- 8 Mart 2017
- 138
- 19
- 28
- 34
Canım değerler hiç mi yükselmez 17 milyon sperm 10 hareketli morfoloji 1 bu değerler yükselmez mieger bebek istiyorsaniz tup bebek yapacaksiniz
ONu bir tek allah bilir. Sizde zamanla görürsünüz. Biz yükselir Yada yükselmez diyemeyiz.Canım değerler hiç mi yükselmez 17 milyon sperm 10 hareketli morfoloji 1 bu değerler yükselmez mi
Canım tabiki allah bilir zaten eşim din görevlisi biz kadere inanan insanlarız ama eşim ameliyat olalı bir yolu aşkın zaman oldu ama bu zaman zarfında hiç iletmeme olmadı aksine sayımız sürekli düştü bu gün Kaan Aydos a randevu aldık olmazsa tüp bebek yaptıracazONu bir tek allah bilir. Sizde zamanla görürsünüz. Biz yükselir Yada yükselmez diyemeyiz.
Eşin ne zamandır takviye alıyor. İlerlemeye göre anlayabilirsiniz.
Kusura bakma lütfen yanlış anlaşıldım. Kimsenin inancını sorgulamak ne haddime. İnananada inanmayana da saygım var. Herkesin inancını kendine.Canım tabiki allah bilir zaten eşim din görevlisi biz kadere inanan insanlarız ama eşim ameliyat olalı bir yolu aşkın zaman oldu ama bu zaman zarfında hiç iletmeme olmadı aksine sayımız sürekli düştü bu gün Kaan Aydos a randevu aldık olmazsa tüp bebek yaptıracaz
Seni sormalı çiçeği burnunda annemiz.Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
O testleri nerede yaptırabilirizKusura bakma lütfen yanlış anlaşıldım. Kimsenin inancını sorgulamak ne haddime. İnananada inanmayana da saygım var. Herkesin inancını kendine.
Soruyu o şekilde sorunca cevap gelmez kimse mesüliyet altında kalmak istemez diye öyle cevap verdim. Bizde ameliyat olalı 1.5 seneyi geçiyor ama ilerleme olmadı. Kaan aydosa da gittik. Nafile...
siz hormon testi ve DNA hasarı testi yaptırın ikisi de normalse eğer ben Kaan aydosa gitmenizi tavsiye etmiyorum. Eğer ki anormallik varsa gidebilirsiniz. Bizde hasarda yoktu hormon bozukluğuda, gittiğimizle kaldık. Hocanın size önereceği ilaçları önerebilirim.
Sperra ımpryl ve trantal. Veya ımpryl yerine başka bir ilaç. Ama içimizde kalmasın diyorsanız muhakkak gidin. Muhakkak dediğim testleri yaptırın. Herkesten istiyor.
Ben istanbulda düzen lab. Yaptırdım. Yaşadığın şehirde nereye yaptırabilirsin hiç bilmiyorum. Ankara da mikrogendi sanırım orada yaptırabilirsin. Hormon testini devlet hastanesi yapabilir. Lh fsh prolaktin e2 tiroidlerine de baktırın.O testleri nerede yaptırabiliriz
Cenım ben istanbul da oturuyordum eşimin tayin dolayısıyla Eskişehir e geldik hormonlara baktırmıştık bide hasar baktıralım hasar testi kaç günde çıkıyorBen istanbulda düzen lab. Yaptırdım. Yaşadığın şehirde nereye yaptırabilirsin hiç bilmiyorum. Ankara da mikrogendi sanırım orada yaptırabilirsin. Hormon testini devlet hastanesi yapabilir. Lh fsh prolaktin e2 tiroidlerine de baktırın.
15/20 Güne çıkıyor.Cenım ben istanbul da oturuyordum eşimin tayin dolayısıyla Eskişehir e geldik hormonlara baktırmıştık bide hasar baktıralım hasar testi kaç günde çıkıyor
Canim benim 1 bucuk yildir olmuyor. Capada nisandan bu yana gorüyorum tedavi. Bu ay aşılama oldu.Canım ya çapa ne kdr denemeden sonra yaptı aşılamayı artık bende doktor atıyorum
Ben ilk zamana göre daha iyiyim ama dikislerim hala acıyor. Bebis de uyum saglamaya calisiyor hala:)Seni sormalı çiçeği burnunda annemiz.
Mis kokulunda göğsünde ne güzel maaşallah rabbim daim etsin.
Hadi canim inşallah aşılaman tutar. Hayırlı sağlıklı bir evladın olurKizlar asilamadan sonra baya rahatsiz oldum ya. Gaz sancilarim, kasiklarimda batmalar. Daha 4 gün oldu yani yapali asilama.
merhaba umutsuluğa kapılmayın sakın 10 milyon hareketli demişsiniz bence kötü değilki eşimin 123 milyon sperm %2 hareketli ve sadece multivitamin verdi teknik olarak 1 tane bile olması yeterli dedi dr muzMerhaba bu gün eşimle kadın doğuncaya gittik benim yumurtalıklarım normal çıktı eşimin sperm değerlerini görünce hemen tüp bebek dedi üzerimize kaynar sular dökülmüş gibi olduk ne yapacağım
merhabalarrMerhaba kizlar .Nasilsiniz ?
bende kutahyadan eskişehire geliyorum acıbademde bir hekim çok tavsiye etmişlerdi ona gidiyorum. siz kime gidyorusnuz acaba. üroloğada anadolu hastanesinde bir hekim tavsiye ettilr ona gitti eşim.Cenım ben istanbul da oturuyordum eşimin tayin dolayısıyla Eskişehir e geldik hormonlara baktırmıştık bide hasar baktıralım hasar testi kaç günde çıkıyor
hayırlı haberler alırsınız inş. tez zamanda. tam 1 sene önce bende aşılama yaptırmıştım aynı batmalar ve hamilelik belirtilerini yaşadım ama maalesef benim olmadı inş. siz güzel haberler alırısnızKizlar asilamadan sonra baya rahatsiz oldum ya. Gaz sancilarim, kasiklarimda batmalar. Daha 4 gün oldu yani yapali asilama.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.Ben ilk zamana göre daha iyiyim ama dikislerim hala acıyor. Bebis de uyum saglamaya calisiyor hala:)
amin inş. inş. Allah isteyen herkese nasip etsinmihracee teşekkür ederim Allah size de nasip eder insallah
Sezeryan biraz zahmetli maalesef...Ben ilk zamana göre daha iyiyim ama dikislerim hala acıyor. Bebis de uyum saglamaya calisiyor hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?