- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Ah canım inşallah o günleri bir göreyim de ne isterim başka :)Canım zaten bir hamile kal insallah bugün ler hiç aklına gelmeyecek.mutlu olacak inşallah unutacaksin yasadiklarini
Merhaba bende tüp bebek tedavisi sonrası aşırı ilaçlardan 4 cm e yakın kist olmuştu. Sürekli yara gibi kanama oluyodu ama adet olamiyodum. Dr ilac verdi ama artik ilaclardan o kadar biktim ki almadim Denediniz mi bilmem ama soğan kürü denedim. Dr a tekrar gittiğimde gördüm mu bak ilaçlar işe yaramış kıstın kopmuş küçücük kalmış bu da gider aten dedi . Yanı bana iyi geldiği için söylemek istedimDoğru söylüyorsun. Canım sıkıldı ama vardır bi hayır tabi. Şimdi Doğum kontrol hapı verdi bana ama kist için
Evet canım haklısın geçen bir şey ama işte biraz çalışırken okulun son dönemine gelsin izin rapor dert olmasın 15 gün de tatil var sonra demiştim. Olmadı sonrasında nasıl çözeceğim bilmiyorum nasip artık tabi canım. Yumurtam büyük kalmış çatlamamış bi tane çatlamış sanırım. İşte büyük kalan sorun oldu. Kullanalım bakalım.Neden canını bu kadar sıktın. Kist geçen birşey. Dert etme lütfen. Kullandın ama emin ol yumurtalarına etki edecek bu kullandığın takviye. Üzülme lütfen
Canım doğum kontrol hapı verdi ya onu adetle atacaksın insallah öyle oluyor zaten sıkma canını.bazen planladigimiz gibi gitmiyor malesefEvet canım haklısın geçen bir şey ama işte biraz çalışırken okulun son dönemine gelsin izin rapor dert olmasın 15 gün de tatil var sonra demiştim. Olmadı sonrasında nasıl çözeceğim bilmiyorum nasip artık tabi canım. Yumurtam büyük kalmış çatlamamış bi tane çatlamış sanırım. İşte büyük kalan sorun oldu. Kullanalım bakalım.
Çalışınca zor oluyor gerçekten. Hayırlısı böyleymiş demekten başkanbşrşey gelmiyor elden.Evet canım haklısın geçen bir şey ama işte biraz çalışırken okulun son dönemine gelsin izin rapor dert olmasın 15 gün de tatil var sonra demiştim. Olmadı sonrasında nasıl çözeceğim bilmiyorum nasip artık tabi canım. Yumurtam büyük kalmış çatlamamış bi tane çatlamış sanırım. İşte büyük kalan sorun oldu. Kullanalım bakalım.
Biz gecen ay gittik evet zor dusuyo canim pes etmemen lazim surekli ara cunku sekreter hic bos durmadan birileriyle konusuyo gittigimizdede gorduk bunu.
Gitmeden önce yaptırmanız gereken testler varsa yaptırın. İnşalah sonuç alırsınız.teşekkür ederim, evet ulaşabildim sonunda mart ayına randevu verebildi. Umarım bu kdr beklemeye faydasını görürüz.
Allah yardımcınız olsun, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin allah .Kızlar benim doğumum başlamak üzere açıklığım var en geç sabaha doğum olur diyorlar duanizi eksik etmeyin.bende sizlere dua edeceğim tez vakitte Allahim bu duyguyu yaşatsın sizede
Allah yardımcın olsun canım benim.Kızlar benim doğumum başlamak üzere açıklığım var en geç sabaha doğum olur diyorlar duanizi eksik etmeyin.bende sizlere dua edeceğim tez vakitte Allahim bu duyguyu yaşatsın sizede
Merhaba, insallah hayirli haberlerle gelirsiniz. Ben de tup bebek tedavisine baslamayi planliyorum, naturel transferde hormon ilaclari verilmeden mi transfer yapiliyor acaba?Kızlar Şişli memorialla görüşme gerçekleştirdim nasip olursa Şubat adetimle başlayıp. Nisa’n adetimle natural transfer gerçekleştirecekler. Rabbim hayra ve hayırlı evlatlarıma vesile etsin inşallah.
EVet öyleymiş. Bugün öğrendim bende. Yumurtluyor olduğum için ilaç kullanmadan olacakmış. Ayrıntılı henüz öğrenmedim.Merhaba, insallah hayirli haberlerle gelirsiniz. Ben de tup bebek tedavisine baslamayi planliyorum, naturel transferde hormon ilaclari verilmeden mi transfer yapiliyor acaba?
Hayırlısı olsun. Nasıl geçti neler önerdiler ,vitamin falan verdiler mi ?amh falan yaptırmış mıydın?sorun olarak ne dediler ?Kızlar Şişli memorialla görüşme gerçekleştirdim nasip olursa Şubat adetimle başlayıp. Nisa’n adetimle natural transfer gerçekleştirecekler. Rabbim hayra ve hayırlı evlatlarıma vesile etsin inşallah.
Vitamin vermediler d vit eksik dediler kullanıyorum zaten dedim. Problemi eşimin hızı olarak değerlendirdiler bende görünen bir problem Yokmuş hatta pcolu olmama rağmen yumurtluyormuşum rahmimde iyiymiş bunu avantaj olarak değerlendirdiler sadece yumurta kalitesini etkileyebilir ama genelde şişman düzensiz pcolu hastalarda daha çokmuş yaşımda avantaj olduğu için pek ihtimal vermedi dr. Ohss riskine karşı embriyoları dondurup 2. Adetle ilaçsız bir şekilde transfer edeceklermiş. Poliplerde minicik ve embriyonun koyulacağı yerde değilmiş etkilemez gerek Yok alınmasına dedi. Transfer öncesi ay tekrar değerlendiririz dedi. Bunları gönül hanımla konuştuk. Amh 4ü pek problem etmedi sonra düştü zaten ama gamile kaldığında tekrar bakıp değerlendirilir dedi. Şuan sınırlar içinde dedi.Hayırlısı olsun. Nasıl geçti neler önerdiler ,vitamin falan verdiler mi ?amh falan yaptırmış mıydın?sorun olarak ne dediler ?
Bu ay yumurtlamışsın rahmimde iyi dedi sana natural transfer yaparız dedi. Ben pcoluyum ohss riskine karşı dondurup 2. Adetle transfer yapılacakmış. Yani 1 ay atlamış olacağız.Saklicennet naturel mi önerdiler , neden naturel bişi dedi mi Dr, bir ay atlıyorsunuz sanırım?
Allah yardımcınız olsun canım. Inşallah Rabbim yüzünü güldürür.Kızlar Şişli memorialla görüşme gerçekleştirdim nasip olursa Şubat adetimle başlayıp. Nisa’n adetimle natural transfer gerçekleştirecekler. Rabbim hayra ve hayırlı evlatlarıma vesile etsin inşallah.
Aaa cok şaşırdım natürel transferde hormon iğnesi ilacı filan olmuyo muymuş ya öyleyse nasıl sevindim anlatamam. Bu arada rapor için hangi ilaçları kullanacağını verdiler mi?bir de nisanda transfer etmeleri rahim dinlendirme amaçlı mi ? Ben de iki ay beklemiştim ama enimki başlangıçta öyle değildi aşırı şişkinlik oluo değerlerim artındaki ay beklettiler . Ya çok sevindim had hayırlısı ben de 15 ocakta gideceğim inşallahVitamin vermediler d vit eksik dediler kullanıyorum zaten dedim. Problemi eşimin hızı olarak değerlendirdiler bende görünen bir problem Yokmuş hatta pcolu olmama rağmen yumurtluyormuşum rahmimde iyiymiş bunu avantaj olarak değerlendirdiler sadece yumurta kalitesini etkileyebilir ama genelde şişman düzensiz pcolu hastalarda daha çokmuş yaşımda avantaj olduğu için pek ihtimal vermedi dr. Ohss riskine karşı embriyoları dondurup 2. Adetle ilaçsız bir şekilde transfer edeceklermiş. Poliplerde minicik ve embriyonun koyulacağı yerde değilmiş etkilemez gerek Yok alınmasına dedi. Transfer öncesi ay tekrar değerlendiririz dedi. Bunları gönül hanımla konuştuk. Amh 4ü pek problem etmedi sonra düştü zaten ama gamile kaldığında tekrar bakıp değerlendirilir dedi. Şuan sınırlar içinde dedi.
Semra hanımla da görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek.
Kafama takılan ben natural transefi sordun ilaç almasam dedim benim yumurtlamanda da sorun yok çünkü yücel bey deri ki naturel tedaviyi bir yumurtası olana yapıyoruz çünkü ilaçla artırmamız mümkün değil zaten tek var ilaca gerek olmuyor sende yumurta çok olur o yüzden hepsini olgunlaştırmak için ilaç vereceğiz.Bu ay yumurtlamışsın rahmimde iyi dedi sana natural transfer yaparız dedi. Ben pcoluyum ohss riskine karşı dondurup 2. Adetle transfer yapılacakmış. Yani 1 ay atlamış olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?