Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B Birmucize anlatsana canım kaç tanesi 5.gune geldi dondurma işlemi yaptırdınız mi kaç yumurtan oldu ptg yolladinizmi kaç embriyo yerleştirdiler anladığım kadarıyla negatif olmuş ama çok geçmiş olsun eşinin son testi nasildi

Suskun ceylan çok teşekkür ederim. Evet bu akşam ikisi de kopkoyu çizgi olmuştu. Bi süredir verdiğim mesir macunlarıyla eşim biraz hareketlenmişti güya. Bi umutla yemekler hazırladım yeni aldığım iç çamaşırlarımı giyindim. Falan filan işte.. gelgelelim yinecsabahtan beri hadi ağzına al lafından başka bişey duyamadım. Iki saattir de uğraşıyorum adamda tik yok. Kalktım en sonunda giyindim yine pijamalarimi. Daha evvel çok farkettirmiyidum ama bu sefer sanırım çok farkettirdim . Şu an basını önüne almış dusunuyo. Ya nasıl sınır olmayayım nasıl. Yumurtlama günüm öncesi neler yedim içtim şimdi adeta kasigimda hissediyorum ağrıyı.. resmen yumurtlama günüm ilk kez bu kadar hissettim bunu. Ama olmuyo işte olmuyo. Şimdi diyor ki yine kimlerle yazisiyosun . Ben bu dertlerimi kime diyeyim be adam diyemiyorum bile. Sulalesindekiherkes kısır olduğumu dusunuyo kim tahmin edebilir ki
Ölmek istiyorum artık ölmek

Sakin ol cnm sizin sorun neydi ereksiyon sorunu falanmi şaşırdım yazdıklarına

Sonuç olumsuz mu oldu ??? Kaç Yumurtan oldu kaçıncı güne geldi?? Nerde yaptırdın ???? İnş pozitifi doğal yoldan görürsün.
Amin kuzum. İzmirde başladık tedaviye. Kontrollerde fazlaydı yumurta ama erken geliştikleri için baskılamak için iğne kullandık. Boşları falan çıkarınca 8 taneye işlem uygulandı. 5. günü bekletmeden 3. günü taze transfer yapıldı. Her şey güzel gayet başarılı dendi ama işte nasip olmadı.

5. güne bekletmediler kuzum 3. gün taze transfer yapıldı. Baştan zaten böyle yapacağını söylemişti doktor. Hastaya göre farklı davranıyorlar. Kimininki dondurulup toplanıyordu. Pgt düşündüm kuzum ama bir o kadar da onun maliyeti olacaktı. Bir de o işlem uygulandığı halde tutmayanları okuyunca yaptırmadım. Eşimin test yanlış hatırlamiyorsam yükselmiş görünüyordu. Bir belge vermişlerdi oraya bakınca yazarım yine sonuçları

Canım benim çok üzüldüm senin adına. Zor süreçler gerçekten. Anlamadığım eşinde hiç mi sertleşme olmuyor? Eğer böyleyse bu başlı başına bir sorun zaten. Kendi kendini tatmin etme esnasında sertleşme oluyor mu? Eğer o şekilde oluyor ilişki de olmuyorsa. Psikolojik diye düşünüyorum. Ağzına al derken orayı netleştiremedim fakat penisden bahsediyorsan sakın yapma tükürük hem sperme zarar veriyor. Vajinada ki pH düzenini de bozuyor. Spermin dölleyeceği varsa da dölleyemez. Bir de sabaha karşı bir dene bakalım. Genelde sabah testesteron seviyesi daha yüksek oluyormuş.

Aybalam. Neden 5. Güne bekletmediklerini sordun mu?

Boşansam onu bu halde bırakamam. Ama ben evlat istiyodum yaa. Herşeyden vazgeçmiştim. Evet batmıştı yine de iyi gun e nişanladıysam kötü gunde evlenirim dedim evlendim . Evet ne cinsellik ne aşk hiç hayal ettiğim gibi olmadi ama olsun strestendir dedim. Ona da eyvallah. Eve beş kuruş getirdiği yok eyvallah. Sürekli streslidir iş yaptığı adamlara para vermek için benden alır ona da tamam.. Ama tüm ay bekleyip tam yumurtlama günleri hiç bir şey olmaması çok acı yaa. Mesir macunu yemeden önce çok daha kötüydü ayda bir filan oluyiduk o da 1 dakika filan suruyodu sperm girmiyodu bile.
Tükürüp bozuyor hatta ben çok iğreniyorum ama ne yapayım adam anlamiyo. Gittiğim tüm o
Urologlara utanmayıp sertleşme sorunumuz da var diyorum (esimin tum kas goz isaretlerinr ragmen)olur bazen diyolar hatta ben cok soru sordum diye eşime Allah size de kolaylık versin diyolar. Sanki ben evde adamın başının etini yiyomusum gibi. Oysa bebek gibi bakıyorum adama. Bu sınav bana çok fazla ben artık dayanam8yirum. 2 yıldır her ay aynı şey. Üstelik doktorların bi beni suclamadigi kaliyo. Diyolar yumurta öyle bişey ki istese ovulasyon günü olmasa da kötü olan az sayıdaki spermi embriyoyu çevirir diyolar. E tamam o zaman bendeki sorun ne o da yok.
Esin dün geldi yanıma sen de hiç gün yüzü görmedin biliyorum dedi. Ama sonra ağladığımı görünce psikolojimi böyle yapınca bozuyosun diyo. Ben peyamber miyim yaa artık biktim

Kızlar Kaan aydosun meali var mı ? Gittiğimiz bir iki doktor direk tüp bebek dediler bir kere denedik ve sonuç olarak düşük ile sonuçlandı ..Ne bir vitamin ne hap verdiler .Emre bakırcıoğlunun muayenesi çok pahalı mıdır

Nerde tedavi görmüştünüz ?

Kaan aydosun en son muayene ücreti 500 liraydı.
Görüşmek isterseniz internet sitesinde telefon numarası var direk randevu alıp gidin. Mail atıp sonucu beklemeyin. Çünki gelin görüşelim diye mail atacaktır. Beklemek anlamsız. Sperm testi ros testi DNA hasarı testi yaptırın sonucu alıp gidin. Gitmek istiyorsanız.

Merhaba canım biz İstanbul’da oturuyoruz da o yüzden dedim çok üzgünüm eşimin aperm syıları düzelir mi bir umut .

Canım Kaan aydosu aradım ama sürekli meşgül acaba internet sitesi güncel değil mi ? Emre bakırcıoğlunun muayene ücreti ne kadar Bilgin varsa yazarsan sevinirim

Kızlar merhaba, ben ovulasyon testini yanlış mı yapıyorum acaba? 2 çizgi koyulaşınca yumurtlama oluyor. Ertesi gün yine ovulasyon testi yapıyorum 2. Çizgi siliniyor. Bu çatladığı anlamına geliyor. Ben yumurtanın çatladığı gün ve ertesi gün ilişkiye giriyorum. Acaba 3 gün mü ilişki denemeliyim 2 gün yerine?

Canım Kaan aydosu aradım ama sürekli meşgül acaba internet sitesi güncel değil mi ? Emre bakırcıoğlunun muayene ücreti ne kadar Bilgin varsa yazarsan sevinirim
Kaan aydosu akşam üzerine doğru daha sık ara. Ben öyle düşürebilmiştim yada 0850 433 38 01 i arayıp randevu talebinde bulun. Hemşiresi seni arıyor.

Kaan aydosu akşam üzerine doğru daha sık ara. Ben öyle düşürebilmiştim yada 0850 433 38 01 i arayıp randevu talebinde bulun. Hemşiresi seni arıyor.
Canım çok sağol ben tetkikleri ona yollamak istiyorum da o yüzden bir çok kişi meail yoluyla gönderiyor sonuçlarını cevapta alıyorlarmış .Birde canım sadece 500 tl veriyoruz başka bir fiyat çıkarıyorlar mı ?Yani taa İstanbul’dan geleceğiz o yüzden yani testler için ek para veriyormuyuz sen girtin mi nasıl anlatır mısın

Canım ben henüz gitmedim. Bir kez randevu aldım. Zamanı geldi ama eşim iş sebebiyle gitmedi. Birdaha aradım. Hemşiresi gelmeden 1 hafta önce arayın dedi. Yılbaşından sonra sanırım iş yoğunluğumuz hafifler gideriz. Sanırım tek bir kez gitmek yeterli oluyormuş. Sonrasını hoca maille kontrol ediyormuş diye biliyorum:)) zamandan tasarruf etmek içinde saklıcennetin bahsettiği testleri yapıp gidersen sanırım daha kısa sürede bitebilir işiniz.

Merhaba canım biz İstanbul’da oturuyoruz da o yüzden dedim çok üzgünüm eşimin aperm syıları düzelir mi bir umut .
Merhaba sizde. Sayı sorunu varsa eğer Kaan aydos sperra ve impryl verir size diye tahmin ediyorum.
Emre Bakırcıoğlu hakkında bir bileğim yok maalesef.

Merhaba, bu konu benim de kafama takılıyor açıkçası, kimileri iki gün önemli diyor ama sanıyorum koyulaşma başlayıp tamamen silik olana kadar en az değerlendirmek lazım, bi de böyle deneyelim bence

Ben Kaan aydosun prosedürlerini biliyorum. Eğer mail atmak istiyorsan. Sitesinden göndereceksin fakat cevap 2 aya kadar dönüş olur. Çünki hastası değilsiniz. Eğer ki dediğim tetkikleri yapıp randevu alıp gidersen süreç azalır. 2 ay cvp beklememiş olursun. Sen ne yazarsan yaz. Gelin görüşelim diyecektir. Görüşmeden hiçbirşey önermiyor. Gidemiyorsanız. Asistanıyla telefonda görüşüp muayene ücretini öderseniz bir ihtimal testler isteyip yorumlayıp takviye verecektir. Sonra size bir numara ve şifre veriyor. Sonra her ay bu kullanıcı adı ve şifre ile sistemden mailleşiyorsunuz. 1 veya 2 güne cevap veriyor. Artık hastası olmuş oluyorsunuz. Maliyete gelecek olursam. Biz 500 lira muayene 700 lira da testlere vermiştik. 3 test yaptırmıştık. Normalde ros ve DNA yeterli oluyor. Onlarda 500 tutabilir. Düzen lab. İstiyor testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…