Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canim dogal olmzsa tuple olur ins yaza bnde deneyecm ins

Sen doğrusala falan kafayı takma öyle bir ayrım Yok zaten. Spermler bünyeye girdikten sonra yumurtalıkların salgıladığı hormona doğru yüzüyorlar önemli olan haraketli olması.
Valha ben anlamadm artk dnq hasarida yok sayilrms sperm sayisida iyi biseylr genetik ki esimin abisinin de olmuyor

Valha ben anlamadm artk dnq hasarida yok sayilrms sperm sayisida iyi biseylr genetik ki esimin abisinin de olmuyor
İnşallah biran önce hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bizim değerleri biliyorsun Kaan hoca genetik probleminizin olduğunu düşünmüyorum dedi sizinde yoktur o zaman.

Tüp bebekte morfoloji önemli değilmiş canım
Ben bilmyrm ama neden onemli olmasin ki bence hiz onemli degl sncta yol katetmesi gerekmyor ama morfoliji sekil degl mi sekli onemli icimde cekirdk vr mi yok mu buyuk basli mi sivri basli mi kirik kuyrukluu ben morfolji onemli diye dusuyrm ama degl diyolr tamam icinden saglam olani seceklr ama nekdr saglam okdr dha koly secim yada sectiklri gercktn skntisz sperm mi nasl emin olacgz .offf off

Milyonlarca sperm var sağlıklıyı buluruz diyorlar

T Tubeee canım tüp bebeğe başlıcaksan su aklındaki soruları sıl hiç bişe araştırma yeteri kadar uğraştık diye dusunuyorum ben öle yapıyorum bu ay baslicam bende herşeyi Rabbime bıraktım hayırlısı ile olucak inşallah yaza kadar pozitif düşün keyfini çıkar bence ayrıca tüp bebekte zaten en saglikli sperm seçiliyor takma morfoloji falan normalde de çok onemsemiyorlarki morfoloji yı burda afillim di sanırım bak doğal yoldan kaldı onlarında 2 di o yüzden tüp bebeğe kadar kafandan çıkar o deli sorular

Hormonları herşey etkiliyor özellikle de stres.Negüzel değişim varsa ,Daha önce kaçtı ?
İlk önceleri 2.5di sonra 4.7/4.9 gibi rakamlardı t4de düşüktü şimdi normal çıktı çok şükür. Birde bu olasın diyordum. Ben yine döndüm dolaştım memoriala geldim. :) düşüncelerim değişmedi embriyo transfer sayısı hakkında hala muzdaribim fakat kaliteli embriyo olsun yeter diyorum artık. Dondurulmuşlarla da çok hamile kalanlar var. Sen de memorial mı düşünüyorsun?

Merhaba kızlar ben pcoluyum ama sadece görünümü var adetlerim düzenli kilom normal tüylenme yok 8 aydır olmuyor henuz hamile kalamaadım eşime test yaptık sonuç aşağıda eşim sigarayı bıraktı doktor değerler çok kötü dwğil ama sigara içme beslenmene vw uykuna daha dikkat et dedi klomen ve 15 günde burulan bir iğne verdi 2 ay sonra tekrar test yapılcak bunun yanında biz özel arıs ütü polemin bal karışımlı bir macun hazırlattık ve keçiboynuzu kürü yapıyorum sabah akşam sizce sonuçlar nasıl ve daha başka önerebilceğiniz birşeyler varmı

Ben izmir İstanbul arasında kaldım açıkçası.memorial,bahçeci,Brüksel düşünüyorum ama uzaklıktan dolayı arada kaldım. İzmir olursa evimden gidip geleceğim tedaviye bilmiyorum karışığım buara

Merhaba kızlar ben pcoluyum ama sadece görünümü var adetlerim düzenli kilom normal tüylenme yok 8 aydır olmuyor henuz hamile kalamaadım eşime test yaptık sonuç aşağıda eşim sigarayı bıraktı doktor değerler çok kötü dwğil ama sigara içme beslenmene vw uykuna daha dikkat et dedi klomen ve 15 günde burulan bir iğne verdi 2 ay sonra tekrar test yapılcak bunun yanında biz özel arıs ütü polemin bal karışımlı bir macun hazırlattık ve keçiboynuzu kürü yapıyorum sabah akşam sizce sonuçlar nasıl ve daha başka önerebilceğiniz birşeyler varmı

Eklentiler

• F9BFBC4D-33FB-4E50-971C-1DCB001AF8BC.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 62
Sayı sorunu var gibi görünüyor. Klomen bence gereksiz olmuş eşinin hormonlara bakıldı mı? Sayı için bal karışımları kullanılabilir ama en etkili takviye emodex sperra gibi takviyeler bir kaç ayda yükseltir. Hızda çok az düşük dediğim takviyeler bunu da yükseltebilir. Bence de kötü sonuç değil.

Evet canım bütün testleri yapıldı varikosel falan yok çom şükür erkeklik hormonu düşükmüş yaşına göre o yüzden klomen verdi galiba ben bi araştrym o dediklerini

Evet canım bütün testleri yapıldı varikosel falan yok çom şükür erkeklik hormonu düşükmüş yaşına göre o yüzden klomen verdi galiba ben bi araştrym o dediklerini
Testosteron düşükse olabilir çünki sperm üretimi sağlayan hormonlardan.
Biz 1 kutu sperra kullandık sayımız 124 milyona çıktı. Tabi sağlıklıda beslendi eşim. Kuruyemiş kuru incir üzüm hurma yedirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…