Merhaba, keçiboynuzu özü ve progeny m isimli vitamin takveyisi günde iki kez 3 ay kullanmıştık, sayı arttı ve pozitifi gördük çok yeni. İnlsllah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.Lapland çok teşekkür ederim bu hafta takviyelere başlıcam havuç suyu falan ne gerekirse artık moral oldu
Merhaba, test için örnek vermişken mümkünse yaptırın bence, belki de hasar yoktur ve içiniz rahatlar, ister doğal ister tüp bebek ile istediğiniz zaman denersiniz. Eğer hasar varsa da doktorunuza danışıp antioksidanları arttırabilirsiniz ve düşmesi için biraz bekleyip tüp bebeğe öyle başlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.dna sperm testi aklıma takıldı. çoğu insan yaptırıyor ?? bize gerek yok demişti hoca. şimdi aklıma takıldı acaba yaptırsak mı tüp bebek öncesi... bu ay başlayalım istiyorduk ama bilemedim kafam karıştı gene ???? eşimde sayı ve hız problemi var.. 1 yıla yakındır promotil men kullanıyor.. hız bu süreçte arttı %30 gibi oldu. yarın eşim test gidecek sprem dondurulması yapılcak. acaba tek testle ikisinede bakabilirler mi ??????
Bir hafta sonra 7.ayimiz doluyor .Büyüdü beni de büyüttü pardon yaslandirdiÖzelden konuşuyoruz ara ara canım. Senin bebiş nasıl oldu büyümüştür paşa :)
Sağol canım Allah razı olsun :)L Longway2015 veSuskun Ceylan kızlar transferleriniz olmuş sanırım okadar yoğunum ki hiç giremiyorum okuyamıyorum.
İnşallah ikinizkide sağlıkla tutar güzel haberleriniZi alalım insallah .dualarimdasiniz.
Maşallah minik tırtıl büyümüşBir hafta sonra 7.ayimiz doluyor .Büyüdü beni de büyüttü pardon yaslandirdi
Yok yok genclestim .Kosturmaktan 53 kg ya düştüm
Az uyunarak da yasamayi öğrendim .
Sen nasilsin ?Calisiyor musun evde misin?
amin insallah.iste 1 yıla yakındır promotil men kullanıyoruz ..Merhaba, test için örnek vermişken mümkünse yaptırın bence, belki de hasar yoktur ve içiniz rahatlar, ister doğal ister tüp bebek ile istediğiniz zaman denersiniz. Eğer hasar varsa da doktorunuza danışıp antioksidanları arttırabilirsiniz ve düşmesi için biraz bekleyip tüp bebeğe öyle başlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
faydasını görmüşsünüz devam edin dedilerMerhaba, test için örnek vermişken mümkünse yaptırın bence, belki de hasar yoktur ve içiniz rahatlar, ister doğal ister tüp bebek ile istediğiniz zaman denersiniz. Eğer hasar varsa da doktorunuza danışıp antioksidanları arttırabilirsiniz ve düşmesi için biraz bekleyip tüp bebeğe öyle başlayabilirsiniz. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
10 gün sonra canimB Birmucize L Longway2015Suskun Ceylan unuttuğum arkadaşım varsa onun için de geçerli :)
Test günleriniz ne zaman. Sizlerin yecanınızı paylaşıyorum
Birsürü minnoşlarımız olsun lütfennn10 gün sonra canim
Dondurulmuşlar adetin 21./25 günleri arasında uygun görülen günler sanırım memorial sayfasında öyle yazıyordu :) onların yalancısıyımKızlar tüp bebekte transfer adetin kaçıncı günü oluyor Benim ikinci regl ile olacak transfer, Mart’ta olur tahminen ?
Çok geç değil mi, uzadıkça uzuyor :)Dondurulmuşlar adetin 21./25 günleri arasında uygun görülen günler sanırım memorial sayfasında öyle yazıyordu :) onların yalancısıyım
İnşallah daaa 1 tanecik vardı onu koydu doktor :)Birsürü minnoşlarımız olsun lütfennn
Canıııımmm teşekkür ederim inşallah test gününde mutlu oluruz.B Birmucize L Longway2015Suskun Ceylan unuttuğum arkadaşım varsa onun için de geçerli :)
Merhaba, çok hafif silikleşmiş gibi geldi bana, mümkünse bu günü de değerlendirin isterseniz. Yarın da yeniden test yapıp bakarsınız daha da silikleşmiş mi.Kızlar ben 33 günde bir adet oluyorum. Ovulasyon testlerini koydum bugun yaptığım 19.gün olan. Dünü değerlendirdik acaba bugünü de değerlendirelim mi sizce?
Diğer hafta kuzum. Bu hafta uzun geçecek anlayacağın. Senin adet ne zaman? Hadi şubat bitiyorB Birmucize L Longway2015Suskun Ceylan unuttuğum arkadaşım varsa onun için de geçerli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?