Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ONu bir tek allah bilir. Sizde zamanla görürsünüz. Biz yükselir Yada yükselmez diyemeyiz.
Eşin ne zamandır takviye alıyor. İlerlemeye göre anlayabilirsiniz.
Canım tabiki allah bilir zaten eşim din görevlisi biz kadere inanan insanlarız ama eşim ameliyat olalı bir yolu aşkın zaman oldu ama bu zaman zarfında hiç iletmeme olmadı aksine sayımız sürekli düştü bu gün Kaan Aydos a randevu aldık olmazsa tüp bebek yaptıracaz

Kusura bakma lütfen yanlış anlaşıldım. Kimsenin inancını sorgulamak ne haddime. İnananada inanmayana da saygım var. Herkesin inancını kendine.
Soruyu o şekilde sorunca cevap gelmez kimse mesüliyet altında kalmak istemez diye öyle cevap verdim. Bizde ameliyat olalı 1.5 seneyi geçiyor ama ilerleme olmadı. Kaan aydosa da gittik. Nafile...
siz hormon testi ve DNA hasarı testi yaptırın ikisi de normalse eğer ben Kaan aydosa gitmenizi tavsiye etmiyorum. Eğer ki anormallik varsa gidebilirsiniz. Bizde hasarda yoktu hormon bozukluğuda, gittiğimizle kaldık. Hocanın size önereceği ilaçları önerebilirim.
Sperra ımpryl ve trantal. Veya ımpryl yerine başka bir ilaç. Ama içimizde kalmasın diyorsanız muhakkak gidin. Muhakkak dediğim testleri yaptırın. Herkesten istiyor.

O testleri nerede yaptırabiliriz

O testleri nerede yaptırabiliriz
Ben istanbulda düzen lab. Yaptırdım. Yaşadığın şehirde nereye yaptırabilirsin hiç bilmiyorum. Ankara da mikrogendi sanırım orada yaptırabilirsin. Hormon testini devlet hastanesi yapabilir. Lh fsh prolaktin e2 tiroidlerine de baktırın.

Cenım ben istanbul da oturuyordum eşimin tayin dolayısıyla Eskişehir e geldik hormonlara baktırmıştık bide hasar baktıralım hasar testi kaç günde çıkıyor

merhaba umutsuluğa kapılmayın sakın 10 milyon hareketli demişsiniz bence kötü değilki eşimin 123 milyon sperm %2 hareketli ve sadece multivitamin verdi teknik olarak 1 tane bile olması yeterli dedi dr muz

Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
merhabalarr

Cenım ben istanbul da oturuyordum eşimin tayin dolayısıyla Eskişehir e geldik hormonlara baktırmıştık bide hasar baktıralım hasar testi kaç günde çıkıyor
bende kutahyadan eskişehire geliyorum acıbademde bir hekim çok tavsiye etmişlerdi ona gidiyorum. siz kime gidyorusnuz acaba. üroloğada anadolu hastanesinde bir hekim tavsiye ettilr ona gitti eşim.

Kizlar asilamadan sonra baya rahatsiz oldum ya. Gaz sancilarim, kasiklarimda batmalar. Daha 4 gün oldu yani yapali asilama.
hayırlı haberler alırsınız inş. tez zamanda. tam 1 sene önce bende aşılama yaptırmıştım aynı batmalar ve hamilelik belirtilerini yaşadım ama maalesef benim olmadı inş. siz güzel haberler alırısnız

Ben ilk zamana göre daha iyiyim ama dikislerim hala acıyor. Bebis de uyum saglamaya calisiyor hala:)
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş.

mihracee çok geçmiş olsun değerlerimiz çok benziyor. Bizimde 120 milyon ve üzeri spermimiz var fakat sadece %7si ileri hız gerisi haraketsiz. Sizde haraketsizlik kaç çok merak ettim. Problemlerinizden biraz bahsedersen dk önerilerinden falan çok memnun olurum. Bizd varikosel var sanırım ama tam teşhis koyulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…