Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kısmet CAnım. :)) durmak Yok yola devam...
bak ben bu değerlerle bile bir mucize belki deyip her ay acaba diyorum.
Çok değişik bu ay bak sancım geçti deliriyorum sanırım bi sancım var bi yok normalde adetim yavaş yavaş gelmez hepsi biden hemen yoğun olurum şuan az yani sanırım stresmi yaptım ne yaptım farkında olmadan evet evet kısmet hayırlısını versin rabbim

Merhaba hanımlar bende fsh yuksek yumurta azlığı var tedavi görüyorum dün eşimede urolaga götürdüm sperm testi bakılsın istedim 18 milyon çıktı dr kötü değil ama bitkisel bi ilaç vereyim dedi başka sorun yok kan da falan.com-vitex yazdı daha almadık kullananlar ne gibi fayda gördü?biraz korkuyorumda

Ben ilkkez duydum bilindik vitaminleri tercih etmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun

Bazı hekimler veriyor. Bir ay bunu kullanın sonraki ay opsravent kullanın bir sonraki ay sperra kullanın. Her ilaç bittiğinde sperm testi yaptırın hangi ilacın fayda gördüğünü anlayıp devam edersiniz gebelik sağlanana kadar. Geçmiş olsun.

Sonunda oldum tam anlamıyla hayırlısı bakalım yatıyorum çok sancılı var

Arkadaşlar günaydın promen k yı en az üç ay mı kullanmamız gerekir faydası için

İnşallah canım bizde macuna dün başladık bakalım inşallah artık düzelir şu spermler...

Sen ilk kez mi sancılı oldun... ben her ay sancılı oluyorum. Geçmiş olsun. Doktoruna sorarsın sancılı olmak problem teşkil ediyor mu diye.
Her ay ilk 3gun çok yoğun ve sancılı olurum canım sormuştum 4.gunden sonra ağrım olmadığı ve yoğunlukta azaldığı için sorun değil demişti

Tskler cvp için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…