Yikamali verdigimiz testlerde 5 milyina dusuyordu ama. Onuda sonra ogrendk ztñ. Hizda toplm yuzde 20 fln cikiyordu. Ama yetmiyordu iste. Nasip artikk. Rabbim bunu munasip gormus dmek napailm.ins hepimiz guzel sonuclar alirizCanım sayı iyi eşinde hareket durumu nasıl yanı 165 ML az degıl yeterli inşallah canım bunun sonucunu güzel alırsınız
İnşâllah canım hayırlısı olsun hakkınızdaYikamali verdigimiz testlerde 5 milyina dusuyordu ama. Onuda sonra ogrendk ztñ. Hizda toplm yuzde 20 fln cikiyordu. Ama yetmiyordu iste. Nasip artikk. Rabbim bunu munasip gormus dmek napailm.ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
Netten alabilirsin güvenli eczaneler var.botanikecza, farmareyon, dermoeczane,syu bu tarz yerler güvenli en uygun fiyat nerdeyse alabilirsinKızlar promotil promen k gibi vitamin desteklerini internetten mü alıyorsunuz eczanelerde bulamadım nete de güvenemiyorum
Çok teşekkür ederim size yenidenNetten alabilirsin güvenli eczaneler var.botanikecza, farmareyon, dermoeczane,syu bu tarz yerler güvenli en uygun fiyat nerdeyse alabilirsin
Eczaneye soyleyin onlari vardir depolarinda getirir .bence netten alinmamali. Eczanedn de indirim istebilrsnz hem . Vitaminlre indirim yapiyoardi bana.Kızlar promotil promen k gibi vitamin desteklerini internetten mü alıyorsunuz eczanelerde bulamadım nete de güvenemiyorum
İnternete güvenmiyorum açıkcası. Eczanelerin elinde bulunmuyor, söylüyoruz getirttiriyorlar.Kızlar promotil promen k gibi vitamin desteklerini internetten mü alıyorsunuz eczanelerde bulamadım nete de güvenemiyorum
Biraz hızda problem var. Bu değerlerle de olabilir ama bekletir. Size tavsiyem eğer ki kendinide bir problem yoksa yumurtlamada sorun yoksa eşinize keçiboynuzu kürü yapın. Spermlerin hareketlenmesi gerek.Eki Görüntüle 2290061 merhaba değerler nasıl acaba bilgisi olan var mı 3 yıldır evliyim ve bebeğimiz olmadı henüz
Eşinizin değerleri şuan yumurta takibi veya aşılama kadar iyi değil. Para harcamayın o tarz şeylere. Takviye kullandırın. İleri haraketli %30un üzerine çıkması lazım. Bu değerler kötü değil ama referansın altında hareketlilik ona biraz yoğunlaşın. İnşallah normal yolla hamile kalmaya yetecektir.Ben de g9ründum hormonlar yumurta çatlama falan hepsi çok güzel çıktı 1 kere femera çatlama iğnesi 2 kere sadece klomen kullandım acaba siz ne kullandınız ve etkisini gördünüz mü ben 3 gündür keçiboynuzu kürü ve pekmez i kullanıyoruz
Saklıcennet hepimize yardım etmeye calısıyorsun allah razı olsun inş dualarım seninleEşinizin değerleri şuan yumurta takibi veya aşılama kadar iyi değil. Para harcamayın o tarz şeylere. Takviye kullandırın. İleri haraketli %30un üzerine çıkması lazım. Bu değerler kötü değil ama referansın altında hareketlilik ona biraz yoğunlaşın. İnşallah normal yolla hamile kalmaya yetecektir.
Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Saklıcennet hepimize yardım etmeye calısıyorsun allah razı olsun inş dualarım seninle
Sonuçlarınıza biraz baktım. Sayınız gayet iyi volüm Yüksel olduğu için. Gebe kalmanız zaten güzel bir şey. Demek ki oluyor. Benim size tavsiyem. Sıvılaşma süresi yüksek çıkmış bütün testler de. Her gün 1 kapsül nac 600 alsın eczaneden suda eritip içsin. Emin olun sıvılaşma süresi düşecektir. Hız için çakşır suyu veya keçiboynuzu kürü deneyin. Bunlar hızı arttırıyor. 1 kutu da astaksantin alın ocean marka olabilir. Multıvitamin isterseniz içinde astaksantin q10 üzüm çekirdeği ginseng falan olan bir vitamin vardı ismini unuttum şuan arkadaşlardan bilenler söyler. Onu kullansın DNA hasarı varsa düşer spermler güçlenir. Düşüğe ne sebep oldu bilmiyorum ama önlem olur.Kızlar 2 ay arayla sperm testi sonuclarımız kecıboynuzu pekmezi ve northvital adında bir ılac kullanıldı 4 ay önce hamılelık olmuştu ama maalesef düşükle sonuçlandı
Ben botanik ecza vitamin.com du sanırım oralardan alıyorum. N11den de puanına göre yorumlarına göre aldım hiçbir problem yaşamadım.Kızlar promotil promen k gibi vitamin desteklerini internetten mü alıyorsunuz eczanelerde bulamadım nete de güvenemiyorum
Sag ol canım ama doktoru kecıboynuzu özü ve zel bır ılac var north vıtal dıye onu kullansan yeterli olur dedıSonuçlarınıza biraz baktım. Sayınız gayet iyi volüm Yüksel olduğu için. Gebe kalmanız zaten güzel bir şey. Demek ki oluyor. Benim size tavsiyem. Sıvılaşma süresi yüksek çıkmış bütün testler de. Her gün 1 kapsül nac 600 alsın eczaneden suda eritip içsin. Emin olun sıvılaşma süresi düşecektir. Hız için çakşır suyu veya keçiboynuzu kürü deneyin. Bunlar hızı arttırıyor. 1 kutu da astaksantin alın ocean marka olabilir. Multıvitamin isterseniz içinde astaksantin q10 üzüm çekirdeği ginseng falan olan bir vitamin vardı ismini unuttum şuan arkadaşlardan bilenler söyler. Onu kullansın DNA hasarı varsa düşer spermler güçlenir. Düşüğe ne sebep oldu bilmiyorum ama önlem olur.
Doktorunuzu dinleyin tabi.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Sag ol canım ama doktoru kecıboynuzu özü ve zel bır ılac var north vıtal dıye onu kullansan yeterli olur dedı
Doktorunuzu dinleyin tabi.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Sag ol canım ama doktoru kecıboynuzu özü ve zel bır ılac var north vıtal dıye onu kullansan yeterli olur dedı
Amin canım inşallahDoktorunuzu dinleyin tabi.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Olumsuz canim maalesef. 4.8 ckti hoca yarin bi dha ver ilaclri kesme dedi ama artk belli sonuc. 8 ve 9 gun testlrde silik cizgi gormstm oysaki.10 gun kanda ckmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?