- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Bizde Ağustos ayında tüp deneyeceğiz.ovulasyon yapmadım hiç ama yumurtlama zamanlarını değerlendiriyoruz daha sonuç alamadık.benim ileri hız % 60 olsaydı ve morfoloji % 6 olsaydı her ay ovülasyon denemesi yapıyorum çoktan olurdu yada hemen aşılama düşünürdüm çünkü tutma olasılığı çok yüksek ama iyi bir hastanede yaptırırdım
bende eczanelerden ovülasyon testleri var onu deneyip bir öyle tüp bebek yapmanı tavsiye ederim çünkü bizimkisi hızla ilgili bir problem var ondan olmadıgını düşüyorum sizinkisi yeterli gibi duruyorBizde Ağustos ayında tüp deneyeceğiz.ovulasyon yapmadım hiç ama yumurtlama zamanlarını değerlendiriyoruz daha sonuç alamadık.
Promotil men iyi olan, forte değil ikisi de Toz.
ameliyat mı düzgün olmadı acaba? Nerde oldunuz?
birde bura arkadaşlar çakşır suyu kullandı memnun kalmışlardı
siz nerede düşünüyorsunuz tüp bebek ?Bizde Ağustos ayında tüp deneyeceğiz.ovulasyon yapmadım hiç ama yumurtlama zamanlarını değerlendiriyoruz daha sonuç alamadık.
Promotil men iyi olan, forte değil ikisi de Toz.
ameliyat mı düzgün olmadı acaba? Nerde oldunuz?
birde bura arkadaşlar çakşır suyu kullandı memnun kalmışlardı
Hayırlı olsun canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız hep birlikte.Bende 16 Eylül’e randevu aldım Ege hanımdan
İzmirde yaptıracağız neredeyse 1 sene olacak ameliyat olalı.siz nerede düşünüyorsunuz tüp bebek ?
valla bizde 5 sene bitti sayılır bende yoruldum herhalde artık eğer baktık bir kaç ay daha olmuyor bizde deneyeceğiz mecburenİzmirde yaptıracağız neredeyse 1 sene olacak ameliyat olalı.
Biz 7 yıllık evliyiz 6 yıldır istiyoruz oyüzden daha fazla oyalanmak istemiyoruz, denedik herşeyi olmuyor normal yolla zorlamanın bir anlamı yok bizim için.
Izmirde nereyi düşünüyorsunuz acabaİzmirde yaptıracağız neredeyse 1 sene olacak ameliyat olalı.
Biz 7 yıllık evliyiz 6 yıldır istiyoruz oyüzden daha fazla oyalanmak istemiyoruz, denedik herşeyi olmuyor normal yolla zorlamanın bir anlamı yok bizim için.
İrenbe de yaptıracağım.Izmirde nereyi düşünüyorsunuz acaba
inş. canımHanımlar merhaba ileri hız ve morfoloji icin yeni başladık ilerleme guzelce var henüz yeterli değil ama zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum.
Sabah keciboynuzu kürü( saracoglu tarifi) + bal,polen ,ari sütü karışımı hazır aldık + zeytin yağında 2 incir
Öğle vakti soğuk sıkım keciboynuzu + E vitamini 200
Akşam supradyn energy focus
Gece keciboynuzu kürü + bal karışımı
Guzel sonucları elde edeceğinize inanarak aksatmadan yapın ve bana dua edin
Degerleriniz gayet iyi aslinda. Sayi da iyi.morfolji yni sperm sekli belki o dha yuksek olabilrdi ama bunla da hamile kalanlar var. Sen bi kadin dogumcuya git canim. Hormonalrina baktr .muayene ol. Bu islerde agirdan almak bi sey kazandirmiyor maalesef.belki aşilma dener ya da yumurt takibi yaptirirsiniz. Takviye de kullanbilirsn vitamin vs.Eki Görüntüle 2290061 merhaba değerler nasıl acaba bilgisi olan var mı 3 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadı henüz
Değerler çok kötü değil benim yazdığım şeyleri de uygularsanız daha iyi olur değerler . Sizde görünün bence doktora . Fazla beklemeden kavuşursunuz inşallah saglicaklaEki Görüntüle 2290061 merhaba değerler nasıl acaba bilgisi olan var mı 3 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadı henüz
Yumurta takibi yaptırdım hormonlar da güzel çıktı aşılama dedi ama aşılama hakkında bi bilgim yok ve ne kadar maliyeti var onu da bilmiyorum keçiboynuzu pekmezi ve kürü kullanıyorz bugün 3. Gün bakalım hayırlısıDegerleriniz gayet iyi aslinda. Sayi da iyi.morfolji yni sperm sekli belki o dha yuksek olabilrdi ama bunla da hamile kalanlar var. Sen bi kadin dogumcuya git canim. Hormonalrina baktr .muayene ol. Bu islerde agirdan almak bi sey kazandirmiyor maalesef.belki aşilma dener ya da yumurt takibi yaptirirsiniz. Takviye de kullanbilirsn vitamin vs.
Ben de g9ründum hormonlar yumurta çatlama falan hepsi çok güzel çıktı 1 kere femera çatlama iğnesi 2 kere sadece klomen kullandım acaba siz ne kullandınız ve etkisini gördünüz mü ben 3 gündür keçiboynuzu kürü ve pekmez i kullanıyoruzDeğerler çok kötü değil benim yazdığım şeyleri de uygularsanız daha iyi olur değerler . Sizde görünün bence doktora . Fazla beklemeden kavuşursunuz inşallah saglicakla
Asima cok maliyetli degil ama .mesela benm esimin degerleri sayisi iyi saniyorrdk 165 mlyn falan ama yikama sonrasi cok az kaldi .yanji kaliteli sperm azmis. Ole yikali yapan yerde test verip asilama mi tup mu oldugun karar versiniz. 3 yil uzun bi sure dogal beklemk uzgunum ama vakit kaybi olabiilr. Maddi anlamada hazir olunca tedaviye baslayin derim bu surecte de takviye alabilirsnz. Rahim filmi de cekiblrsn sen de.Yumurta takibi yaptırdım hormonlar da güzel çıktı aşılama dedi ama aşılama hakkında bi bilgim yok ve ne kadar maliyeti var onu da bilmiyorum keçiboynuzu pekmezi ve kürü kullanıyorz bugün 3. Gün bakalım hayırlısı
Canım benım de eşimin sperm sayısı senin eşinin ki gibi ama ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sen hamıle kalamadın mı 165 ML degerle bak bu eşimin testiA
Asima cok maliyetli degil ama .mesela benm esimin degerleri sayisi iyi saniyorrdk 165 mlyn falan ama yikama sonrasi cok az kaldi .yanji kaliteli sperm azmis. Ole yikali yapan yerde test verip asilama mi tup mu oldugun karar versiniz. 3 yil uzun bi sure dogal beklemk uzgunum ama vakit kaybi olabiilr. Maddi anlamada hazir olunca tedaviye baslayin derim bu surecte de takviye alabilirsnz. Rahim filmi de cekiblrsn sen de.
Yok hic kalmadm 4 yil. Bu ayilk defa tup bebek yaptik ins onun sonucunu beklyrm.Canım benım de eşimin sperm sayısı senin eşinin ki gibi ama ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sen hamıle kalamadın mı 165 ML degerle bak bu eşimin testi
Canım sayı iyi eşinde hareket durumu nasıl yanı 165 ML az degıl yeterli inşallah canım bunun sonucunu güzel alırsınızYok hic kalmadm 4 yil. Bu ayilk defa tup bebek yaptik ins onun sonucunu beklyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?