Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben hiç birinizi tanımasam da sanki yakın arkadaşlarımmışsınız gibi düşünüyorum sizleri.Hepimiz birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz burda.Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua Rabbim katında çok makbüldür.Eğer isterseniz farklı bir konu açıp ordan dua edebiliriz.

Merhabalar. Bugün transfer de 6. gün bitiyor. Sol yumurtalıkta aşırı ağrı ve mide bulantısı var. Bunlar bi belirti olamaz değil mi

Merhabalar. Bugün transfer de 6. gün bitiyor. Sol yumurtalıkta aşırı ağrı ve mide bulantısı var. Bunlar bi belirti olamaz değil mi
Bilmiyorum onlar bende de var hatta gece regl oluyor gibi fena ağrılarla uyanıp baya şiddetli acı çektim. Benim modum bugün yine bi düştü niyeyse..

Bilmiyorum onlar bende de var hatta gece regl oluyor gibi fena ağrılarla uyanıp baya şiddetli acı çektim. Benim modum bugün yine bi düştü niyeyse..
Bu süreç psikolojimizi de olumsuz etkiliyor. Belki de normal olan şeyler bir umut bizlere sanki güzel şeylerin habercisi olacakmış gibi geliyor. Allah ım bizlere güç ver...

Bu süreç psikolojimizi de olumsuz etkiliyor. Belki de normal olan şeyler bir umut bizlere sanki güzel şeylerin habercisi olacakmış gibi geliyor. Allah ım bizlere güç ver...
Amin amin inşallah. Ben bi an geliyor düşüyorum sonra tekrar unutuyorum.

Hormon almıyor olsak hepsi belirti ama şimdi hamileliğe yoramıyor insan. Sol kasık batması ve ağrısı baştan beri var bende. İnşallah hepimizin bekleyeşi mutlu sonla biter

Hormon almıyor olsak hepsi belirti ama şimdi hamileliğe yoramıyor insan. Sol kasık batması ve ağrısı baştan beri var bende. İnşallah hepimizin bekleyeşi mutlu sonla biter
Senin kaçıncı gün transfer de ve kaçıncı deneme. Genel itibariyle sıkıntı neredeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…