- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
İnşallahhhhhhhhh. Senin topikleri talan edebilirim. İnşallah bende ve arkadaşlarımda en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.Bir bakmissin rüyan gercegin olmuş .Sonra kafan patlamış ney nerde ucuz ,hangisi gerekli ,eksigim var mi
Ben de yardimci olurum seve seve
Hic bakma sacma yorumlar cikiyor. Ben de kendimi cok görürdüm .Cok sukur gerçek oldu .Bilincalti ile ilgili .Ve o ruyalari gorunce insan daha cok umutlanıyor.İnşallahhhhhhhhh. Senin topikleri talan edebilirim. İnşallah bende ve arkadaşlarımda en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.
Netten baktımda hamile olmayan bir bayan kendini hamile görürse hiç çocuğu olmazmış. İnanmadığım halde bakıyorum belki güzel birşey okurum diye. Allahtan buradaki arkadaşların çoğu buna benzer rüyalar gördüler ve şimdi anneler :)
Minnoşun nasıl? Düzene girdi mi? Büyümüştür o şimdi , ele avuca da geliyordur ne güzel de sevilir :)Hic bakma sacma yorumlar cikiyor. Ben de kendimi cok görürdüm .Cok sukur gerçek oldu .Bilincalti ile ilgili .Ve o ruyalari gorunce insan daha cok umutlanıyor.
Iyiyim valla canim ameliyat icin hala iyi bir doktor bulamadim. sehre bile karar veremedim hala :) Ankara olursa recai pabuccu veya tolga ecemis aklimda. Burda olursa da zaten bir doktor var herkesin onerdigi._kunfeyekun_ kuzum sen ne yapıyorsun? Buldun mu iyi bir dr?
6.aydayiz teyzesi büyüyor. Tam yemelik su anda .Her seyi anliyor .Taklit ediyor .Bugun dil cikarmayi öğrettimMinnoşun nasıl? Düzene girdi mi? Büyümüştür o şimdi , ele avuca da geliyordur ne güzel de sevilir :)
Ya ne guzel masallah.bende bu aralar tukenmislige girdim neden boyleyim bilmiyorum ayin onunda genetik panel sonucumiz cikacak ama umrumda degil hic birsey gibi takiliyorum bu aralar bu surecte cabukmu yoruldum acaba6.aydayiz teyzesi büyüyor. Tam yemelik su anda .Her seyi anliyor .Taklit ediyor .Bugun dil cikarmayi öğrettimCok yoruyor,hala yeteri kadar uyumuyor yatak yüzü görmüyorum .Ama Allah yardim ediyor .Kendime şaşıyorum nasil yetisiyorum eve ve çocuğa diye
Gun gelecek sizin bebeleri konuscaz burda .O zamanlari dusununce heyecanlanıyorum
İstanbul da değilim ne yazık ki .çok duyuyorum orayı amaBEn çektirdim İstanbul şişli echomarda. Dr cevat bey çekti anestezisiz ve çok memnun kaldım.
Teşekkür ederim bana da o yol gözüktü de tedirgin oldum orda da sorun cıkmasın diyeEvet aşılama öncesi istemişti doktorum
Salı günü memorial ile görüşmem var canım birde orayla görüşeyim diyorum. Rabbimin vesilesini arıyorum. Ankara da bir hoca yine buradan bir arkadaşın rahmini düzeltmiş perde falan varmış onları yapmış ismini öğrenip sana yazayım. Hemde devlette yapmış bin lira gibi ücret vermiş.Iyiyim valla canim ameliyat icin hala iyi bir doktor bulamadim. sehre bile karar veremedim hala :) Ankara olursa recai pabuccu veya tolga ecemis aklimda. Burda olursa da zaten bir doktor var herkesin onerdigi.
sen ne alemdesin basliyor musunuz tedaviye insallah
Ay ben tatlı maaşallah. Dua etmeyi esirgeme inşallah birgün burada hepimiz anne oluruz.6.aydayiz teyzesi büyüyor. Tam yemelik su anda .Her seyi anliyor .Taklit ediyor .Bugun dil cikarmayi öğrettimCok yoruyor,hala yeteri kadar uyumuyor yatak yüzü görmüyorum .Ama Allah yardim ediyor .Kendime şaşıyorum nasil yetisiyorum eve ve çocuğa diye
Gun gelecek sizin bebeleri konuscaz burda .O zamanlari dusununce heyecanlanıyorum
Kuzum benim seni hiç unuturmuyum.Ben de burdayım
Bülent HaydarDedeoğlu canımMerhaba bende Adana Acıbadem'de negatif sonuç aldım bi iki ay Sonra kısmet olursa tekrar deneyeceğiz ama merkez değiştirebilirim siz başkentte hangi dr dan randevu aldınız
Yaa hadi insallahh baslarsiniz da olumlu bir sonuc alirsin hayirlisiyla canimSalı günü memorial ile görüşmem var canım birde orayla görüşeyim diyorum. Rabbimin vesilesini arıyorum. Ankara da bir hoca yine buradan bir arkadaşın rahmini düzeltmiş perde falan varmış onları yapmış ismini öğrenip sana yazayım. Hemde devlette yapmış bin lira gibi ücret vermiş.
Brüksel yücel karaman'a da iyi diyorlar ama bi araştırın isterseniz.Yaa hadi insallahh baslarsiniz da olumlu bir sonuc alirsin hayirlisiyla canim
Kimmis ki acaba arastirayim ben de ogrenirsen.
Sayımız da toplam 30 milyon civarı olmuş, hareket yok. Canlılığı ölçen testin adı vitalite testi. Ama eşim stressis bir döneme girdi belki onun etkisi olmuştur. Bir de kaplıcaya gitmiştik, normalde sıcak su spermlere zarar verir ama bir şey olmamış.Ben güzel bir haber %50sinin canlı olması hemde takviyeleri bırakınca. Sayınız ne çıktı? Haraketsiz spermlerin canlı olup olmadığını öğrendiğiniz testin ismi nedir? Bizimde biliyorsun %95 haraketsiz görünüyor merak ediyorum canlı var mı aralarında :)
Ben bu ay başlayacaktım fakat bende polip çıktı 2 tane 2mm. Burada bir tüp bebek merkezine gittim. Dr kontrol etti rezervlerin iyi görünüyor dedi polibin birini kendi cihazıyla gördü 7mm ölçtü. Konuştuk biraz ımsı kullanmadıklarını mıkrocip kullandıklarını söyleyince başlamadım. Bizim zaten haraket az bari spermler iyi seçilsin. Polipleri alalım dedi. Bende memoriala gideyim orayla da konuşayım dedim. Lab. İyi olduğunu okuyorum. Imsı da kullanıyor. Merkez seçimi de başlamak kadar zormuş gerçekten.
istanbulda mi dediginiz doktorBrüksel yücel karaman'a da iyi diyorlar ama bi araştırın isterseniz.
Evet İstanbuldaistanbulda mi dediginiz doktor
Takviyesiz değerler olmasına rağmen gayet güzel.Sayımız da toplam 30 milyon civarı olmuş, hareket yok. Canlılığı ölçen testin adı vitalite testi. Ama eşim stressis bir döneme girdi belki onun etkisi olmuştur. Bir de kaplıcaya gitmiştik, normalde sıcak su spermlere zarar verir ama bir şey olmamış.
İlk tedaviden önce bana da polip var denilmişti, histeroskopiyle temizlendi. Sonraki ay tedaviye başlamıştık. Merkez konusunda memoriel bence başarılı. Semra hocayı benim iş arkadaşlarım bile söyledi. Düşün ben Ankaradayım. Burda bile tanıyorlar. İlerde belki ben de İstanbula giderim Ankara da başaramazsak.
Evet ilk tedavi kimyasal gebelikti. O zaman hiç ilaç kullanmadan denemiştik. 2. Denemede iğne bile kullandık direkt negatif oldu.Takviyesiz değerler olmasına rağmen gayet güzel.
Tedaviye başlamadan önce sadece antioksidan alırsınız belki koruyucu amaçlı. Senin yanlış hatırlamıyorsam bir kimyasalın vardı. Ben inanıyorum olacağına inşallah zamanı yakındır. Yenidünya3 genart da yaptırmış sanırım. Lab iyi olması şart galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?