- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
İnşallah öyledir canim ya..İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım bu ağrılar gebelik belirtisi de olabilir
Amin canim sagolasinRabbim gönlüne göre versin inşallah canım :)
Refik beyde irenbede, dondurma işlemi yapıyorlar ,era testi önermişti bana, pgt yi bilmiyorum cnm .embriyo kamera ile izleme varmış talep etmen lazım, embriyo resmini vermemişlerdi ankarada verdiler mesela .Smyrna da chip vardı irenbede öyle birşey yapmadılar ,ama en kaliteli embriyom irenbede oluşmuştu. Tabi bizde varikosel var belki başarısızlıklarım da bunun etkisi vardır şimdi ameliyat olacağız belki kışa tekrar başlarız tüpeEvet ya herkes öyle yazıyor soğuk diyorlar suratsizmis bilmem ki Refik bey irenbedemi bide merak ettiğim bütün merkezler dondurma işlemi yapiyormu ve ptg ye falan hepsi yolluyormu embriyoyu
İnşallah hayırlı güzel bir adım olur canım. Ne çok bekledik ne çok üzüldük inşallah güzel akıllı sağlıklı bir evlatla ödüllendirir Rabbim.Evet ilk olacak canım.Sayı ve hız sorunu vardı eşimin. Varikosel ameliyatı oldu. Beklemekten yoruldum artık o yüzden bir adım atmak istiyorum
Bence de bilse senin gibi böyle bilgili,ilgili annesi var hemencik geliverirdiÇok sağol canım atlattık çok şükür. Allah beterinden korusun. Senin için çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider. Eğitim hayatında da allah kalbine göre versin. Bebişle taçlansın inşallah.
Bende burnunu sıkacağım ufaklığın. Çok nazlı olacaklar sanki. Eşime diyorum bilse ki böyle bir annesi olacak 1 dk beklemezdi.
Onun içim şimdiden herşeyi düşünüyorum.
Takviyeleri kullanıyoruz. Opstravent e vitamini solgar multi vitamin omega çakşır suyu harnup bitkisel kapsül başka bir tane daha bitkisel kapsül var birde polen ve bitkisel karışımlı bal veriyorum eşime. Bende ınofolik ve omega 3 kullanıyorum. Bu ay 2 kere ilişki oldu. :-(
Adana Başkent hastanesi ile görüştüm annemler orda tayfun çok bide bunu arastircamRefik beyde irenbede, dondurma işlemi yapıyorlar ,era testi önermişti bana, pgt yi bilmiyorum cnm .embriyo kamera ile izleme varmış talep etmen lazım, embriyo resmini vermemişlerdi ankarada verdiler mesela .Smyrna da chip vardı irenbede öyle birşey yapmadılar ,ama en kaliteli embriyom irenbede oluşmuştu. Tabi bizde varikosel var belki başarısızlıklarım da bunun etkisi vardır şimdi ameliyat olacağız belki kışa tekrar başlarız tüpe
Tüp bebeğe başlayacağını biliyorlarsa söyleyin. Şimdiden söyleyin de tedaviye kadar soruları bitsin. :)Bence de bilse senin gibi böyle bilgili,ilgili annesi var hemencik geliverirdibende tedavi için heyecanlıyım bir tarafımda korkuyor. Kayınvalidemler sürekli soruyor ne zaman başlayacaksınız tüpe. Ben paylaşmak istemiyorum ama maddi destek sağlayacakları için de eşim söylemek zorunda kalabilir. Yani severim kayınvalidemi ama bide onlara açıklama yapma stresini yaşamak istemiyorum. İnşallah kullandıklarımız şifa olur bir mucize olur da gerek kalmaz hiç birşeye.
Sevindim canım değerlerinin normal olması çok güzel inşallah amh de iyi çıkar. Bende şehir dışına çıkacağım bu ay 1 hafta önümüzdeki ay 15 gün tahlillerim yine yalan oldu gibi...Saklicennet proklatine baktırdım kuzum bugün çok şükür normal görülüyor. Daha önce sınırdaydı. Diğerleride normal referans aralığında. Umarım amh testi de normal çıkar.Haftaya falan baktıracağım ona
Gittiğin yerde yaptır kuzum. 2 tüp kan nasılsa yarım saatte biter işin. Çok acil değil gerçi senin işin hemen başlamayacaksınSevindim canım değerlerinin normal olması çok güzel inşallah amh de iyi çıkar. Bende şehir dışına çıkacağım bu ay 1 hafta önümüzdeki ay 15 gün tahlillerim yine yalan oldu gibi...
Ğşimdi bahtımda Regl ya haftasonu Yada bayrama denk geliyor. Yok böyle birşey.Gittiğin yerde yaptır kuzum. 2 tüp kan nasılsa yarım saatte biter işin. Çok acil değil gerçi senin işin hemen başlamayacaksın
Merhaba,bu lokman hekim cepa avm demi?sayıya da etki ettimi acabaAnkara da Çapalokmanhekim diye bi firma var instagramda eşimin testlerini çok yükseltti size de tavsiye ederim morfoloji 1 di 3 çıkı bir ayda kolomen k ile birlikte kullandı
Hiç korkma canım uyuyup uyaniyorsun sonrasi ağrı sizi olmuyor 3-4gun hafif kanaman olcak bukadarKızlar yarın anestesili hsg çektiricem aklımda kalmasın die öylesine .dua edin biraz tırsıyorum açıkcası ama fırsatını bulmuşken aradan ve aklımdan çıksın die sırf
Allah yardimcin olsun hic kasma kendini .Zaten uyuyacakmissin .Kızlar yarın anestesili hsg çektiricem aklımda kalmasın die öylesine .dua edin biraz tırsıyorum açıkcası ama fırsatını bulmuşken aradan ve aklımdan çıksın die sırf
İnşallah cnm kolayca geçerHiç korkma canım uyuyup uyaniyorsun sonrasi ağrı sizi olmuyor 3-4gun hafif kanaman olcak bukadar
Evt korktum uyumak istedim ama yinede tırsıyorum ya ben bu cesaretle tüp bebek nasıl yaptırcam cok kızdım kendimeAllah yardimcin olsun hic kasma kendini .Zaten uyuyacakmissin .
Hiç düşünme baslayinca Allah yardım eder .Her sey masum bir cana kavusmak icin.Evt korktum uyumak istedim ama yinede tırsıyorum ya ben bu cesaretle tüp bebek nasıl yaptırcam cok kızdım kendime
Alışıyorsun canım ben ilk alttan baktıracaktim baktiramadim bacaklarım nasıl titriyor.simdiyse çok normal biseymis gibi geliyorEvt korktum uyumak istedim ama yinede tırsıyorum ya ben bu cesaretle tüp bebek nasıl yaptırcam cok kızdım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?