- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Hemen bakmam lazım. Ben şuan omega kullanıyorum folik asitim bitti prowomen kullanıyordum gittim dr verene kadar birşey alayın dedim folbiol diye birşey aldım onda da doz çok yüksekmiş o kadar bilmiyordum.Bana bu sefer balık yağı ve karışık bir takviye vitamin verdiSaklicennet İçinde baya bir şey var folic asitte dahil. Minamix ismi
Bende sevmedim sanki normal muayene gibi dicem onda bile hormon testleri yapiliyor neyse yapacak bişe yok artık eğer bebek varsa doktor ben yaptım demesinBen tam bilmiyorum canım ama bazen sadece jel de veriliyor. Sen şuan bebeğine odaklan allahım ol derse olur inşallah.
Dr hastaneni de hiç sevmedim. Bir daha kapısını bile açma. Minnoşun seninle olsun inşallah.
Kimse yaptım demesin zaten yapan belli elhamdulillah.Bende sevmedim sanki normal muayene gibi dicem onda bile hormon testleri yapiliyor neyse yapacak bişe yok artık eğer bebek varsa doktor ben yaptım demesin
Ayy keske ben de ole hayal ediyorum hep tam baslyacgm zaman hamile oldugumu ogrensem diyorum insan madiiyat bitarafa manen zor bi surec bu tedavi sonuc da kesin degl bir de .ama olumlu hayali bile insani mutlu ediyorBugün adet günüm kahrolası 2.5 senedir istenmediği halde geliyor. Şimdi gelsin istiyorum gelmek bilmiyor. Çok inat birşey herşeyin tersini yapıyoreşim bile bugün kaç kez aradı ne var ne Yok, gelen giden var mı? Diyor çok heyecanlı ve sabırsızım her günümü ne istediklerini neler yaptıklarını anlatacağım inşallah. :)
Bugün kendi kendime dedim ki şimdi bir sürpriz olsada hamile olduğumu öğrensem dünyalar benim olur. :)
Kesinlikle çok mutlu ediyor. Hele ki kere benzeyeceğini ellerini ayaklarını hayal edince birde nasıl gülecek acaba deyince dünyalar benim oluyor. En çok da gözleri babasına benzesin onun gibi baksın çok istiyorum hep hayal ediyorum rabbim tez zamanda gerçekleştirsin inşallah. Ahhhh ahhhh :)Ayy keske ben de ole hayal ediyorum hep tam baslyacgm zaman hamile oldugumu ogrensem diyorum insan madiiyat bitarafa manen zor bi surec bu tedavi sonuc da kesin degl bir de .ama olumlu hayali bile insani mutlu ediyor
İnşallah canım bu arada tüp Bebek merkezinde eşimin ileri hareket 0 çıktı hareketli %50 fln 58 de olabilir bu şekilde çıktıKimse yaptım demesin zaten yapan belli elhamdulillah.
Yapabilseydik şimdiye kadar yapardık zaten bir amuda kalmadığımız kaldı
Sen o güzel yüreğini daraltma her şerde bir hayr vardır muhakak. Sen hayrını bekle. Ben inanıyorum sen bebek sahibi olacaksın inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin canım :)Ayy keske ben de ole hayal ediyorum hep tam baslyacgm zaman hamile oldugumu ogrensem diyorum insan madiiyat bitarafa manen zor bi surec bu tedavi sonuc da kesin degl bir de .ama olumlu hayali bile insani mutlu ediyor
İleri haraket çıkmamış olabilir ama ileri yavaş vardır yerinde vardır. Bizde de ileri haraket yok ileri doğrusal olmayan haraket var. Ama tüp bebek olur denildi. Maaşallah haraket çok yüksek sen sıkma canını.İnşallah canım bu arada tüp Bebek merkezinde eşimin ileri hareket 0 çıktı hareketli %50 fln 58 de olabilir bu şekilde çıktı
Şakaaaa çok belirgin bu yanlış olamaz ama erken degilmi çatlatma iğnesi etkisi olabilir miiKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Çok heyecanlandimmmKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Kan ver kannnnnKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Emin değilim keşke yapmasaydım dedim. Yanlış olabilir demi ?Şakaaaa çok belirgin bu yanlış olamaz ama erken degilmi çatlatma iğnesi etkisi olabilir mii
Çok belirgin çıkmış yanlış olmaz, bence rahatlayın keyfini çıkarın.Emin değilim keşke yapmasaydım dedim. Yanlış olabilir demi ?
OlabilirEmin değilim keşke yapmasaydım dedim. Yanlış olabilir demi ?
Canım bekle 2 gün sonra kan ver 8. Gün öğrendi bizim ark kandaEmin değilim keşke yapmasaydım dedim. Yanlış olabilir demi ?
Senin dondurulmusmuydu embriyo ovitrilleo iğneÇatlatma iğnesi hangisiydi ? Adı neydi karıştırdım
Dünkü vurulduğun iğne olamaz çatlatma ignesinin üzerinden 9-10 gün geçtiyse hamilesin :) çok belirgin cunkuYok döndürülmüş değil. Sanırım iğnenin etkisi çünkü dün bi iğne vurdum. Choriomon diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?