Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bana bu sefer balık yağı ve karışık bir takviye vitamin verdi Saklicennet İçinde baya bir şey var folic asitte dahil. Minamix ismi
Hemen bakmam lazım. Ben şuan omega kullanıyorum folik asitim bitti prowomen kullanıyordum gittim dr verene kadar birşey alayın dedim folbiol diye birşey aldım onda da doz çok yüksekmiş o kadar bilmiyordum.

Ben tam bilmiyorum canım ama bazen sadece jel de veriliyor. Sen şuan bebeğine odaklan allahım ol derse olur inşallah.
Dr hastaneni de hiç sevmedim. Bir daha kapısını bile açma. Minnoşun seninle olsun inşallah.
Bende sevmedim sanki normal muayene gibi dicem onda bile hormon testleri yapiliyor neyse yapacak bişe yok artık eğer bebek varsa doktor ben yaptım demesin

Bende sevmedim sanki normal muayene gibi dicem onda bile hormon testleri yapiliyor neyse yapacak bişe yok artık eğer bebek varsa doktor ben yaptım demesin
Kimse yaptım demesin zaten yapan belli elhamdulillah.
Yapabilseydik şimdiye kadar yapardık zaten bir amuda kalmadığımız kaldı
Sen o güzel yüreğini daraltma her şerde bir hayr vardır muhakak. Sen hayrını bekle. Ben inanıyorum sen bebek sahibi olacaksın inşallah.

Ayy keske ben de ole hayal ediyorum hep tam baslyacgm zaman hamile oldugumu ogrensem diyorum insan madiiyat bitarafa manen zor bi surec bu tedavi sonuc da kesin degl bir de .ama olumlu hayali bile insani mutlu ediyor

Ayy keske ben de ole hayal ediyorum hep tam baslyacgm zaman hamile oldugumu ogrensem diyorum insan madiiyat bitarafa manen zor bi surec bu tedavi sonuc da kesin degl bir de .ama olumlu hayali bile insani mutlu ediyor
Kesinlikle çok mutlu ediyor. Hele ki kere benzeyeceğini ellerini ayaklarını hayal edince birde nasıl gülecek acaba deyince dünyalar benim oluyor. En çok da gözleri babasına benzesin onun gibi baksın çok istiyorum hep hayal ediyorum rabbim tez zamanda gerçekleştirsin inşallah. Ahhhh ahhhh :)
Bizim bebekler masraflı gelecek.

İnşallah canım bu arada tüp Bebek merkezinde eşimin ileri hareket 0 çıktı hareketli %50 fln 58 de olabilir bu şekilde çıktı

İnşallah canım bu arada tüp Bebek merkezinde eşimin ileri hareket 0 çıktı hareketli %50 fln 58 de olabilir bu şekilde çıktı
İleri haraket çıkmamış olabilir ama ileri yavaş vardır yerinde vardır. Bizde de ileri haraket yok ileri doğrusal olmayan haraket var. Ama tüp bebek olur denildi. Maaşallah haraket çok yüksek sen sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…