- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Yani yanılmıyorsam adet oldum heraldeKötüyü çağırma diyeceğim ama benim de halim farklı değil geldi gelecek gibi.. birde burnum o kadar hassaslaştı ki yemek yerken midem bulandı, ben sanırım hamile rolüne büründüm.
Kısmet CAnım. :)) durmak Yok yola devam...Yani yanılmıyorsam adet oldum heralde
Çok değişik bu ay bak sancım geçti deliriyorum sanırım bi sancım var bi yok normalde adetim yavaş yavaş gelmez hepsi biden hemen yoğun olurum şuan az yani sanırım stresmi yaptım ne yaptım farkında olmadanKısmet CAnım. :)) durmak Yok yola devam...
bak ben bu değerlerle bile bir mucize belki deyip her ay acaba diyorum.
Şuan oldun mu emin misin?Çok değişik bu ay bak sancım geçti deliriyorum sanırım bi sancım var bi yok normalde adetim yavaş yavaş gelmez hepsi biden hemen yoğun olurum şuan az yani sanırım stresmi yaptım ne yaptım farkında olmadanevet evet kısmet hayırlısını versin rabbim
Evet evet olduŞuan oldun mu emin misin?
Ben ilkkez duydum bilindik vitaminleri tercih etmenizi tavsiye ederim geçmiş olsunMerhaba hanımlar bende fsh yuksek yumurta azlığı var tedavi görüyorum dün eşimede urolaga götürdüm sperm testi bakılsın istedim 18 milyon çıktı dr kötü değil ama bitkisel bi ilaç vereyim dedi başka sorun yok kan da falan.com-vitex yazdı daha almadık kullananlar ne gibi fayda gördü?biraz korkuyorumda
Bende hala tık Yok. Ama kasıklarımın tam ortası rahim bölgeme ağrılar giriyor sökülmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Bu ay ilişki sırasında da acı oldu. Anlam veremedim hayır olsun bakalım. Sanki duvar varda duvara çarpıyor gibi oldu içim acıdı resmen.Evet evet oldu
Bazı hekimler veriyor. Bir ay bunu kullanın sonraki ay opsravent kullanın bir sonraki ay sperra kullanın. Her ilaç bittiğinde sperm testi yaptırın hangi ilacın fayda gördüğünü anlayıp devam edersiniz gebelik sağlanana kadar. Geçmiş olsun.Merhaba hanımlar bende fsh yuksek yumurta azlığı var tedavi görüyorum dün eşimede urolaga götürdüm sperm testi bakılsın istedim 18 milyon çıktı dr kötü değil ama bitkisel bi ilaç vereyim dedi başka sorun yok kan da falan.com-vitex yazdı daha almadık kullananlar ne gibi fayda gördü?biraz korkuyorumda
Sonunda oldum tam anlamıyla hayırlısı bakalım yatıyorum çok sancılı varBende hala tık Yok. Ama kasıklarımın tam ortası rahim bölgeme ağrılar giriyor sökülmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Bu ay ilişki sırasında da acı oldu. Anlam veremedim hayır olsun bakalım. Sanki duvar varda duvara çarpıyor gibi oldu içim acıdı resmen.
Sen ilk kez mi sancılı oldun... ben her ay sancılı oluyorum. Geçmiş olsun. Doktoruna sorarsın sancılı olmak problem teşkil ediyor mu diye.Sonunda oldum tam anlamıyla hayırlısı bakalım yatıyorum çok sancılı var
Sana bakmaya gelmiştim. Normal geldi yaniEvet evet oldu
Duamdasın canım. Sende duanda unutma bizi.Evet canim .Allah razi olsun unutmadin beni .Dua et benim icin .
Dua edeceğim canim Allah in izniyle.Duamdasın canım. Sende duanda unutma bizi.
İnşallah canım bizde macuna dün başladık bakalım inşallah artık düzelir şu spermler...Amin canım amin. Hepimize inşallah güzel arkadaşım. İnşallah doğru kararlar almışızdır. Şey de önemliymiş canım @Saklicennet de söylemişti. Ameliyat olduğumuz doktor da söyledi. Geri akım reflü o da önemliymiş. Bide tabi işte tedaviler ters tepince iğne de dahil ne bileyim buna bağlar gibi olduk. İnşallah değerlerimiz bi an önce düzelir.
Evet canım tam vaktinde geldi çok şükürSana bakmaya gelmiştim. Normal geldi yaniAdetlerde garipleşmeye başladı bizim gibi. Hayırlısı artık umutlar diğer aya
Her ay ilk 3gun çok yoğun ve sancılı olurum canım sormuştum 4.gunden sonra ağrım olmadığı ve yoğunlukta azaldığı için sorun değil demiştiSen ilk kez mi sancılı oldun... ben her ay sancılı oluyorum. Geçmiş olsun. Doktoruna sorarsın sancılı olmak problem teşkil ediyor mu diye.
Tskler cvp için..Bazı hekimler veriyor. Bir ay bunu kullanın sonraki ay opsravent kullanın bir sonraki ay sperra kullanın. Her ilaç bittiğinde sperm testi yaptırın hangi ilacın fayda gördüğünü anlayıp devam edersiniz gebelik sağlanana kadar. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?