Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir bakmissin rüyan gercegin olmuş .Sonra kafan patlamış ney nerde ucuz ,hangisi gerekli ,eksigim var mi
Ben de yardimci olurum seve seve
İnşallahhhhhhhhh. Senin topikleri talan edebilirim. İnşallah bende ve arkadaşlarımda en yakın zamanda hamile kalıp sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.
Netten baktımda hamile olmayan bir bayan kendini hamile görürse hiç çocuğu olmazmış. İnanmadığım halde bakıyorum belki güzel birşey okurum diye. Allahtan buradaki arkadaşların çoğu buna benzer rüyalar gördüler ve şimdi anneler :)

Hic bakma sacma yorumlar cikiyor. Ben de kendimi cok görürdüm .Cok sukur gerçek oldu .Bilincalti ile ilgili .Ve o ruyalari gorunce insan daha cok umutlanıyor.

Hic bakma sacma yorumlar cikiyor. Ben de kendimi cok görürdüm .Cok sukur gerçek oldu .Bilincalti ile ilgili .Ve o ruyalari gorunce insan daha cok umutlanıyor.
Minnoşun nasıl? Düzene girdi mi? Büyümüştür o şimdi , ele avuca da geliyordur ne güzel de sevilir :)

Minnoşun nasıl? Düzene girdi mi? Büyümüştür o şimdi , ele avuca da geliyordur ne güzel de sevilir :)
6.aydayiz teyzesi büyüyor. Tam yemelik su anda .Her seyi anliyor .Taklit ediyor .Bugun dil cikarmayi öğrettim Cok yoruyor,hala yeteri kadar uyumuyor yatak yüzü görmüyorum .Ama Allah yardim ediyor .Kendime şaşıyorum nasil yetisiyorum eve ve çocuğa diye
Gun gelecek sizin bebeleri konuscaz burda .O zamanlari dusununce heyecanlanıyorum

Ya ne guzel masallah.bende bu aralar tukenmislige girdim neden boyleyim bilmiyorum ayin onunda genetik panel sonucumiz cikacak ama umrumda degil hic birsey gibi takiliyorum bu aralar bu surecte cabukmu yoruldum acabaesime belli etmek istemiyorum cunku canla basla yiyo iciyo herseyini duzenli yapiyo.onun da sevkini kirmak istemiyorum ama bu aralar psikolojik cokuntudeyim.

Salı günü memorial ile görüşmem var canım birde orayla görüşeyim diyorum. Rabbimin vesilesini arıyorum. Ankara da bir hoca yine buradan bir arkadaşın rahmini düzeltmiş perde falan varmış onları yapmış ismini öğrenip sana yazayım. Hemde devlette yapmış bin lira gibi ücret vermiş.

Ay ben tatlı maaşallah. Dua etmeyi esirgeme inşallah birgün burada hepimiz anne oluruz.

Yaa hadi insallahh baslarsiniz da olumlu bir sonuc alirsin hayirlisiyla canim
Kimmis ki acaba arastirayim ben de ogrenirsen.

Sayımız da toplam 30 milyon civarı olmuş, hareket yok. Canlılığı ölçen testin adı vitalite testi. Ama eşim stressis bir döneme girdi belki onun etkisi olmuştur. Bir de kaplıcaya gitmiştik, normalde sıcak su spermlere zarar verir ama bir şey olmamış.
İlk tedaviden önce bana da polip var denilmişti, histeroskopiyle temizlendi. Sonraki ay tedaviye başlamıştık. Merkez konusunda memoriel bence başarılı. Semra hocayı benim iş arkadaşlarım bile söyledi. Düşün ben Ankaradayım. Burda bile tanıyorlar. İlerde belki ben de İstanbula giderim Ankara da başaramazsak.

Takviyesiz değerler olmasına rağmen gayet güzel.
Tedaviye başlamadan önce sadece antioksidan alırsınız belki koruyucu amaçlı. Senin yanlış hatırlamıyorsam bir kimyasalın vardı. Ben inanıyorum olacağına inşallah zamanı yakındır. Yenidünya3 genart da yaptırmış sanırım. Lab iyi olması şart galiba.

Evet ilk tedavi kimyasal gebelikti. O zaman hiç ilaç kullanmadan denemiştik. 2. Denemede iğne bile kullandık direkt negatif oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…