- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Ayyyyyy çok sevindimmmmmm rabbim inş devamını getirirKızlar transferin 6.günü ben şoktayım yanlış olabilir mi ?
Ben de ilk kez duydum.Aaaa transfer sonrası neden çatlatma iğnesi verilsin ki????? İlk kez duydum.
Bende bugün vuruldum Gonapeptyl diye bı iğne transferin 4. Gününde vurcan dedi ama ne için bilmiyorumBen de ilk kez duydum.
Canım teşekkür ederim. Ortalığı şeye boğdum. Yanlış alarm bildiğinL Longway2015 canım iğnenin içeriğine baktım, human karyonik gonadotropin diyor yani gebelikte yapılan beta hcg testi ile aynı. Bebek tutunup plasenta oluşunca bu hormon salınırmış, belki tutunmayı kolaylaştırsın diye vermiştir doktorun. Ama ilk kez sende duydum, bekleme aşamasında yapıldığını. Diğer taraftan inşallah test gününde de pozitif olur canım dualarım seninle
Aynen ben de vurdum. Bide şaşkın gibi test yaptım bilmedenBende bugün vuruldum Gonapeptyl diye bı iğne transferin 4. Gününde vurcan dedi ama ne için bilmiyorum
Zeynep’i sanırım yanlış alarm yaAyyyyyy çok sevindimmmmmm rabbim inş devamını getirirsanki kendi gebeliğimi görmüş gibi sevindim vallllllaaa
Canım benim kalbinde gönlünde ne varsa rabbim rabbim yaşatsın inşallah benim vurulduğum ignede de varmı acaba bhcg etkisiAynen ben de vurdum. Bide şaşkın gibi test yaptım bilmeden
İnşallah canım hepimiz. Cuma’ya kadar elime almayacağım dedi ve aldı olmaz umarımL Longway2015 canım benim tüm kalbimle inşallah bebektendir diye dua ediyorum.Ama dediğin gibi iğnenin etkisi olma ihtimali de yok değil. Ben de bilmiyordum bu dönemde iğne yapıldığını. Bir iki gün sonra inşallah daha da koyulaşmış şekilde tekrar görürüz bu güzel fotoğrafı
Şimdi baktım da bazı merkezlerde uygulanıyor herhalde bu sistem. Sana da mı verdiler iğne?Öncekinde de şimdikinde de bana bahsetmediler böyle bir şeydenCanım benim kalbinde gönlünde ne varsa rabbim rabbim yaşatsın inşallah benim vurulduğum ignede de varmı acaba bhcg etkisi
Evet canım bugün vurdum sadece bir defa vurulcak transferin 4.gunuŞimdi baktım da bazı merkezlerde uygulanıyor herhalde bu sistem. Sana da mı verdiler iğne?Öncekinde de şimdikinde de bana bahsetmediler böyle bir şeyden
Etkisi ne zaman geçer bilemedim ki kuzum. Ben bu sefer test gününe kadar beklemeyi planlıyorum, bakalım inşallah sabredebilirim.Canım teşekkür ederim. Ortalığı şeye boğdum. Yanlış alarm bildiğininşallah canım peki bunjn etkisi ne zaman a geçer ki
Ya ben sabırsızlıktan değil de ovulasyon testlerim vardı kutusu elime geçti. onların arasında bunu göndermişler aman hadi yap dedim. Yani beklentisiz de işte iğneyi hesaplayamadım :) neyse bakcaz artıkEtkisi ne zaman geçer bilemedim ki kuzum. Ben bu sefer test gününe kadar beklemeyi planlıyorum, bakalım inşallah sabredebilirim.
Merhaba, benim devlete gitmek için zamanım olmadı ama düzen lab. da dna hasar testi yaptırmıştı eşim Kasım sonunda canım.Kizlar bende bugun araştırma hastn kan testi verdim kanda pihtilasma ve kromozom analizi diye 3 ay sonra çıkcak dedi.esimede kromozom analizi yapalim dedi doktor onada haftaya randevu aldim.bir tek sperm dna analizi kaldi onu urologmu yonlendiriyo .tibbi genetik de doktor onu biz yapmıyoruz ist da hangi hastane yapiyo bilen varmi devlette hangi bolum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?