- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
evet merkezdeyizMedova y
Merkezde misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet merkezdeyizMedova y
Merkezde misiniz?
Medova'i tavsiye ederim .Yeni açıldı .Seçil Hanim i tanıyorum. Çevremdeki insanlar da memnun .Hattaevet merkezdeyiz
Himm yani dollenmeden sonrasini kast etmisiniz bn sadce yumurta deyince dollenmeden oncede mi yumrtalrda sorun olusyor sandm .. ins o bitane señinle kalacak canimCanım bizim yumurta toplanmadan yarım saat önce eşimden örnek aldılar sonra yumurtalarim toplandı öyle ayrı şekilde bekletmiyorlar benim 3 yumurtadan 1 tanesi dollendi diğer ikisi neden döllenmedi diye sordum onu tam olarak bilemeyiz dedi yumurtadan dolayida döllenmemis olabilir spermden dolayida olabilir dedi bugün yine aradılar sağlıklı ilerliyormus yarın transfer edilcek
İnşallah canım :)Himm yani dollenmeden sonrasini kast etmisiniz bn sadce yumurta deyince dollenmeden oncede mi yumrtalrda sorun olusyor sandm .. ins o bitane señinle kalacak canim
Bende orayi dusunyorum gogsen hoca vardi sanirim .. suan nasil ilerliyor duruun var m bi gelisme .. ne kadara maal oldu canim sana tedavin.Amin canım inşallah. 5 yumurtadan 4 ü döllendi. 3. Gün transfer oldu. Ankara da başkent hastanesinde
Ayy cok heyacanlii ... ins bi an once olumlu snucu alrsn bi bebegimz dha olur dikkt et kendine..İnşallah canım :)
Hadi hayırlısı olsun canım. Bebeğin ömür boyu seninle olur inşallah.Kızlar transfer oldu 3. Gün embriyosu 10 hücreliymis heyecanlandım :))
İnşallah canımHadi hayırlısı olsun canım. Bebeğin ömür boyu seninle olur inşallah.
Hayırlısıyla kuzum. İnşallah sımsıkı tutunur sanaKızlar transfer oldu 3. Gün embriyosu 10 hücreliymis heyecanlandım :))
Kaçtane konuldu canım. Umuyorum ki aynı zamanlarda iyi haberlerle şenlenir forumAmin canım inşallah. 5 yumurtadan 4 ü döllendi. 3. Gün transfer oldu. Ankara da başkent hastanesinde
Canım sayı iyi hareket az ilaç verdi mi drMerhaba arkadaşlar bu sonuçlara göre nedir bi bakabilirmisiniz![]()
Sağol canım dua et bana :)Hayırlısıyla kuzum. İnşallah sımsıkı tutunur sana![]()
Evet göğşen hoca. Nasıl ilerliyor bilmiyorum bekliyorum transferden sonra. Rapor çıktı 8 bin civarı tuttu sanırımBende orayi dusunyorum gogsen hoca vardi sanirim .. suan nasil ilerliyor duruun var m bi gelisme .. ne kadara maal oldu canim sana tedavin.
2 embriyo transfer edildi. Rabbim inşallah yaşatır o duyguyu.Kaçtane konuldu canım. Umuyorum ki aynı zamanlarda iyi haberlerle şenlenir forum
Hayırlı olsun inşallah sana tutunur. Yavrun olur.Kızlar transfer oldu 3. Gün embriyosu 10 hücreliymis heyecanlandım :))
Özelden konuşuyoruz ara ara canım. Senin bebiş nasıl oldu büyümüştür paşa :)Medova'i tavsiye ederim .Yeni açıldı .Seçil Hanim i tanıyorum. Çevremdeki insanlar da memnun .Hattaayllllliiiin35 arkadasimiz daha iyi bilir .
Hayirli olsun canim Allhim ins.hayirlarla sonuclanmasini nasip etsin.sizler tedaviye basladikca benim de baslayasim geldi vallahi nisani iple cekiyorumKızlar transfer oldu 3. Gün embriyosu 10 hücreliymis heyecanlandım :))