Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mesaj eski ama ben topiği baştan sona okumaya çalışıyorum.Olurda bize fayda edecek bir şey yakalarım diye..Son cümle içimi acıttı.
Çok şükür rabbim nasip etmiş size.İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun canim insallah. Ben gercekten hic inanamiyordum cocugum olacagina. En yakin arkadaslarimin hep bebegi olmustu benden sonra evlenenlerin cocuklari kac yaslarina girdiler. Sonra ablam kardesim kardesim benden 2 sene sonra evlendi rabbim onada nasip etti. Hic beklemedigim bi anda oldu ve ben inanamadim bazende acaba ruyadamiyim diyorum su an. Inaniyorumki rabbim en kisa zamanda sizede nasip edecek. Bizim sinavimizda boyle eger isyan edip neden dersek kazanamayiz ama tevekkul edip hayirli zamanda hayirli evlat dersek eminimki cok guzel kazaniriz canim insallah

peki sorununuz neydi acaba bize de faydalı olacak bilgiler verir misiniz ? hamile kalmadan önce birşey yaptınız mı ?

peki sorununuz neydi acaba bize de faydalı olacak bilgiler verir misiniz ? hamile kalmadan önce birşey yaptınız mı ?
tabi yazarım.
benim eşim 2 seneden fazla oldu varikosel ameliyatı oldu hiç ileri hareket yoktu sayı çok çok azdı
ameliyattan sonra 6 ay içinde düzelir toplamda 1 senede olmazsa tüp bebek demişlerdi
o zamanlar bitkisel bişeylerde yaptık ama devamını getiremedik
bendede yumurtlama sorunu vardı adetlerim düzensizdi
zaten eşimin sorununu öğrenene kadar sorun sadece bende sanıyoduk halbuki ikimizdeymiş yani
en son eşim için gittiğimiz prof bize varikoselin tekrarladığını ama ameliyata gerek olmadığını söyledi
promen k diye bi vitamin verdi 3 ay kullan dedi eşime
ben bişey kullanmıyodum
ramazandan sonra aşılama yapıcaktık
mayıs ayında çok ara kanamam olmuştu çok korktum
doktora gittim sende pko var dedi
eşimin en sonki sperm sayısı 7 milyondu hareket %20lerde
kadın doğum doktoru 7 milyonla çocuk olur ama sende kendini bırakma sakın dedi
bana inofolic combi diye bi takviye verdi 3 ay kullan dedi bunu kullanıp hamile kalan çok hastam var dedi
bide ferula plus verdi bunuda eşinin promenksı bitince ikiniz kullanın bir ay dedi
eşim 2. promen kyı bitirdi ben inofolic combinin birinci kutusunu bitirdim(20günlük)
ferula plusı kullanmadık bayramdan sonra başlayalım dedik
ve biz bayramdan sonra hamile olduğumu öğrendik tabi inanamadım baya zaman geçti inanmam için :)
çok şükür rabbime bize bu sevinci yaşattı. dilerim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla yaşatsın.
merak ettiğiniz bişeyler olursa sorun mutlaka cevaplrım seve seve

çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah yardımcı olursun birilerine ve bana benimde eşimle ilgili sayı ve morfoloji problemi var.

promen k yı bi araştır bence canım
eşime neofortil diye bir vitamin verdi doktor gayet güzel gidiyordu ameliyat oldu 7 ay önce herkes 6 ayda sonuç alıyor sonrasında klomen kullandı hormonlar için hormonlar düzeldi ama maalesef ileri hızında çok bir değişiklik olmadı sanki baskılanmış gibi anlayamadık sonra iğne verdi ve tekrar test istedi iğneden sonra neredeyse aynı gibiydi bizde tedaviyi bitirdi ve maddi olarak bir süre sadece doğal yolla denemeye karar verdik saraçoğlunun kürünü uyguluyorum ve çaksır suyu aldım onu içiriyorum ara ara bilmiyorum bakalım ama içeriğine bakayım

baktım şimdi içeriği neredeyse aynı.Neofortil evde yarım kutu daha var tekrar kullan dedim onu ama doğal yollara başvurduk şuanda
Promotil men içeriği daha iyi onlara göre. Bizde klomen işe yaradı sayıyı bianda yükseltti klomen bırakınca yine aynı oldu ama morfoloji ileri hızımız artıyor. Biz ayrıca Maca kapsulü ve omega 3 kullanıyoruz.

prometil men içeriğine baktım şimdi evet daha fazla şey var gibi görünüyor şuanda elimdeki neofortili kullandırayım ondan sonra ona geçiririm eşimi

Bazılarında biraz zaman alıyor bence. Sizde hiç mi düzelme olmadı peki?
Bizim morfoloji 6 ya kadar çıktı, ileri yerinde toplam %60 şuan
şubat 2019 da morfoloji %1 di şuanda teste bakıyorum toplamı 10 milyon ileri hızlı %7 yani 700 bin ileri hız yazıyor hatta test sonunda not olarak astena oligo terato yazmışlar
mayıs 2019 da morfoloji gene %1 toplam 12 milyon olmuş ileri hız % 6 olmuş burda da ileri hızlı 750 bin olarak gösterdi
o arada sadece neofortil ve klomen kullandık

Bazılarında biraz zaman alıyor bence. Sizde hiç mi düzelme olmadı peki?
Bizim morfoloji 6 ya kadar çıktı, ileri yerinde toplam %60 şuan
benim ileri hız % 60 olsaydı ve morfoloji % 6 olsaydı her ay ovülasyon denemesi yapıyorum çoktan olurdu yada hemen aşılama düşünürdüm çünkü tutma olasılığı çok yüksek ama iyi bir hastanede yaptırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…