Oo bir yıl geçti onun üstündenBak yaaa kız kan verdim yaaa negatifti
Allahımmm inşallah dediğiniz gibi olur ne diimOo bir yıl geçti onun üstündenHer an her şey olabilir. Inşallahta olur
Zaten kahve oluyor genelde şekerim ya da açık pembeKan gibi değil canım böle kahve 1 damla
Olabilirmi yaZaten kahve oluyor genelde şekerim ya da açık pembe
Bundan sonrasını takip et bakalım. Gelen giden olmazsa bir daha verirsin kanOlabilirmi yakan testi yanıltabilirmiki
Günüm de gecmediki ptesi olcam salı çarşamba olmazsam yaparım...iç çamaşırımı görünce tamam adet geliyor dedim 1 damla dediğim gibi olmuştu wc gittim sildim iyice böyle kaygan bi kahve leke ama çok az sonra hiç olmadı....bakalım nolcak haber ederim :)Bundan sonrasını takip et bakalım. Gelen giden olmazsa bir daha verirsin kan
Merakla bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah. Şu pazartesi geçsin bakalımGünüm de gecmediki ptesi olcam salı çarşamba olmazsam yaparım...iç çamaşırımı görünce tamam adet geliyor dedim 1 damla dediğim gibi olmuştu wc gittim sildim iyice böyle kaygan bi kahve leke ama çok az sonra hiç olmadı....bakalım nolcak haber ederim :)
Bende olmazsa üzülmem olursa şok geçiririm hayırlısı bakalımMerakla bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah. Şu pazartesi geçsin bakalım
Evet çok kaptırmadan duayla bekleyelim. İnşallah şok olursunBende olmazsa üzülmem olursa şok geçiririm hayırlısı bakalım
İnşallahEvet çok kaptırmadan duayla bekleyelim. İnşallah şok olursun
Evet canım doktorlar aynı şeyi söyleyince ve tedaviler ters tepince sanırım olmamız gerekiyor dedik olduk. Ama hayallerimin ertelenmesi beni bi tuhaf etti aslında.. Çok üzülüyorum..Aaa ameliyat mı oldu eşin. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ameliyat sonrası rutin yaptığın şeylere devam et. Dr verdiği antibiyotiği kullan 3 hafta dikkat edin yaraya başka birşey gerekmez.
Canım geçmiş olsun en azından bir karara varıp ameliyatı olmuşsunuz inşallah hızla düzelir değerler. Bundan sonra inşallah duayla değerlerin düzelmesini bekleyeceksin. İnşallah çok bekletmeden gelir meleğin. Bizim varikosel de 2.6 yada 2.7 ydi sanırım. Hiç üstüne düşmedik hiçbir doktorda bişey demedi bize. İnşallah bir sorun çıkmaz.Evet canım doktorlar aynı şeyi söyleyince ve tedaviler ters tepince sanırım olmamız gerekiyor dedik olduk. Ama hayallerimin ertelenmesi beni bi tuhaf etti aslında.. Çok üzülüyorum..
Evet canim .Allah razi olsun unutmadin beni .Dua et benim icin .Afilim92 canım doğumun bugünlerdeydi sanırım Allah yardım etsin kolayca kavuşursun inşallah.
Canmmm topigimizin ilk annesi Rabbim sağlıkla kolayca kurtarsın seni biz seni cok sevdik Rabbim gönlüne göre versin bizi unutma lütfen dua etEvet canim .Allah razi olsun unutmadin beni .Dua et benim icin .
Dua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .Canmmm topigimizin ilk annesi Rabbim sağlıkla kolayca kurtarsın seni biz seni cok sevdik Rabbim gönlüne göre versin bizi unutma lütfen dua et
Rabbim bı seste kurtarsın insallah canım bizlerede dua et :)Dua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Yarın aksam 5 gibi kavusacagim insallah .Dualarinizi eksik etmeyin kizlar
Amin insallah canim .Dua edecegim size de.Rabbim bı seste kurtarsın insallah canım bizlerede dua et :)
Canım Rabbim yardımcın olsun kolaylikla yavrunu kucağına al.normal doğum gibi kolay gecsinDua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
Ayy saatler kalmış Rabbim sağlıcakla kolayca doğum yapmayı nasip etsin inşallah :)Dua edeceğim insallah isimlerinizi not aldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?