Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4 embriyom vardı, 5. Günü bekleme riskine atmadık, İyi durumda 2 embriyoyu transfer ettiler, geriye 2 orta embriyo kaldı, onlar da 5. Güne giderse donduracaklar. Keşke anne olsam da şu günleri hemen unutsam :)

Hayırlı olsun cnm. İnşşşşAllah bebişin sımsıkı tutunur sana

Bugun transferde 3. Gun bitiyor. Mide bulantısı ve sag kasık-yumurtalik ağrısı var. transfer edilen 7. Hücreli 2. Kalite 1 tane embriyonun etrafında 2-3 tane daha küçük hücreleri daha varmış, iyi bişey mi acaba. nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı. Bu tutar mı ki.

Merhaba, konu ile ilgili hiç bilgim yok ama inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder, etrafında küçük hücreleri olması da embriyonun yavaş yavaş geliştiğini gösterir gibi düşünüyorum, mantıken bence iyi birşey, umarım hayırlı haberlerle gelirsiniz.

İnş hayırlısı olur teşekkür ederim bu arada. Sanırım yumurta ve spermi daha güçlendirici kaliteli hale getirici tedaviler yapılmış olsa daha iyi embriyolar elde edilebilir di ama artık geç...

İnş hayırlısı olur teşekkür ederim bu arada. Sanırım yumurta ve spermi daha güçlendirici kaliteli hale getirici tedaviler yapılmış olsa daha iyi embriyolar elde edilebilir di ama artık geç...
Öyle düşünmeyin bence, her takviye bir yere kadar sonuçta, en önemlisi kısmetimizde ne varsa onu ysşıyoruz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Embriyonun tutup tutmayacağı şeklinden pek anlaşılmıyor. Bazen 5. Gün en iyi kalitede embriyo tutmazken 3.gün az hücreli vs embriyo tutunabiliyor. Hücre sayısına, şekline falan çok takılıp kendini strese sokma. Embriyonun hücre şeklinden çok içindeki dna önemliymiş, sağlıklı bir gelişim için.

Sperm dna hasarı % 7 ydi tek umudumuz o zaten. Ama sadece 1 embriyonun kalması ve onun transfer edilmesi ďusunduruyor.

Sperm dna hasarı % 7 ydi tek umudumuz o zaten. Ama sadece 1 embriyonun kalması ve onun transfer edilmesi ďusunduruyor.
Ben de bunları düşünmüyorum dersem yalan olur. Bu sayısal loto gibi bir şey, şansımız varsa olacak. Biz sadece test gününe kadar elimizden geleni yapacağız.

Sizin nasıl transfer mi olmustunuz. Sperm ve yumurta durumunuz nasıldı
Evet dün transfer oldu, bizim sıkıntımız sperm hareketsizliği. Bu benim 3. Tedavi, embriyoların hücrelerini falan sormadım, en iyi 2sini transfer ettiler, geriye orta kalite 2 tane kaldı, 5. Güne yaşarlarsa donduracaklar.

Sperm dna hasar durumunuz nasıldı. Tüp bebek hareketlilik problemlemi çözmek için zaten. Bizde sperm de morfoloji sorunu vardı ama tüp bebekte buda sorun değil. Aslında bunu söyleyen kaan hocaydi. Onun demesi sadece sperm dna hasarını düzeltirsek önemli olan o demişti onuda dusurduk. Ama yumurta kalitesi sanırım beklemedigimiz gibiydi. Şimdi 1 hafta daha bekleyip sonucu görmekten başka caremiz yok

Yüzde 7ydi Dna hasarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…