılama deneyelim artık dedi tmm dedik olmadı eşim ürologa gitti 6.aydi çünkü onunda 50milyon çıktı ürolog artık gelmenize gerek yok benim yapabilecsgim başka bişe yok dedi progeny yerine proxeed kullaniyoruz dedik sorun olmaz dedi tam 1 hafta sonra aşılama için eşim spermleri verdi yıkama işlemi için sayımız 24.700 yıkama işleminden sonraki toplam sperm 8milyondu ve sonuç negatif o ara biraz ara verdik ilaç falan kullanmadı ben araştırdım yaotirmam gereken testler ne var diye amh yi gördüm burda ve üni yaptığını okudum hemen sıra aldım gittim oda sonuçlara baktı falan asilama deyip eşimi ürologa yolladı Mayıs ayında neyse gitti sayı mlde 20milyon çıktı aşılama haziran ayında yapıldı ozman verdiği spermler ise 13milyon çıktı ve aşılama sonuc negatif şuan bı devam eden bı tedavim var beklemem gereken bı rapor var tabi dayanabilirsem rapor için 2-3 aşılama zorunlulugu var 2.yi eylüle erteledim demem oki eşim isterse içer o ilaçları doktora kalsa artık yapılacak bişe yok isterseniz tüp bebeğe geçebilirsiniz diyorlar

Cok gecmis olsun .. oncelikle sunu bilmelisin ki cnm bu bir surec bu zamani stresden uzak iyi beslenerek alkol ve sigaradan kesinlikle uzak durarak, rahat gecirmesini sagla uzerinde baski hissettirme esine. Lutfen gun ay sayarak kendini de strese sokma .. akisina birak ve 6 ay 1 sene esinin toparlanmasini bekle. Sen yapabiliyorsan kendin icin spor yap saglikli beslen yumurtalik kaliteni koru .. yasini bilmiyorum, insallah bu sure tahmin ettiginden rahat gecer v mucizen beklediginden daha kisa surede gelir .. sevgi selam v dua ile ..

Ünide tekrar elle muayene edildi canım varikosel yok dedi

Oldum canım bitti sayılır. Senin 30 günü geçecek yine herhalde. Belki hiç gelmez belli mi olur Onun yerine güzel haber gelir inşallah

Kızlar ben spermin 72 günde oluştuguna inanmıyorum biz test verdik ml de 1 milyondu çakşır içti günde 3 kere tam 7 hafta sonra tekrar test verdik ml de 10 milyon olmuş eeee hani 72 gündü? Bizim 49 günde yükseldk değer!önümüzdeki hafta sonu testi yenilicez inşallah daha da yükselmiştir

Yok olmadım bugün kahve 1damla leke geldi gerisi yok normalde ptesi olmam gerekti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…