Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim şifa versin canım bakalım 2 ay sonra tekrar test yapıcaz hayırlısı

Arkadaslar sperm sonucunu yorumlayabilirmisiniz Morfoloji dusuk sanirim

Eklentiler

• 7DC02C13-6EF1-417C-B80E-5658FCCA7A4A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaslar sperm sonucunu yorumlayabilirmisiniz Morfoloji dusuk sanirim
Ciddi boyutta değil ama biraz düşüm. %2 normal morfla hamile kalanlar var. Bence sizdeki problem likefaksiyon süresi. 50 dk uzun bir süre bizde de hep 60dk çıkıyor bu demek oluyor ki spermler çözünüp serbestleşemiyor 50dk sonra sıvılaşıp haraket etmeye başlıyor. Size Önerim eşiniz günde 1 tane nac 600 kullansın bu balgam sökücü olarak geçiyor eczaneden alabilir. Spermin sıvılaşmasına anında etki ediyor deneyince fark edeceksiniz. Birde böyle deneyin bakalım. İlişki sonrası hemen kalkmayın.

Cok tesekkurler sagolun :)

Suskun Ceylan ceylancım seni takipteyim dualarım seninle güzel sonuç al inşallahhhh. Merkezi güzel araştır herşeyi sor hayırlı olur umarım.
Canım 21 i randevu aldım 25 adet olmam gerek erken geldim Adana'ya hastane kışla başkent doktorda bı yakınım gitti sayıları 2 milyondu oldu onların hatta 2. De dondurulmuş yaptı oda oldu önce Allaha sonra bunlara dayanarak geldim bakalım bilgilendiricem sizlerinde

Ayyy ben hoşşş gerçekten rabbim ol derse nasılda oluyor. :)
Bende dün rüyamda yine hamileydim bebeğimde erkekti ona atkı bere falan alıyordum. Tulum zıbın seçiyordum görsen nasıl mutluyum. Göbeğim de şişmiş 5 aylık olmuşum sağ tarafa dayanmış çıkıntı belli çok acı veriyor bu tarafıma geldi diyordum. Çok mutluydum uyanana kadar

İnşallah ruyan gerçek olur canımmm bende hep erkek görüyordum rüyamda ama artık görmüyorum :)

-Pandora- canım benim nasılsın? Neler yapıyorsun? Herşey yolundadır umarım.
İyiyim canım çok sağol, bebek için uğraşları bıraktım ben, eşim yine de geçen ay test verdi, herşeyi bırakınca canlılık oranımız 8den 50ye yükselmiş. O yüzden ilaç kullanmayacağım artık, 2 senedir uğraşıyorum hepsi kandırmaca. Eşim doktora yaptığı için stresli ve yorucu bir dönemdeydi, artık o da bitiyor. Tezi bitince tüp bebeğe başlayacağız. Sen nasılsın? Bu ay tüp bebeğe başlayacaktın sanırım.

Ben güzel bir haber %50sinin canlı olması hemde takviyeleri bırakınca. Sayınız ne çıktı? Haraketsiz spermlerin canlı olup olmadığını öğrendiğiniz testin ismi nedir? Bizimde biliyorsun %95 haraketsiz görünüyor merak ediyorum canlı var mı aralarında :)
Ben bu ay başlayacaktım fakat bende polip çıktı 2 tane 2mm. Burada bir tüp bebek merkezine gittim. Dr kontrol etti rezervlerin iyi görünüyor dedi polibin birini kendi cihazıyla gördü 7mm ölçtü. Konuştuk biraz ımsı kullanmadıklarını mıkrocip kullandıklarını söyleyince başlamadım. Bizim zaten haraket az bari spermler iyi seçilsin. Polipleri alalım dedi. Bende memoriala gideyim orayla da konuşayım dedim. Lab. İyi olduğunu okuyorum. Imsı da kullanıyor. Merkez seçimi de başlamak kadar zormuş gerçekten.

Bir bakmissin rüyan gercegin olmuş .Sonra kafan patlamış ney nerde ucuz ,hangisi gerekli ,eksigim var mi
Ben de yardimci olurum seve seve

Merhaba bende Adana Acıbadem'de negatif sonuç aldım bi iki ay Sonra kısmet olursa tekrar deneyeceğiz ama merkez değiştirebilirim siz başkentte hangi dr dan randevu aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…