Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ya herkes öyle yazıyor soğuk diyorlar suratsizmis bilmem ki Refik bey irenbedemi bide merak ettiğim bütün merkezler dondurma işlemi yapiyormu ve ptg ye falan hepsi yolluyormu embriyoyu
Refik beyde irenbede, dondurma işlemi yapıyorlar ,era testi önermişti bana, pgt yi bilmiyorum cnm .embriyo kamera ile izleme varmış talep etmen lazım, embriyo resmini vermemişlerdi ankarada verdiler mesela .Smyrna da chip vardı irenbede öyle birşey yapmadılar ,ama en kaliteli embriyom irenbede oluşmuştu. Tabi bizde varikosel var belki başarısızlıklarım da bunun etkisi vardır şimdi ameliyat olacağız belki kışa tekrar başlarız tüpe

Bence de bilse senin gibi böyle bilgili,ilgili annesi var hemencik geliverirdi bende tedavi için heyecanlıyım bir tarafımda korkuyor. Kayınvalidemler sürekli soruyor ne zaman başlayacaksınız tüpe. Ben paylaşmak istemiyorum ama maddi destek sağlayacakları için de eşim söylemek zorunda kalabilir. Yani severim kayınvalidemi ama bide onlara açıklama yapma stresini yaşamak istemiyorum. İnşallah kullandıklarımız şifa olur bir mucize olur da gerek kalmaz hiç birşeye.

Saklicennet proklatine baktırdım kuzum bugün çok şükür normal görülüyor. Daha önce sınırdaydı. Diğerleride normal referans aralığında. Umarım amh testi de normal çıkar.Haftaya falan baktıracağım ona

Adana Başkent hastanesi ile görüştüm annemler orda tayfun çok bide bunu arastircam

Tüp bebeğe başlayacağını biliyorlarsa söyleyin. Şimdiden söyleyin de tedaviye kadar soruları bitsin. :)
Biz eşimle kimseye söylememe kararı aldık. Stres yapmadan kendi kendimize başlayacağız. İnşallah yaramazlarımıza kavuşuruz. Çok istiyorum rabbim biliyor hep dualarımda inşallah olacak.

Sevindim canım değerlerinin normal olması çok güzel inşallah amh de iyi çıkar. Bende şehir dışına çıkacağım bu ay 1 hafta önümüzdeki ay 15 gün tahlillerim yine yalan oldu gibi...

Sevindim canım değerlerinin normal olması çok güzel inşallah amh de iyi çıkar. Bende şehir dışına çıkacağım bu ay 1 hafta önümüzdeki ay 15 gün tahlillerim yine yalan oldu gibi...
Gittiğin yerde yaptır kuzum. 2 tüp kan nasılsa yarım saatte biter işin. Çok acil değil gerçi senin işin hemen başlamayacaksın

Canim bende korkmustum.hatta o gece uyuyamadim.sonra bi cesaret geldi dedim hamile kalsan nasil dogurcan bu neki dedim anestezisiz cektirdim ben.korktugum kdr degilmis.ama benim dezavantajim tup bebek merkezinde cektirmis olmam.onlar sag tikali solda minimal gecis var dediler.2doktora daha gosterdim gayet gecis olmus birsey yok dediler.ve ben o ay hamile kalmistim fakat düstü.gecmis olsun hic korkma.ins iyi cikar sonuclarin

Evt korktum uyumak istedim ama yinede tırsıyorum ya ben bu cesaretle tüp bebek nasıl yaptırcam cok kızdım kendime
Alışıyorsun canım ben ilk alttan baktıracaktim baktiramadim bacaklarım nasıl titriyor.simdiyse çok normal biseymis gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…