Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bundan sonrasını takip et bakalım. Gelen giden olmazsa bir daha verirsin kan
Günüm de gecmediki ptesi olcam salı çarşamba olmazsam yaparım...iç çamaşırımı görünce tamam adet geliyor dedim 1 damla dediğim gibi olmuştu wc gittim sildim iyice böyle kaygan bi kahve leke ama çok az sonra hiç olmadı....bakalım nolcak haber ederim :)

Merakla bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah. Şu pazartesi geçsin bakalım

Evet canım doktorlar aynı şeyi söyleyince ve tedaviler ters tepince sanırım olmamız gerekiyor dedik olduk. Ama hayallerimin ertelenmesi beni bi tuhaf etti aslında.. Çok üzülüyorum..

Evet canım doktorlar aynı şeyi söyleyince ve tedaviler ters tepince sanırım olmamız gerekiyor dedik olduk. Ama hayallerimin ertelenmesi beni bi tuhaf etti aslında.. Çok üzülüyorum..
Canım geçmiş olsun en azından bir karara varıp ameliyatı olmuşsunuz inşallah hızla düzelir değerler. Bundan sonra inşallah duayla değerlerin düzelmesini bekleyeceksin. İnşallah çok bekletmeden gelir meleğin. Bizim varikosel de 2.6 yada 2.7 ydi sanırım. Hiç üstüne düşmedik hiçbir doktorda bişey demedi bize. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Canmmm topigimizin ilk annesi Rabbim sağlıkla kolayca kurtarsın seni biz seni cok sevdik Rabbim gönlüne göre versin bizi unutma lütfen dua et
Dua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Yarın aksam 5 gibi kavusacagim insallah .Dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Dua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Yarın aksam 5 gibi kavusacagim insallah .Dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Canım Rabbim yardımcın olsun kolaylikla yavrunu kucağına al.normal doğum gibi kolay gecsin hemen ayaklan hiç ağrın olmasın.dua edeceğim o saatte sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…