- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikiz bunlar ikizzzzz çok belirgin maaşallah inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerler çok mutlu oldum çoookkkk darısı diğer arkadaşlarıma inşallahKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Çatlatma iğnesi falan değil rahat ol sakin ol. Hamilesin işteYok döndürülmüş değil. Sanırım iğnenin etkisi çünkü dün bi iğne vurdum. Choriomon diye.
Sakin oll kan ver bugün bıYa emin değilim iğneler ilaçlar yapmış olabilir mi dün choriomon diye bi iğne vurdumSaklicennet kafma bi milyon oldu gerçek mi
Limonlu da 3. Gün embriyosu 7. Veya 8. Gün idrarda öğrendi. :) ağlama krızine girebilirsin ama bu kez mutluluktan. Ben bile çok tuhaf oldumYa emin değilim iğneler ilaçlar yapmış olabilir mi dün choriomon diye bi iğne vurdumSaklicennet kafma bi milyon oldu gerçek mi
Benide yoldan cikarticaksiniz 10 gün sonra yap dedi doktor banaLimonlu da 3. Gün embriyosu 7. Veya 8. Gün idrarda öğrendi. :) ağlama krızine girebilirsin ama bu kez mutluluktan. Ben bile çok tuhaf oldum
SİZDe durdunuz durdunuz aynı anda transfer oldunuz hanginiz önce hanginiz sonra oldu karıştırdım. Sen bekle yapma erken dahaBenide yoldan cikarticaksiniz 10 gün sonra yap dedi doktor bana
Choriomon iğneyi neden yaptırdı doktor? O da çatlatma iğnesi. Seni üzmek istemem ama sanırım onun pozitifliği.Ya emin değilim iğneler ilaçlar yapmış olabilir mi dün choriomon diye bi iğne vurdumSaklicennet kafma bi milyon oldu gerçek mi
Bilmiyorum bi fikrim yok neden olduğunu ama yok üzülmem farkettim sonradan o olabileceğini.Choriomon iğneyi neden yaptırdı doktor? O da çatlatma iğnesi. Seni üzmek istemem ama sanırım onun pozitifliği.
Yok canım sanırım iğnenin etkisi. Çok erken çünkü çıkması için. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimizeSakin oll kan ver bugün bıveee banada dua et
Yaaa benim nie gözum doldu simdi Allahim ins hamilesindir bize de nasip et AllahimKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Kuzum sanırım yanlış zamanda yaptım iğnenin etkisi olabilir. Ben heyecanlanamadım o yüzden. Yanlış alarm olabilirYaaa benim nie gözum doldu simdi Allahim ins hamilesindir bize de nasip et Allahim
Ins degildir suanolsa bile sonucunda hamile cikarsin bnde dayanamaz yaprdm kesin. Dualrimiz seninle az dha sabir canimKuzum sanırım yanlış zamanda yaptım iğnenin etkisi olabilir. Ben heyecanlanamadım o yüzden. Yanlış alarm olabilir
Aaaa transfer sonrası neden çatlatma iğnesi verilsin ki????? İlk kez duydum.Choriomon iğneyi neden yaptırdı doktor? O da çatlatma iğnesi. Seni üzmek istemem ama sanırım onun pozitifliği.
Sen ne yapıyorsun? İyi misin? Nasıl bir yol çizdiniz?Çok belirgin çıkmış yanlış olmaz, bence rahatlayın keyfini çıkarın.
Negatif denemelerim olduğu için Era testi önerdi doktorum ,onun hazırlığını yapıyoruz, Haziranda da tüp bebek yaptıracağız cnm .Sen ne yapıyorsun? İyi misin? Nasıl bir yol çizdiniz?
Dr size normal deneyin dediğimde sizde biraz deneyeceğiz demiştin o zaman diyecektim ama tüp bebekten vazgeçtin sandım demedim. Bence de vakit geçirmeden yaptırın. Eşinin zaten görünen çok büyük problemi yoktu ama olmadı tüp bebek denemekte tekrar yarar var sanki beklemek biraz zaman kaybı geliyor. Olsa olurdu diye düşünüyorum. Bu kez merkezi iyi seçin. Gönül isterki ist gelin. Geceliği 140 liraya oteller varmış. Günlük kiralık evlerde var. Keşke akraban olsa burada. Bana hep yanlış tedavi geliyor senin yaptırdıkların. Git Geller falan. Bu kez olur inşallah.Negatif denemelerim olduğu için Era testi önerdi doktorum ,onun hazırlığını yapıyoruz, Haziranda da tüp bebek yaptıracağız cnm .
Ben ikinci merkezimde yaptıracağım tekrar evime de yakın merkezde iyi biz farklı yöntemler kullanılır daha iyi olır diye Ankaraya gitmiştik ama olmadı malesef. İstanbulda çok iyi ama evime yakın olunca daha rahat oluyor benim için çünkü tedavi sürecinde eşim yanımda olamıyor. Hayırlısı diyelim cnmDr size normal deneyin dediğimde sizde biraz deneyeceğiz demiştin o zaman diyecektim ama tüp bebekten vazgeçtin sandım demedim. Bence de vakit geçirmeden yaptırın. Eşinin zaten görünen çok büyük problemi yoktu ama olmadı tüp bebek denemekte tekrar yarar var sanki beklemek biraz zaman kaybı geliyor. Olsa olurdu diye düşünüyorum. Bu kez merkezi iyi seçin. Gönül isterki ist gelin. Geceliği 140 liraya oteller varmış. Günlük kiralık evlerde var. Keşke akraban olsa burada. Bana hep yanlış tedavi geliyor senin yaptırdıkların. Git Geller falan. Bu kez olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?