Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benide yoldan cikarticaksiniz 10 gün sonra yap dedi doktor bana
SİZDe durdunuz durdunuz aynı anda transfer oldunuz hanginiz önce hanginiz sonra oldu karıştırdım. Sen bekle yapma erken daha
Zaten küstüm size ilk ben yaptıracaktım güya
Şaka bir yana inşallah hepinizden güzel haberler alalım.

Negatif denemelerim olduğu için Era testi önerdi doktorum ,onun hazırlığını yapıyoruz, Haziranda da tüp bebek yaptıracağız cnm .
Dr size normal deneyin dediğimde sizde biraz deneyeceğiz demiştin o zaman diyecektim ama tüp bebekten vazgeçtin sandım demedim. Bence de vakit geçirmeden yaptırın. Eşinin zaten görünen çok büyük problemi yoktu ama olmadı tüp bebek denemekte tekrar yarar var sanki beklemek biraz zaman kaybı geliyor. Olsa olurdu diye düşünüyorum. Bu kez merkezi iyi seçin. Gönül isterki ist gelin. Geceliği 140 liraya oteller varmış. Günlük kiralık evlerde var. Keşke akraban olsa burada. Bana hep yanlış tedavi geliyor senin yaptırdıkların. Git Geller falan. Bu kez olur inşallah.

Ben ikinci merkezimde yaptıracağım tekrar evime de yakın merkezde iyi biz farklı yöntemler kullanılır daha iyi olır diye Ankaraya gitmiştik ama olmadı malesef. İstanbulda çok iyi ama evime yakın olunca daha rahat oluyor benim için çünkü tedavi sürecinde eşim yanımda olamıyor. Hayırlısı diyelim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…