Ayy amin insallah kuzum .Hamis duasi makbuldür cok sevinirim dua edersenCanım Rabbim yardımcın olsun kolaylikla yavrunu kucağına al.normal doğum gibi kolay gecsinhemen ayaklan hiç ağrın olmasın.dua edeceğim o saatte sana [/ QUOTE]
.
Amin insallah Rabbim size de nasip etsin. Evet saatler kaldi :))Ayy saatler kalmış Rabbim sağlıcakla kolayca doğum yapmayı nasip etsin inşallah :)
Zamanı geldi demek. Allah yardımcın olsun canım. Rabbim tek avazda kurtarsın. Bugünleri görmek için çok emek verdin. Tadını çıkarma zamanı şimdi. Sağlıkla gelsin minik mucizenDua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Yarın aksam 5 gibi kavusacagim insallah .Dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Evet yarin büyük gün. Gorcez bakalim minik mucizem nasilmis ,nasil bir duyguyu tatmak icin çaba harcamışız. Insallah Rabbim size de nasip eder insallahZamanı geldi demek. Allah yardımcın olsun canım. Rabbim tek avazda kurtarsın. Bugünleri görmek için çok emek verdin. Tadını çıkarma zamanı şimdi. Sağlıkla gelsin minik mucizen
EVET canım biliyorsun 30/35 gün araları her an olabiliyorum genelde 32. Gün ve bugün olmam gerekiyor. Kasıklarım ağrıyor. Göğüslerim balon gibi oldu. Her an bekliyorum gelecek.Oldum canım bitti sayılır. Senin 30 günü geçecek yine herhalde. Belki hiç gelmez belli mi olurOnun yerine güzel haber gelir inşallah
Üzülme canım neden üzülüyorsun. Ertelenen hayaller olsun. Zaten her ay ertelenmiyor mu? İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.Evet canım doktorlar aynı şeyi söyleyince ve tedaviler ters tepince sanırım olmamız gerekiyor dedik olduk. Ama hayallerimin ertelenmesi beni bi tuhaf etti aslında.. Çok üzülüyorum..
Sağlıkla gelsinDua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Yarın aksam 5 gibi kavusacagim insallah .Dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Yaptırmadım yarım yamalak olmasın diye. Hepsini orada yaptıracağım ne isterlerse artık. Inşallah gelmez ikinizden de iyi haberler duymak istiyorum. Ceylandan fazlasıyla umutluyum. Hadi sıra sendeEVET canım biliyorsun 30/35 gün araları her an olabiliyorum genelde 32. Gün ve bugün olmam gerekiyor. Kasıklarım ağrıyor. Göğüslerim balon gibi oldu. Her an bekliyorum gelecek.
Tahlillerini yaptırdın mı?
Amin canım amin. Hepimize inşallah güzel arkadaşım. İnşallah doğru kararlar almışızdır. Şey de önemliymiş canım @Saklicennet de söylemişti. Ameliyat olduğumuz doktor da söyledi. Geri akım reflü o da önemliymiş. Bide tabi işte tedaviler ters tepince iğne de dahil ne bileyim buna bağlar gibi olduk. İnşallah değerlerimiz bi an önce düzelir.Canım geçmiş olsun en azından bir karara varıp ameliyatı olmuşsunuz inşallah hızla düzelir değerler. Bundan sonra inşallah duayla değerlerin düzelmesini bekleyeceksin. İnşallah çok bekletmeden gelir meleğin. Bizim varikosel de 2.6 yada 2.7 ydi sanırım. Hiç üstüne düşmedik hiçbir doktorda bişey demedi bize. İnşallah bir sorun çıkmaz.
Ne bileyim kuzum. Gün geçmiyor ki bi arkadaşım daha hamile olmasın ve ben tersine hep erteleyeyim. Tam diyorum sen önüne bak dua et ama işte bu farklı bi duygu. Haklısın bi engeldi belki de deyip bu işe giriştik. Doktorlar değerlerinize ne kadar zaman da düzelir dedi? Başkent hastanesinde olduk Ankara’daÜzülme canım neden üzülüyorsun. Ertelenen hayaller olsun. Zaten her ay ertelenmiyor mu? İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
Nerede yaptırdınız ameliyatı?
CAnım sen istanbulda değilmiydin???Ne bileyim kuzum. Gün geçmiyor ki bi arkadaşım daha hamile olmasın ve ben tersine hep erteleyeyim. Tam diyorum sen önüne bak dua et ama işte bu farklı bi duygu. Haklısın bi engeldi belki de deyip bu işe giriştik. Doktorlar değerlerinize ne kadar zaman da düzelir dedi? Başkent hastanesinde olduk Ankara’da
Hastaneyi Kaan hoca mı Önerdi.Ne bileyim kuzum. Gün geçmiyor ki bi arkadaşım daha hamile olmasın ve ben tersine hep erteleyeyim. Tam diyorum sen önüne bak dua et ama işte bu farklı bi duygu. Haklısın bi engeldi belki de deyip bu işe giriştik. Doktorlar değerlerinize ne kadar zaman da düzelir dedi? Başkent hastanesinde olduk Ankara’da
Yok canım İstanbul da değilim. Öyle miCAnım sen istanbulda değilmiydin???
3 Aydan sonra yavaş yavaş düzelmeler başlar diyorlar ama net düzelme 6 ay 1,5 sene arası.
Sen öyle düşünme hemen hamile kalanlar da var. Hayırlı zamanda olur inşallah. Ne yapalım herşey bizler için... böyle olması gerekiyormuş demek ki...Yok canım İstanbul da değilim. Öyle misüreç baya uzun o zaman.. Kaan hoca önermedi açıkçası sormadım da bi kaç doktorla görüştük kafamıza yatan bu oldu. Eşim de biraz bu defa olmayı çok istedi..Fayda göreceğime çok inanıyorum dedi. Doktorlardan etkilenmişte olabilir. İşte böyle..
İnşallah dışarıya gerek kalmıyor gelen giden tüm arkadaşlarım herkes.. ama hep dua ediyorum onlardan sonra sen gibi kuzu allahım bana da nasip et diye. Bir gün burda hep beraber hamilelik konuşuruz inşallah canımSen öyle düşünme hemen hamile kalanlar da var. Hayırlı zamanda olur inşallah. Ne yapalım herşey bizler için... böyle olması gerekiyormuş demek ki...
Dışarıda her adım başı bebek görüyorum. Her görüşümde de allahım bana da nasip et diye diye geziyorum. Günlerim böyle geçip gidiyor...
Ah canım inşallah bazen yarın gidip tüp bebeğe başlayayım diyorum sonra vazgeçiyorum. Ya tutmazsa diye... allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah dışarıya gerek kalmıyor gelen giden tüm arkadaşlarım herkes.. ama hep dua ediyorum onlardan sonra sen gibi kuzu allahım bana da nasip et diye. Bir gün burda hep beraber hamilelik konuşuruz inşallah canım
Kötüyü çağırma diyeceğim ama benim de halim farklı değil geldi gelecek gibi.. birde burnum o kadar hassaslaştı ki yemek yerken midem bulandı, ben sanırım hamile rolüne büründüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?